Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 14. avg 2012 00:21

Ofak, kaj berem
Dinho je nonstop žural in je že na treningih smrdel.
Didac je takoj šel na posojo, letos se ga je pa hotelo zdilat verjetno zaradi poškodbe dimelj.
Taiwota se je igralo kolikor se ga je moglo, ampak je tip preprosto zanič.
Sokratis je bil v Milanu kvečjemu povprečen.

Koliko cajta spremljaš Milan? Leto dni?
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 14. avg 2012 00:22

Tadej je napisal/-a:Kaj mislite zakaj je proti realu dal v igro toliko mladih igralcev...
Upam da spoka po tej sezoni.

Zato ker so to pripravljalne tekme?
A boš zdaj začel kritizirat, ker igra praktično primavera proti enim levakom iz 5. lige?
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 14. avg 2012 00:34

Liedholm je napisal/-a:
Tadej je napisal/-a:Kaj mislite zakaj je proti realu dal v igro toliko mladih igralcev...
Upam da spoka po tej sezoni.

Zato ker so to pripravljalne tekme?
A boš zdaj začel kritizirat, ker igra praktično primavera proti enim levakom iz 5. lige?

Nisi razumel mojega pointa...allegri med sezono ne da šanse mladincem, potem ko pa pride močni real, pa da vse mladince v igro(seveda z razlogom), pa nima veze če je prijateljska, ne moreš si narest takšne sramote pred 40k folka.

Pameten možakar.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 14. avg 2012 00:42

Kaj pa lahko zgubi na pripravljalni tekmi? Razen tekme in sramoto pred 40k folka.
Se raje osramotim pred petkrat tok folka, kot pa da med sezono zgubim scudetto, samo zato ker je en mladič zajebal v obrambi oz. pred golom.
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a capcap dne 14. avg 2012 00:46

Liedholm je napisal/-a:
capcap je napisal/-a:
Liedholm je napisal/-a:
capcap je napisal/-a:
Sloma27 je napisal/-a:
Penny je napisal/-a:Na FMCR pišejo, da je Sahin zelo zelo blizu Milana. Bomo vidli, ampak po mojem mnenju je to skoraj optimalni nakup za v vezo...

Ah lani so tudi pisali da je že Fabregas naš,ša vemo kako se je končalo neeee :worthy

Nikoli niso napisali de je naš, rekli so da smo se pogajali.

So.
Ene parkrat je bilo, da je 99% naš in še čakamo njegov dokončen podpis...

Nikoli niso napisali da je 100% naš, sam nisem niti zasledil teh 99%. Tudi podpisa ni moglo bit ker nismo bili niti dogovorjeni za odškodnino.

Potem ne vem kaj si bral, ampak kak Penny lahko potrdi moje besede

prestopi/govorice-in-skrivnosti-t52-100.html

V vseh objavah, kjer je bilo več kot "Cesc we can ali Cesc we did" ni nikjer pisalo da je naš igralec. Tiste kratke stavke Cesc we can, ali we did in pa Cesc e un calciatore del Milan pa so lahko slabo izvzeta iz konteksta. Tam je šlo bolj za natolcevanje. Ne pravim da bo Sahin prišel, sam tip (FMCR) ima neke vire in ve če se kaj dogaja. To da ne zaključimo nobenega prestopa je pa druga štorja, do končnega podpisa pogodbe še Galliani verjetno ni prepričan da je kdo 100% igralec Milana.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 14. avg 2012 08:38

Tadej je napisal/-a:Nisi razumel mojega pointa...allegri med sezono ne da šanse mladincem, potem ko pa pride močni real, pa da vse mladince v igro(seveda z razlogom), pa nima veze če je prijateljska, ne moreš si narest takšne sramote pred 40k folka.

Pameten možakar.

Hahaha, dej no. Povej na kateri prijateljski tekmi ni dal v igro mladincev? Al smo igrali proti Realu, ali proti Vareseju, Interju, Olimpiji, proti komur koli smo igrali je dal noter mladince. Veš zakaj? Zato ker eni igrali manjkajo in ostali ne morejo še igrat cele tekme in noče reskirat kakšne šutaste poškodbe mišic. Me zanima kaj bi reku, če bi igral celo tekmo z istimi igralci in bi pole bili trije poškodovani na koncu, sigurno bi ga hvalil, ker smo igrali 1-1 z Realom na PRIJATELJSKI TEKMI. Sploh pa to delajo vsi, prav vsi trenerji, ki nimajo na voljo več kot 15 igralcev prve ekipe.

In glede ostali igralcev, ki si jih naštel je že Liedholm napisal. Praktično za vse se je izkazalo, da ima on prav, da ne igrajo. Tle ste na veliko jokali zakaj Taiwo ne igra, ampak je dejansko na vseh tekmah tako smrdel, da je glava bolela (zakaj je Allegri kriv za to?), preden je prišel v Milan pa ga itak noben ni videl igrat niti enkrat. Isto velja za Sokratisa, ki je sicer res bil dober v Genoi, ampak če tipo smrdi na kvadrat vsakič ko ga da v igro, ga pač ne moreš forsirat celo sezono. Kar dej se spomnit kako je igral proti Ceseni(!) takrat, možakar ni ločil žoge od kopačk, taki igralci nimajo kaj iskat v Milanu.

