Napisal/-a IL DIAVOLO dne 17. mar 2014 15:24
Jst ne bom čakal nič, ker to kar jst govorim že nekaj časa dandanes govorijo vsi, ki se jim v Italiji (in tudi izven) o nogometu kaj sanja. To, da slišim in berem da Seedorf ni trener in da nima pojma mi je na nek način edina uteha v tem času, saj vidim da nisem edini imun na vsesplošni delirij, ki vlada med nekaterimi v zvezi z našim ponaredkom trenerja. Jst ne bom čakal na drugo sezono, ker druga sezona je že izgubljena če bo Seedorf trener. Milan si lahko privošči eno sezono brez Lige prvakov, dveh si ne more, ker to pomeni avtomatično dvoje: povečan minus v blagajni in odhod še tistih nekaj pametnih igralcev zaradi krčenja stroškov. Mene briga če sem edini na tem forumu/svetu za katerega je Seedorf nula in Abbate odličen igralec, briga pa me za prihodnost kluba, ki ga imam v srcu in če se naš klub ne pobere naslednje leto, nas čakam minimalno 3-5 let životarjenja v Serie A, Evropo pa bomo lahko gledali samo na planet tv, sport klub in canale 5...To je neizpodbitno dejstvo, če pa želite živeti v zablodah izvolite, nekateri ste že kar globoko v njih vidim.