BTW kdo v Gazetti je šel delat tole težavnostno lestvico glede nasprotnikov do samega konca sezone. Kdo pri zdravi pameti mi želi prodati, da je tekma Interja v gosteh pri Sampdorii LAŽJA, kot tekma Milana proti Livornu DOMA. Edino če ima ta "novinar" kakšne insajderske informacije, da bo Mihajlović kot bivši "merda" prodal tekmo

Naši konkurenti imajo v naslednjih dveh krogih, vsi več ali manj res težko delo in to bi enostavno morali izkoristiti in se z zmagami nad objektivno precej slabšima ekipama (Livorno se resda bori še za obstanek) tudi dokončno uvrstiti v borbo za Evropo.
Če se malce poigram z napovedmi (Fiore ne bom računal, ker bi po mojem mnenju brez težav četrta): Inter na gostovanjih s Parmo in Sampdorio po mojem lahko izvleče max 2 točki, Parma bi znala zmagat Bologno v gosteh in bi ob remiju z merdami zbrala 4, Lazio bo recimo da spušil v Nepalju in zmagal Torino doma, se pravi 3, Verona bi znala doživet remi in poraz proti Fiori doma in Atalanti v gosteh, Atalanta bi tudi morala pušnit proti Romi, doma pa bo recimo da zmagala Verono, Torino pa bo recimo da zmagal Genovo in pušnil z Laziom kot smo dejali. Ob vsem pa seveda dodamo še dve zmagi Milana.
Če se v naslednjih dveh krogih uresniči ta scenarij bi lestvica 4 kroge pred koncem izgledala nekako takole:
5. Parma-54 točk
6. Inter-52 točk
7. Milan-51 točk
8. Lazio-51 točk
9. Atalanta-49 točk
10. Torino-48 točk
11. Verona-47 točk
Precej bolje bi delovalo vse skupaj kajne

In to bi bilo idealno izhodišče za verjetno dve odločilni tekmi, ki bosta dali odgovor če si zaslužimo igrati LE in če smo sploh sposobni jo igrati. Potem nas čakata Roma v gosteh in Inter doma, ob predpostavki dveh zmag, pa bomo obe moštvi pričakali v super formi (še najboljši v letošnji sezoni). Seveda je tukaj veliko ugibanj, vedno se lahko zgodi tudi kakšno presenečanje, tako takšno ki gre nam na roko (recimo poraz Atalante proti Sassuolu doma), kot tudi tak ki nam ne gre na roko (zmaga Parme proti Napoliju doma). Vsekakor pa nas čaka napet finiš in upam in želim si, da bi po vseh teh silnih udarcih, vsaj finiš sezone zaključili v nekem stilu.