Mercato 2011

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2011

OdgovorNapisal/-a Penny dne 17. dec 2010 17:22

Ni še podpisal, je pa vse zmenjeno z njim in s predsednikom Sampdorie. Zdej se je treba samo še zment z Realom za tistih 5 milijonov, samo glede na to, da sta Perez in Galliani velka prijatelja in da smo jih prejšnje poletje močno pod ceno prodal Kakaja, mislim, da ne bo problemov in lahko smatramo Cassana že za igralca Milana.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 21. dec 2010 16:13

Še mal novic glede januarja... Zelo resno se zanimamo za Kevina Constanta iz Chieva, ki je Braido in Gallianija navdušil na tekmi proti nam. Od takrat ga Braida redno spremlja, navdušenje pa se ni zmanjšalo. Constant je Chievu posojen iz nekega francoskega drugoligaša in ima pravico odkupa za milijon evrov. Namiguje se, da naj bi mi ponudli že zdej 2 milijona in ga pripraljali k nam. Braida in Galliani ga vidita kot zamenjavo za Seedorfa. Nekaj govoric je tudi o nakupu Reta Zieglerja iz Sampdorie, medtem ko naj bi se naši poleti intenzivno spravli na Polija...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 22. dec 2010 00:34

Ziegler podpiram takoj, bočne igralce rabimo pod mus. Oddo in Zambrotta pač nista več na ravni... Forza Galliani dej nam še to zrihtaj iz Sampdorije. =)
Za Polija pa nism slišal še novice o zanimanju za njega. Zanimivo, kaj naši mogoče načrtrujejo menjat Pirla končno? Jst bi se kar strinjal, pomladitev 1A. Kej letos bomo imeli same biznise iz Genove? =)

Kaj pa tale Constant? Je zakej tipo? Nism več kot tolk opremljen z novicami o tipu...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. dec 2010 00:47

O Polliju se je pisalo poleti se mi zdi in bi bil res super menjava, samo Samp ga sigurno ne bo dala poceni in nisem lih prepričan, da se bo Gallianiju zdela dobra ideja zapravit 20mio za enega zelenca, ker konec koncev to Polli je. Sej je dober in vse, ampak taki ti lahko vedno failajo na celi črti.

Constanta sem jaz tudi bolj malo videl igrat, ampak se mi zdi kar soliden igralec. Zadnjič je zrihtal penal za Chievo, Chiellini bi moral bit izključen... Sem pa gledal diretta gol in še to bolj površno, tako da kaj več težko povem.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 22. dec 2010 01:07

Doro kaj pa tole čudo od Montelonga? Bo kej bureka iz tega sira al spet brca v temo? Strasser i like, še da se Merkla phne kej v igro smo naredili kar dober korak v smeri pomladitve. Pero že k se tolko omenja te prihode, potem pa nastane tišina okoli njih...
20 miljonov se mi zdi pretirano. 10 še nekako, seveda če naši uvidijo da ima mulo potencial menjat Pirla. Ne čez 5 let ampak zdej. Al pa kej, počakamo da ga Garrone hiti vn iz prve 11-ice in ga vzamemo pol free ala Cassano. =)
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. dec 2010 01:12

Ena teorija je, da je uprava rekla, naj rajši ne igra, da bo pač odkupna cena manjša (je samo posojen). Ali to in zdej samo pridno trenira, kar mu sigurno ne more škodit (isto sta delala Pato in Silva), ali pa je nov Grimi...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 22. dec 2010 01:22

Mislim da novega Grimija ne rabimo ne? =) Upam da je tako kot si reku in kar sm čul, dandanes se ne bi čudu... to so take čudne mučke okoli igralcev, prestopov, odklanjanje podpisov novih pogodb... Je ratalo hujš ku Beautiful. Hehe
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. dec 2010 01:26

Grimi ima več CL kot Bosanc, malo spoštovanja, lepo prosim. Grimi :worthy

EDIT: S tem sem mislil, da če osvojimo CL in ga pole prodamo (kot smo Grimija), podpišem takoj 8)
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 22. dec 2010 12:46

Za Strasserja pa sem jst bral, da bo od poletja naprej igralec Genoe. Dali ga bomo, ker bomo odkupili dokončno Boatenga + Amelio, mogoče tudi Sokratisa, samo on naj bi kar pošteno visel...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 22. dec 2010 15:07

kaj je seda z z dinjem?
Kaj vi mislite, ga bomo podarili, ali prodali za simbolično ceno?
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost