Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 17. apr 2012 12:49

Nekej govoric o prestopnem roku poleti v Milanu in sicer nekako takole:

Robinho nej bi želel v Santos, Santos nej bi želel Robinha...vprašanje kaj želi z Robinhom Milan...govori se, da nej bi Milan želel da v nasprotni smeri na San Siro pride Ganso...

Nadalje so govorice da naj bi Braida pripravljal 3 igralce iz Brazilije (oz. za to trojico naj bi se Milan zanimal) in sicer je govora o Casemiru (igra za Sao Paolo, transfer bi bil v sodelovanju z Genovo), Paulinhu (vezist Corintiansa) in pa Welington (vse več igra za brazilsko repko)..

Vezistu Bakayu Traoreju v Nancyu poteče pogodba in bi znal pridt v Milan, razn če se Marseile res ne ogreje zanj, pa tut v Angliji naj bi se zanimali zanj...

Kar se tiče obrambe se omenja Astori za 7 milionov, če nebi prišel on pa naj bi prišel Granqvist ali Ogbonna.

Kar se tiče sodelovanja z Citiyem naj bi se poleti pogovarjali o Baloteliju katerega se je Mancini odrekel (vemo pa da se je odrekel tudi Teveza svoj čas pa zdej igra), na drugi strani se tut Tevez omenja in da bojda še ni konec upanja...poleg teh dveh pa naj bi na levi bok prišel Srb Kolarov okrog katerega se bo Milan boril z Interjem in pa namesto Van Bommla naj bi prišel De Yong..

Govora je spet o Kakaju ki naj bi bil "darilo" Silvia za navijače...As piše da nej bi poleti šel, sploh če Mourinho gre (in če Mou letos osvoji ligo in LP vemo da bo skor zihr šel) nej bi blo velik šans da Kaka nebo ostal v Realu..

Za konec pa še govora o Hamšiku ki naj bi ga Galiani želel lani a mu ni ratalo in da zato letos še posebej hoče da Hamšik pride v Milano...

Zdej to so itak vse govorice in če od te kopice pridejo trije igralci bomo lahko zadovoljni, je pa vprašanje tudi kateri trije...logično je tudi da vsi ne morejo pridt ker če bi denimo pršu Kaka, pol Gansa ne rabimo in obratno...če bi sam izbiral bi vzel Gansa (pod pogojem da ni poškodovan kot Pato in da je za kej, ker sm slišou da zadnje cajte bolj švoh igra), Astorija za obrambo, Kolarov za levi bek (bolšega levga beka na trgu trenutno ni, naši so pa zelo slabi) in pa recmo da Teveza za napad, če ne Tevez pa prej Hamšik kot Baloteli ker vemo da je Mario pač "lud" =)) To so pač osebno moje želje, zdej naprej pa lahko o teh igralcih ostali razpredate na dolgo in široko...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 17. apr 2012 13:34

Jaz bi rad videl Ogbonno pri nas.
Kaka odpade, za Maria sem malce skeptičen, je pa vrhunski igralec.
Nujno moramo levi bok zrihtat, dvomim da bomo kupili Kolarova, ker je predrag in snubijo ga tudi drugam.

Nisem proti prodaji Robinha, vendar za 8 mil (kot se je govorilo po medijih) se mi zdi absurdno. Ima 28 let in lani smo ga pripeljali za 18 mil. če se ne motim.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 17. apr 2012 14:23

Ce Silvio hoče Kakaja ga bo tudi dubu :worthy
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a aleninho dne 17. apr 2012 15:40

Kaj pa Montolivo?...a je o njem kakšna reč, ker kakor vem naši čakajo da mu poteče pogodba, al je to že deal done?
Uporabniški avatar
aleninho
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 17. apr 2012 16:38

O Montolivu je blo govora da je to že vse zmenjen in da je tko že par mescov...da se čaka samo še konec sezone...ampak to se nikol ne ve dokler ne vidiš uradnega podpisa igralca...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a al3n dne 17. apr 2012 16:52

Moje mnenje..

