6. krog: Sampdoria - AC Milan

Spremljanje tekem italijanskega prvenstva.

Re: 6. krog: Sampdoria - AC Milan

OdgovorNapisal/-a belinho15 dne 25. sep 2017 10:18

https://www.youtube.com/watch?v=xnVBcExJqdY

highlights tekme((sicer ni kaj za videt )
Uporabniški avatar
belinho15
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a il pazzo dne 25. sep 2017 10:34

ma kaki mazzarai omg...
il pazzo
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 25. sep 2017 13:30

Lovro_7 je napisal/-a:Pedulla piše, da sta Fassone in Mirabelli včeraj totalno popizdila. Montello so hoteli zamenjati že po prevzemu, ampak so ga obdržali ker ni bilo fraj kaj pametnega. Poleg slabe igre Milana pa našo upravo moti tudi sprememba pozicije Susa na kateri je neviden, sedenje Silve in to da Hakan dejansko nima svoje stalne pozicije. Problem je tudi konstantno forsiranje igralcev, ki le tega niso primerni (Monto, Zapata...). Zaenkrat naj bi bila kandidata Mazzari im Tuchel.

Bi rekel da sta znorela, le kdo ne bi, ko pa se je zgodba v momentu ko naletimo na malo boljšo ekipo spet ponovila.

Letos sem zaradi drugih obveznosti videl bolj malo tekem, zato moja ocena verjetno ni najbolj realna a vseeno :

1. Gradnja igre od vratarja Zakaj medtem ko nasprotne ekipe stojijo izredno visoko, se še vedno forsira kratka podaja vratarja do branilcev ki morajo nato pod pritiskom nasprotnikovih igralcev prenesti žogo naprej, in se s tem omogoča da v primeru napake nasprotnik pride do lahkega zadetka kot je tukaj ?

Slika

2.Obrambne naloge sprednjih igralcev Zakaj tudi Milan ne stoji tako visoko ko nasprotnikov vratar pošilja žogo v igro ? Postava kesie- biglia in za njima bonuci -roma in maussacio ima dovolj atletskih in fizičnih sposobnosti da osvoji žogo proti veliki večini ekip iz lige

3. Proti napad Pod montelo proti napad NE obstaja !
Imaš tole

Slika

narediš pa tole
Slika

in na koncu pa pride do take podaje da sodnik sodi prepovedan položaj :fubar:

4.Taktična postavitev

Plan B ne obstaja, ko plan A ne deluje, zanaša se na individualne prebliske

Trenutno se Igra se neka kvazi 3-5-2 oziroma 3-5-1-1, v kateri bi tudi belotti, auba ali kdor koli drug imel težave.
Prej se je igrala 4-3-3 z enim napadalcem in dvema kriloma. Obema formacijama je skupno da v obeh igra samo eden pravi napadalec.
Zakaj se igra samo z enim pravim napadalcem ko pa so v klubu 3 napadalci ki so kakor sedaj kaže v precej dobri formi. Z dvema pravima napadalcema bi večino ekip prisilili v drugačno obrambno postavitev.

5.Izbor igralcev
Kako za vraga je zapata bolši od musachia ali gomeza ( z paletto sta tu tu ) ve samo montela. Zakaj hakan in silva sedita ali pa igrata proti res slabim nasprotnikom je tudi druga stvar....
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a malitadi dne 25. sep 2017 15:40

sedi 5!
malitadi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svarog dne 25. sep 2017 17:43

Že nekaj časa nazaj sem napisal, da če se ponovi slaba tekma zaradi trenerja, bo odletel in upam staviti, da prav kmalu bo. Recimo, da je to sedaj zadnja šansa. Lastnik vloži miljardo, potem pa se hecajo. Res je tudi, da smo ob 10 tekmah izgubili samo 2x- mislim, da podatek drži, če ne me popravite :)
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 25. sep 2017 18:42

svarog je napisal/-a:Že nekaj časa nazaj sem napisal, da če se ponovi slaba tekma zaradi trenerja, bo odletel in upam staviti, da prav kmalu bo. Recimo, da je to sedaj zadnja šansa. Lastnik vloži miljardo, potem pa se hecajo. Res je tudi, da smo ob 10 tekmah izgubili samo 2x- mislim, da podatek drži, če ne me popravite :)

2x na 11ih tekmah (4x kvalifikacije za EL, 1x EL, 6x Serie A)

V Serie A še nismo pokazali nič. Prvo tekmo proti Crotoneju smo dobili z lahkoto, ker je že na začetku bil izključen njihov nogometaš in smo imeli 11m. Imamo še dve minimalni zmagi s 2:1 proti Udineseju in Cagliariju, zmago s 2:0 proti novincu SPALu, kjer smo dosegli oba gola s 11m, ter dva zaslužena poraza proti Sampdoriji in Laziu. Skratka nič impresivnega nismo naredili. Jaz upam da se fantje poberejo in začnejo zmagovati v seriji (četudi s 1:0), ker dvomim da bi nov trener lahko takoj spreobrnil formo ali pa samo igro.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 25. sep 2017 19:20

Fantje, prvemstvo se dobiva z rezultati 1-0, 2-1, če tudi so to rezultati na majhnih tekmah. Nima veze, pike so pike.

Je pa res, da sem tudi jas totalno razočaran nad tem včeraj. Mislim, da ne moremo iztržiti vsaj pike proti neki Sampdorii... Tudi postave ne razumem, Zapata namesto Mussachia? HALO? Turek na klopi, Silva na klopi? Ob dobri formi vseh treh seveda. Ti Montelli res ne vidiš v glavo
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a malitadi dne 28. sep 2017 08:36

carlito pa vztrajno puši, hehe
še mal, pa bo naš :D
malitadi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a malitadi dne 28. sep 2017 16:18

evo, carlo je odletel :)