Ok sedaj pa takole .. prvo kot prvo.. Kaka
NNIII Sheva!!! Drugo kot drugo je pa zgodba takšna.. Berlusca in Galliani sta nekega dne razmišljala kako z Kakajem in njegovimi poškodbami.. skovala sta plan, ter ga predstavlila Kakaju, kateri je bil nad njim navdušen. Takoj so začeli kovati zaroto! .. Kakaja prodamo realu za mastne pare, kjer bo seveda skozi poškodovan in takole ga bo real dal "poflikat" na njihove stroške (vemo da je končno bil na operaciji) .. Ko seveda ga poštimajo, se vse njegove tegobe končajo in je čil in zdrav. Seveda so računali na prihod Mourinha, ki bo Kakaja odpisal, tako da nam ustvari idealne pogoje da ga vzamemo nazaj za polovico prodaje, ker se ga real itak hoče rešit. Kaka se vrne v
sveti dres, kjer ponovno najde samega sebe (normalno, da nemore bit v belem dresu v top formi, če ne igra z srcem? vsi vemo da je njegovo srce rdeče-črno!!!) in skupaj z njim žanjemo nove in nove uspehe!! No ok, malo za šalo malo zares

In ne.. nisem pijan

Drugače pa zadnje dni, ko berem članke o Kakaju, imam precej mešane občutke.. če bi slučajno prišel, bi to očitno bilo za ceno Ronaldinha, kateri je zame top igralec vseh časov in enostavno nevem kaj in zaradi česa ima tip v glavi trenutno te blokade - je pokazal proti Lecceju, da se vedno zna, tako da "neznanj" tukaj ne sprejmem. No pa pustimo R80, nazaj na temo! Torej, za ceno R80, kar mi ne diši najbolj, drugače pa kaj pa vem.. če je dejansko sedaj po operaciji OK in bi se teh problemov rešili, ga seveda pozdravljam. Verjamem, da bi doma ponovno pokazal vse veličine, ki jih premore! Vem da sem verjetno enostavno preveč nostalgičen kaj se teh stvari tiče in steška spustim določene "starce" ampak jebiga.. tak sem

Težko človek spusti nove osebe v "familijo" in Kaka bo vedno član moje, tako da še enkrat kaj pa vem. Tako da še enkrat - "Impossible is Nothing, Nothing is impossible" !!

EDIT: Iličić ?? Bring it on!