In proti Arsenalu se je igralo kot se je igralo, ker drugih vezistov ni bilo. V drugem polčasu je prišel noter Aquilani z vampom in dihal na škrge po manj kot pol ure igre, ful bi se dobro končalo, če bi igral od začetka.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 14. avg 2012 12:31

Rekel sem med sezono, ne pred sezono...bomo videli, kolko bo dal priložnosti mladincem v serie a, če bo dal 10 minut kateremu mladincu (poleg de sciglia), bom močno presenečen, pa ne moti me samo to. Problem je, ker vedno igramo isto in so nas prebrali, če se spomniš, so ekipe, ki so igrale 3-5-2 proti nam, bile uspešne, potem pa še naredi nekaj napak in neuspeh je tu.
Ampak ne obsojam ga zaradi napak, ki jih naredi, to se pač zgodi, ampak prekleto, zakaj ne poizkusi drugačne formacije, saj ne bo konec sveta!
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a al3n dne 14. avg 2012 12:47

Tadej je napisal/-a:Rekel sem med sezono, ne pred sezono...bomo videli, kolko bo dal priložnosti mladincem v serie a, če bo dal 10 minut kateremu mladincu (poleg de sciglia), bom močno presenečen, pa ne moti me samo to. Problem je, ker vedno igramo isto in so nas prebrali, če se spomniš, so ekipe, ki so igrale 3-5-2 proti nam, bile uspešne, potem pa še naredi nekaj napak in neuspeh je tu.
Ampak ne obsojam ga zaradi napak, ki jih naredi, to se pač zgodi, ampak prekleto, zakaj ne poizkusi drugačne formacije, saj ne bo konec sveta!

Ti se zavedaš koliko je bilo lansko sezono samo poškodb? Da se sploh ne spomnim kdaj smo igrali v polni postavi? Da je na tričetrt tekmah blo treba improvizirat? In ja, v takšnih situacijah še uvali mladince.. bravo :clap:
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 14. avg 2012 12:58

Tadej je napisal/-a:Rekel sem med sezono, ne pred sezono...bomo videli, kolko bo dal priložnosti mladincem v serie a, če bo dal 10 minut kateremu mladincu (poleg de sciglia), bom močno presenečen, pa ne moti me samo to. Problem je, ker vedno igramo isto in so nas prebrali, če se spomniš, so ekipe, ki so igrale 3-5-2 proti nam, bile uspešne, potem pa še naredi nekaj napak in neuspeh je tu.

A ti slučajno veš kok je Allegri moral rotirat prejšnjo sezono?

Kot sem rekel, če bi pa več mladincev vključeval v igro in bi ravno tako zgubili scudetto, bi ga pa linčal, ker jih je prevečkrat dal v igro
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 14. avg 2012 13:18

Oprosti, ampak pišeš kar nekaj samo da dissaš Maxa

Najprej mu očitaš, da daje mladince v igro proti Realu samo za to da izgubi (lol), pole ti napišem, da jih da itak igrat na vsaki prijateljski (torej da ni nekega višjega motiva, želje po dokazovanju njihove nesposobnosti al whatever - zveniš kot juventino z njihovimi zarotami) in rečeš, da govoriš o tekmah med sezono.
Allegri je dal šanso ogromnim igralcem, ki bi jih drugi poslali po hitrem postopku na tribuno (Emanuelson, Robinho, Mesbah, Boateng je tudi smrdel kar zelo na prvih tekmah), dal je šanso mladim iz primavere (Strasser, De Sciglio, Merkel lani, letos bi tudi več igral, če se ne bi polomil in pole skregal s celo ekipo) in vedno, ko se mu je očitalo, da nekoga ne da igrat se je na koncu izkazalo, da je tipo totalno nesposoben (edina izjema je Didac, ki sploh še ni igral, ker je bil posojen ven). In pole ti govoriš, da je Allegri kriv, ker ne daje igrat novih igralcev, hkrati pa je kriv, ker so tej novi igralci zanič in zaradi njih izgubljamo pike.

In tisti njegov modulo se igra zato, ker imamo igralce za njegov modulo. Ker smo imeli Ibro, ki je hotel tako igrat, ker mu druge taktike (4-3-3) ne ležijo. Povej kako bi ti igral s tisto ekipo od lani, če imaš enega wingerja, nobene špice, 10 SS, nobenega pametnega fantazista, nobenega organizatorja,... Res me zanima. Neke vaše fantazijske taktike, ki se ponavadi izkažejo za katastrofalne takoj ko se jih poizkusi. Dejmo igrat kot Barca, samo da bodo namesto Xavija, Inieste in Fabregasa igrali Muntari, Nocerino in Ambrosini, Ibra bo namesto Messija, Robinho bo naš poacher in na desni bo igral Cassano, ki ima kondicije za 20 minut teka, what could possibly go wrong?
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost