Trenutno povprečna starost Milana je 27 let. S tem da so zares stari (35-36) samo Abbiati, Yepes in Ambrosini. O "starcih" v Milanu ste lahko govorili lani, 2-3 leta nazaj. Zdaj pozabite na to zgodbo prosim, tega nihče noče več poslušat, pa še neresnico širite.
Upam, da se Zapati uspe dobro vključit v ekipo ter da Mexes pride malo k sebi. ČE bo Bonera zadržal(stopnjeval) formo s priprav, je lahko več ko solidna zamenjava za prvi branilski par. Me zanima kako bo izgledalo to na koncu, se mi zdi da so na izbiro 4 precej izenačeni igralci (Mexes, Bonera, Zapata in Acerbi), upam da komu uspe odlična sezona...
ŠE vedno me skrbi levi bok, desni je z Abatejem in De Scigliom ok, tam pa trenutno ni pametne rešitve ... Upam na kašno presenečenje čez 14 dni... A Kolarov je še dosegljiv?
Vezne linije, take kot je začela proti Realu, ni pričakovati. Je taka postavitev --> Boateng - Montolivo - Nocerio <-- mogoča, ko se vrne Pato? Ali je preveč ofenzive glede na še luknjasto obrambo? Še en pomislek glede vrnitve Pata. Kako bo izgledal napad? Škoda, da ni letos obrambna vrsta bolj izkušena, uigrana, saj bi potem pomoje lahko zaigrali z zgoraj omenjeno sredino in Cassano - Robinho - Pato v napadu, to bi bilo dobro za gledat

.
V vezi imamo v ozadju še vedno Emanuelsona (glede njega imam mešane občutke, velikokrat me je navdušil, žal pa se mu dogajajo tudi porazne tekme), Flaminija (proti močnim ekipam bo prišel prav za razbijat igro), Ambrosinija (od njega pričakujem borbene predstave v Ligi Prvakov, kjer bi moral voditi ekipo na terenu, edini ki še ostaja od tiste prave "stare garde", upam da mu bo njihovo miselnost uspelo prenesti v slačilnico in na igrišče), Traoreja (od njega sam ne pričakujem kaj preveč, ampak morda me še preseneti). Bi pa tudi vezna linija potrebovala malo širine in osvežitve, vsekakor.
Ah, bo kar bo, čaka naš se zanimivih 14 dni v upanju na kakšno presenečenje, potem pa na juriš v novo sezono in naj prenovljeni Milan pokaže zobe!!!
In ne pozabite, v dobrem in slabem pravi Rossonero bo vedno dihal za naš Milan !!!
PS: Da se vrnem k povprečni starosti in temu zakaj sem sploh začel pisat ta komentar... Če se igram malo FM bi postava (izhajam iz komentarja) izgledala tako (igralci, ki so trenutno v klubu, še vedno lahko noter daste Ambrosinija, Bonero, itd., se ne bo veliko spremenilo):
Amelia; Abate - Zapata - Acerbi - Antonini; Boateng - Montolivo - Nocerino; Cassano - Robinho - Pato;
bi povprečna starost znašala 26,6 let. Zdaj pa prosim nadaljujte s "premlad za Milan" in podobnim s*anjem.
Edit:
Aja še za primerjavo seznam klubov, na katere nekateri na skrivaj drkate medtem ko se ku*čite tu po forumu:
Barca - 26,4; Real - 26,6; juve - 27,3; inter 26,8; man united - 26,5; man city - 26,3; chelsea 26,3