Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. avg 2012 17:18

Kaj vedno streljate "ne pride ker je premlad za Milan". Mi gre že pošteno na bruhanje. Če bodo pogoji za njegov prihod se ne bat, ga bo Pleško že pripeljal. Za vse tiste ki še jočete, da smo stari si poglejte povprečno starost. Še zadnjič si vsi v glavo vpeljite sledeče: ne zmagujejo leta (mlado ali staro), zmaguje kvaliteta.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 10. avg 2012 17:49

raje mam igralca za 6,7 let (sahin) kot pa igralca za (2,3) leti !!! cenejsi je , in ker v tem trenutku nimamo denarja za razsipavat bi bila bolj optimalna možnost ane ..
pa to je tvoj problem ce ti gre na bruhanje , pa bruhej kej ti cem rect druzga
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. avg 2012 18:02

Mogoče nisi spremljal novic in foruma zadnje mesece, ker nimamo luksuza za zapravljat visoke denarce, ne za odškodnine, ne za plače.
Če se bo dalo kaj naredit z minimalnimi stroški bo Pleško zrihtal, kot sem že napisal.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 10. avg 2012 18:10

Je premlad za milan. Kuk mi gre tale statek na K**** me pa nobena stvar ne razpi*ka bolj, kot da tole kdo vn prpele.

Mimogrede capcap a morda veš če obstaja kakšna stran kjer bi se kaj našlo o povprečni starosti v klubih?
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 10. avg 2012 18:27

Trenutno povprečna starost Milana je 27 let. S tem da so zares stari (35-36) samo Abbiati, Yepes in Ambrosini. O "starcih" v Milanu ste lahko govorili lani, 2-3 leta nazaj. Zdaj pozabite na to zgodbo prosim, tega nihče noče več poslušat, pa še neresnico širite.

Upam, da se Zapati uspe dobro vključit v ekipo ter da Mexes pride malo k sebi. ČE bo Bonera zadržal(stopnjeval) formo s priprav, je lahko več ko solidna zamenjava za prvi branilski par. Me zanima kako bo izgledalo to na koncu, se mi zdi da so na izbiro 4 precej izenačeni igralci (Mexes, Bonera, Zapata in Acerbi), upam da komu uspe odlična sezona...
ŠE vedno me skrbi levi bok, desni je z Abatejem in De Scigliom ok, tam pa trenutno ni pametne rešitve ... Upam na kašno presenečenje čez 14 dni... A Kolarov je še dosegljiv?
Vezne linije, take kot je začela proti Realu, ni pričakovati. Je taka postavitev --> Boateng - Montolivo - Nocerio <-- mogoča, ko se vrne Pato? Ali je preveč ofenzive glede na še luknjasto obrambo? Še en pomislek glede vrnitve Pata. Kako bo izgledal napad? Škoda, da ni letos obrambna vrsta bolj izkušena, uigrana, saj bi potem pomoje lahko zaigrali z zgoraj omenjeno sredino in Cassano - Robinho - Pato v napadu, to bi bilo dobro za gledat ;) .
V vezi imamo v ozadju še vedno Emanuelsona (glede njega imam mešane občutke, velikokrat me je navdušil, žal pa se mu dogajajo tudi porazne tekme), Flaminija (proti močnim ekipam bo prišel prav za razbijat igro), Ambrosinija (od njega pričakujem borbene predstave v Ligi Prvakov, kjer bi moral voditi ekipo na terenu, edini ki še ostaja od tiste prave "stare garde", upam da mu bo njihovo miselnost uspelo prenesti v slačilnico in na igrišče), Traoreja (od njega sam ne pričakujem kaj preveč, ampak morda me še preseneti). Bi pa tudi vezna linija potrebovala malo širine in osvežitve, vsekakor.

Ah, bo kar bo, čaka naš se zanimivih 14 dni v upanju na kakšno presenečenje, potem pa na juriš v novo sezono in naj prenovljeni Milan pokaže zobe!!!

In ne pozabite, v dobrem in slabem pravi Rossonero bo vedno dihal za naš Milan !!! :salmilan:

PS: Da se vrnem k povprečni starosti in temu zakaj sem sploh začel pisat ta komentar... Če se igram malo FM bi postava (izhajam iz komentarja) izgledala tako (igralci, ki so trenutno v klubu, še vedno lahko noter daste Ambrosinija, Bonero, itd., se ne bo veliko spremenilo):
Amelia; Abate - Zapata - Acerbi - Antonini; Boateng - Montolivo - Nocerino; Cassano - Robinho - Pato;
bi povprečna starost znašala 26,6 let. Zdaj pa prosim nadaljujte s "premlad za Milan" in podobnim s*anjem.

Edit:
Aja še za primerjavo seznam klubov, na katere nekateri na skrivaj drkate medtem ko se ku*čite tu po forumu:
Barca - 26,4; Real - 26,6; juve - 27,3; inter 26,8; man united - 26,5; man city - 26,3; chelsea 26,3
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. avg 2012 18:34

buldog5 je napisal/-a:Je premlad za milan. Kuk mi gre tale statek na K**** me pa nobena stvar ne razpi*ka bolj, kot da tole kdo vn prpele.

Mimogrede capcap a morda veš če obstaja kakšna stran kjer bi se kaj našlo o povprečni starosti v klubih?

nevem ne...vem da številka kroži okoli 26,27, kakor je acerni lepo napisal. BTW: Prej sem pozabil napisati: Sahin ni poceni rešitev, za njega bi morali minimalno odšteti 10 mil., če bi ga real sploh prodajal (prej samo posoja). Tako da je bolj realna cena 15 mil. Sploh ne vem kako so ga prasci kupili za tistih 10 mil.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 10. avg 2012 21:07

Aja še za primerjavo seznam klubov, na katere nekateri na skrivaj drkate medtem ko se ku*čite tu po forumu:
Barca - 26,4; Real - 26,6; juve - 27,3; inter 26,8; man united - 26,5; man city - 26,3; chelsea 26,3

Iz kje si pa to dubu? A je to kolikor tok zaneslivo, ker ima chelsea neki malo let.

Drugače pa najlepša hvala :)

Edit: Ali kdo ve kateri je tretji golman? Prvi abbiati potem amelia kateri je tretji ker imamo 5 golmanov (Ferdinando Coppola,Edoardo Pazzagli,Gabriel)?
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 10. avg 2012 21:26

Tretji je Gabriel, Coppola bo sigurno branil nekje v drugi ligi, isto Pazzagli.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 10. avg 2012 21:41

[quote="buldog5"
Iz kje si pa to dubu? A je to kolikor tok zaneslivo, ker ima chelsea neki malo let.
[/quote]

chelsea: http://www.transfermarkt.co.uk/en/chelsea-fc/kader/verein_631.html

Milan: http://www.transfermarkt.co.uk/en/ac-milan/kader/verein_5.html

Na dnu seznama imaš izpisano povprečno starost...
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 10. avg 2012 21:51

acerni6 je napisal/-a:[quote="buldog5"

chelsea: http://www.transfermarkt.co.uk/en/chelsea-fc/kader/verein_631.html

Milan: http://www.transfermarkt.co.uk/en/ac-milan/kader/verein_5.html

Na dnu seznama imaš izpisano povprečno starost...[/quote]

Hvala :) :)
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov