Ma ne vem... A je Pato res takšen potencial? Pustmo poškodbe od strani, tip iz sezone v sezono nazaduje. Ne moreš se zanest na njega, z Ibro ne more sodelovat, ne pomaga obrambi... Ne vem, zakaj bi se vztrajalo z njim, ker na tekmah pa tudi neke volje posebne ne kaže... Malo sem obupal nad njim... Seveda bi bil najbolj vesel, da me demantira, ampak... Tudi na unem forumu sem zasledil, da naj bi bil Pato že prodan in poleti 100% odhaja... Bomo videli.
MetliquinhoDaCosta je napisal/-a:Meni je bil tudi všeč Pato, ampak mi je vedno manj... Tega njegovega potenciala jaz osebno vidim vedno manj. Odkar je prišel v milano do 2009/2010 je še blo, pokazal je veliko, ampak zadnji dve sezoni gre samo navzdol.. Letos je katastrofa. Nobene borbe, malo driblingov, težave ma že samo s sprejemanjem žoge pa seveda ne pozabimo da je tip 3/4 časa poškodovan... Tudi jaz bi rad videl da se reši, pride v formo in da zabije 30 golov na sezono za milan, ampak žal se mi vedno bolj dozdeva da se to ne bo zgodilo.. Všeč ampak ne zdi se mi smiselno čakati v nedogled. Boljše je igral prvi dve sezoni, deloval je bolj samozavestno. Nevem kaj točno ga je zjebalo, ronaldinheva družba mogoče? Denar,alkohol,žurke in ženske? Ni videt tiste goreče želje po dokazovanju, napredku in uspehu kot npr pri SES, ali pa celo Robinhu. Vem da je ljubljenec navijačev, ampak za 30mio bi ga prodal takoj..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost