Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 22. avg 2012 20:34

Desperado, Penny in Alberto Paloschi res me zanima vaše mnenje glede Ze Eduarda + prestopnega roka nasploh in kam pelje ta naš voz? Aja, pa ne vzet tega za slabo, z nekaterimi smo že mal debatiral o tem, pa me zanima še vaše mnenje, glede na to, da ste med tistimi, ki znate stvar napisat kot je potrebno (argumentirano itd) :) Tko da zanima me čist tko, da morda eno konstruktivno debato še udarmo :)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 22. avg 2012 21:12

Saj ne morem verjet, kaj se dogaja s Patom. Res ne razumem.. kaj delajo z njim, ali kaj on dela.. ne vem, res ne vem, kaj se dogaja.
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. avg 2012 21:16

Ma jst s to posojo Ze Eduarda nimam nobenega problema. Pač zastonj smo pripeljali enega igralca, ki bo verjetno grel klop in dobil par minut na mesec, res ne vem kaj vam gre toliko v nos. Dejmo se spomnit, da smo se lani vsi zgražali nad prestopi Nocerina in Muntarija, pa se je na koncu izkazalo, da je imel Galliani prav... Mogoče nas bo tudi on presenetil, sicer pa bo šel nazaj v Genoo, big deal.

Drugače pa je ta prestopni rok bolj nuja kot kaj drugega. Dobili smo ogromno denarja in ga tudi ogromno prišparali na plačah, kar je bilo treba naredit slej kot prej. Pripeljalo se je tudi par carskih igralcev, ki sem jih že prej želel videt v Milanu (Zapata, Constant in Montolivo predvsem, pa tudi Acerbi), ki bojo sigurno oddelali svoje, potem pa smo končno pripeljali še eno špico, da ne bomo spet začeli sezone z eno, pa še ta pole odigra 10 tekem... Jst resno mislim, da smo za scudetto v primeru neke normalne sezone več kot konkurenčni in Juve ni noben bav bav. Lani poleti so bili oni kar ena ekipa, pole pa so dobro odigrali eno turistično prvenstvo s sicer precej povprečnimi igralci in letos tudi niso kupli nekih groznih zvezdnikov. Sej so se okrepili, ne rečem, samo na koncu dneva imajo tudi oni eno ekipo iz dokaj povprečnih igralcev, ki so zdaj izpadli ful veliki carji, ampak ponavadi ne odigrajo dveh zaporednih sezon na takem nivoju. Poleg tega so zgubili Del Piera, ki je sigurno dosti prinesel v slačilnico in letos ne bodo več meli ene tekme na teden. Dejte se malo spomnit kako so lani igrali, ko se jim je nabralo v enem mesecu več kot 6 tekem, puščali so pike na veliko in letos bodo morali tako igrat praktično celo leto, ni šans da ponovijo lansko prvenstvo.

Itak pa osebno pričakujem še kakšen nakup do konca prestopnega roka, tako da po mojem bo ta ekipa s pravo željo konkurenčna vsem drugim. Izgubili smo veliko pomembnih igralcev na igrišču in v slačilnici, ampak bo pa mogoče zato ta ekipa bolj povezana in se ne bo več zajebavala proti raznim Cesenam in Fiorentinam. V CL pa itak ni nekih realnih možnosti, samo čas za to še pride. Ko bo enkrat bilanca kluba na pozitivni nuli se bo lahko začelo govorit tudi o investicijah, do letos bi to prineslo samo še večji minus na dolgi rok...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. avg 2012 21:19

Tadej je napisal/-a:.

Dej nehi prodajat hruške. Pata se je zjebalo pod Ancelottijem, to je dejstvo. Ne krivim Carla, daleč od tega, ampak takrat se je Pato uniču. V tistih zadnjih mesecih in potem v poletju 2009, ko je Milan prevzel Leonardo, je Pato pridobil nenormalno količino mišične mase. Poškodbe so prišle skupaj s tem in že pod Leotom je bil ogromno poškodovan.

Sem šel zdaj na wikipedijo gledat, 08/09 42 tekem, potem 30, prvo leto pod Allegrijem 33 (prej ni imel poškodb je tako?), lani 18. In tle bi še dodal, da je bil Pato pri Leu fiksno v prvih 11, pod Allegrijem pa ne vedno, ker se je pogosto igralo z Boa, Ibra-Robinho, tudi če je bil Pato na klopi, tako da bi lahko imel še več nastopov. Ampak ja, Allegri je kriv. Po tvoje je Allegri tudi kriv, da ni Muntari bolj močno udaril žoge proti Juvetu?
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 22. avg 2012 21:22

Pato, naš glavni napadallec letošnje sezone pa še ta sej polomu še preden se je sezona začela... slabo. Letos se bomo zgleda na moč boril za ligo evropa, ker tole ne pelje nikamor. Glede Ze Eduarda moje mnenje je da bo podpisal. In zakaj? kej pride zastonj.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 22. avg 2012 21:42

Ah dej eni grete v kurac totalno, kakšna liga evropa, mi smo Milan. Kaj bo Pescara se borila za vrh?! :)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 22. avg 2012 21:53

Lovro_7 je napisal/-a:Ah dej eni grete v kurac totalno, kakšna liga evropa, mi smo Milan. Kaj bo Pescara se borila za vrh?! :)

Kurac ja... kukr si reku.

Če se ti zdi de je taka ekipa kakršna je sedaj da se bo borila za vrh, boš verjetno kar razočaran po koncu sezone. Smo milan.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 22. avg 2012 22:01

smoljo je napisal/-a:Desperado, Penny in Alberto Paloschi res me zanima vaše mnenje glede Ze Eduarda + prestopnega roka nasploh in kam pelje ta naš voz? Aja, pa ne vzet tega za slabo, z nekaterimi smo že mal debatiral o tem, pa me zanima še vaše mnenje, glede na to, da ste med tistimi, ki znate stvar napisat kot je potrebno (argumentirano itd) :) Tko da zanima me čist tko, da morda eno konstruktivno debato še udarmo :)

Sm na dopustu majstr, zato sm tudi zamudil piknik za kar mi je res zal. Ko pridem nazaj z dopusta bom sprobal nrdit eno majhno analizo... Bomo vidli kej bo se novega v mercatu. Lep vecer iz Dalmacije ;)
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Penny dne 22. avg 2012 22:18

Sedaj piše na milannews.it, da ima Pato zgodaj zjutraj preglede in da je od dolžine odsotnosti odvisen prihod Ze Eduarda. Drugače pa goli Ze Eduarda pri Santosu spodaj...

Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 22. avg 2012 22:50

Lovro_7 je napisal/-a:Ah dej eni grete v kurac totalno, kakšna liga evropa, mi smo Milan. Kaj bo Pescara se borila za vrh?! :)

Sej ni tako daleč, 4. mesto pa smo not.. ;)

Sicer pa res škoda Pata, odkar je pridobil toliko mišične mase so same poškodbe. Se mi zdi, da je tudi nekako spremenil svoj stil igre posledično. Ko je prišel iz Brazilije je bil tipični spretni, hiter brazilski napadalec, zdej pa počasi ratuje bolj kot Hulk.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost