Tadej je napisal/-a:Rekel sem med sezono, ne pred sezono...bomo videli, kolko bo dal priložnosti mladincem v serie a, če bo dal 10 minut kateremu mladincu (poleg de sciglia), bom močno presenečen, pa ne moti me samo to. Problem je, ker vedno igramo isto in so nas prebrali, če se spomniš, so ekipe, ki so igrale 3-5-2 proti nam, bile uspešne, potem pa še naredi nekaj napak in neuspeh je tu.
Ampak ne obsojam ga zaradi napak, ki jih naredi, to se pač zgodi, ampak prekleto, zakaj ne poizkusi drugačne formacije, saj ne bo konec sveta!
Oprosti, ampak pišeš kar nekaj samo da dissaš Maxa
Najprej mu očitaš, da daje mladince v igro proti Realu samo za to da izgubi (lol), pole ti napišem, da jih da itak igrat na vsaki prijateljski (torej da ni nekega višjega motiva, želje po dokazovanju njihove nesposobnosti al whatever - zveniš kot juventino z njihovimi zarotami) in rečeš, da govoriš o tekmah med sezono.
Allegri je dal šanso ogromnim igralcem, ki bi jih drugi poslali po hitrem postopku na tribuno (Emanuelson, Robinho, Mesbah, Boateng je tudi smrdel kar zelo na prvih tekmah), dal je šanso mladim iz primavere (Strasser, De Sciglio, Merkel lani, letos bi tudi več igral, če se ne bi polomil in pole skregal s celo ekipo) in vedno, ko se mu je očitalo, da nekoga ne da igrat se je na koncu izkazalo, da je tipo totalno nesposoben (edina izjema je Didac, ki sploh še ni igral, ker je bil posojen ven). In pole ti govoriš, da je Allegri kriv, ker ne daje igrat novih igralcev, hkrati pa je kriv, ker so tej novi igralci zanič in zaradi njih izgubljamo pike.
In tisti njegov modulo se igra zato, ker imamo igralce za njegov modulo. Ker smo imeli Ibro, ki je hotel tako igrat, ker mu druge taktike (4-3-3) ne ležijo. Povej kako bi ti igral s tisto ekipo od lani, če imaš enega wingerja, nobene špice, 10 SS, nobenega pametnega fantazista, nobenega organizatorja,... Res me zanima. Neke vaše fantazijske taktike, ki se ponavadi izkažejo za katastrofalne takoj ko se jih poizkusi. Dejmo igrat kot Barca, samo da bodo namesto Xavija, Inieste in Fabregasa igrali Muntari, Nocerino in Ambrosini, Ibra bo namesto Messija, Robinho bo naš poacher in na desni bo igral Cassano, ki ima kondicije za 20 minut teka, what could possibly go wrong?