Ganso - vprašanje kako je ta njegova steklenost, že od Pata sem čist zafrustriran
Casemiro, Paulinho - kolikor uspem spremljat brazilsko ligo, sta mi oba zlo všeč, sploh Casemiro
Traore, Grangvist - Najraje bi videl Ogbonna kot Anej..
Kolarov - če pride on, delam prevale okoli celega San Sira, bi blo pa odlično - boljšega trenutno "zunaj" res ni
Balotelli - klasa od igralca, samo resnično nevem, če se da poštimat v glavi - me je strah da je malo zgubljen primer
Tevez - ko sem ga gledal na zadnji tekmi, kjer je bil eden glavnih na igrišču, sem mel cmok v grlu
De Yong - pridi, pridi
Kaka - preteklost naj raje ostane preteklost
Astori - podpišem, naj ga T.Silva vzame v šolo malo, pa bo

Osebno upam da pride Montolivo, kot bi naj bilo že dogovorjeno. Men je enostavno majster. Montolivo > Aquilani. Aaaaaaaaampak seveda je mercato še daleč, in tem imenom se bo verjetno pridružla še kopica žogobrcarjev. Bo pa poletje vroče, zelo vroče, če gledamo še, da desetim letos potečejo pogodbe. Me prav zanima kdo se bo dejansko poslovil. Osebno bi podaljšal Nesti - DOKTOR nogometa, porabit ga za najpomembnejše tekme in kolikor bi mu pač zdravje dopuščalo. Naj bo tutor mlajšim, znanje je ogromno, potem Van Bommlu - enostavno je majster, ki zna bit odločilni jeziček na tehtnici, enako kot Nesta.Zahvalil bi se Pippu, enostavno me boli srce, ko ga gledam na klopi celga poklapanega.. tud zdravje ga že precej izdaja. Naj odide še kakšno leto uživat v nogometu, če bi se pa poslovil doma, bi blo pa naravnost fantastično ( mogoče celo doživimo to na lastni koži proti Novari... ). Mogoče še Gattusu, eventuelno ambrosiniju. Seedorf, Yepes, Flamini, Zambrota, hvala za vse, čas je da gre Milan naprej.
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 17. apr 2012 17:08

Zdej nej bi se pojavle tut govorice da naj bi Silvio res bil ogret za Kakaja in da pri Realu nimajo nič proti, da pa naj bi šel v nasprotni smeri Boateng?! To je zame bedarije prve vrste, ok če ma res tko resne težave z poškodbam pol še nekak, ampak kdo garantira da nau z Kakajem enako...sploh pa se mi te fore zdijo mal podle, češ da pač uturiš igralca ko veš da nimaš več nič od njega...

Pa še en medij poroča da nej bi se začel pogovori med Santosom in Milanom za menjavo Robinho-Ganso...tko da ja to je zaenkrat to iz sveta transferjev =)
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 17. apr 2012 17:11

Montolivo bi bil super za na sredino, čeprav se mi zdi da je letos vsaj malo padel. Če se prav spomnim se je tudi zameril navijačem in nasploh ne štima vse v fiorentini med upravo in njim. Prišel bi praktično zastonj je pa dober igralec in bi bil prava osvežitev na sredini.
Če je Ganso res toliko padel v formi in če ima stalno poškodbe, potem boljše da ga ne pripeljemo. Že tako smo imeli letos čez celo sezono sredino out zaradi poškodb. Za obrambo bo treba pripeljat nekega za v prvo, ki bo torej par Thiagu. Magari se skešira malo več (če bo denar), ker Mexes je ok, dokler je le menjava. Astori bi bil vredu, čeprav ni tista top klasa. Kolarov bi bil dober za na bok, De Jong bi bil dobra menjava namesto Van Bommla, Tevez/Balotelli pa za koga? Robinha/Pata?
Na koncu bo dobro če bo prišel vsaj en iz Cityja, več nevem če nam bo ratalo, razen če bo Silvio denarnico odprl.

Kaka še vedno zna špilat fuzbal, sem pa enakega mnenja kot al3n, preteklost naj raje ostane preteklost.

Če dobimo enega top igralca, zraven pa še nekaj dobrih, perspektivnih, ki bi nadomestili staro gardo bom zelo zadovoljen z mercatom. Upajmo, da bo čimveč denarja v proračunu, pa spet na kak čudež Gallianija.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a capcap dne 17. apr 2012 18:11

Glede Montoliva hodijo govorice iz Firenc, da zelo rad "žura", postavljajo pod vprašaj njegovo profesionalnost. Sicer da ni slab igralec, vendar tudi vrhunski ne. (nekateri navijači Milana iz Firenc)
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a ricardokaka dne 17. apr 2012 18:39

Malce sem gledal videoposnetke zadnje santosove tekme 3 dni nazaj mislim da, in je Ganso odigral odlično poleg tega da je zabil še 2 gola. Nevem no jaz mislim da bi še z bolšimi soigralci bil še boljši, za poškodbe je pa tako in tako vedno nekakšna dilema, poleg tega pa imamo še slabo igrišče.
Uporabniški avatar
ricardokaka
Član Kluba navijačev

Kraj: križe-gorenjska

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost