Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 22. avg 2012 22:57

Desperado ni panike, ti samo uživaj v Dalmaciji :) Pa če maš priliko pejt na kako tekmo Hajduka, atmosfera nora totalno. Jaz sem letos lih tko zadel, da sem šou na Hajduk : Inter - neprecenljivo.. Kok pa tam folk živi s klubom, to je neverjetno..

Če koga zanima, sem moje doživljanje pred, med in po tekmi stisnil v tale članek za Nogomanio. Oni so majstori sa mora

Če pa se navežem mal še na Ze Eduarda, ok pride zastonj, ampak bol je to kakšen igralec pride zastonj. Ok goli pri santosu, v italiji pa ni mogu s ku*cem mrdnit.. Sem našel tele izjave pa se kar malo nasmejal:

Brazilian Media is full of Quotes on Ze Eduardo's Transfer to Milan. Some of them are...

"Ze Eduardo to Milan is the funniest news of this Transfer Market" - DiMarzio

Daily ACMilan News ‏
"Ze Eduardo Could not even score in Santos" - Bertozzi (Brazilian Journalist)

Daily ACMilan News ‏
"Ze Eduardo to Milan is the Ultimate sign of the Decline of italian football and AC Milan"

Daily ACMilan News
"Ze Eduardo to Milan means that the world will really end in 2012"

Daily ACMilan News
"I Sympathize for Milan but this season I'll avoid watching the matches"

Daily ACMilan News ‏
"We know Milan ahs no money but buying Ze Eduardo is ridiculous"

Daily ACMilan News
"Ze Eduardo to Milan makes us believe that anything is possible in life"

Daily ACMilan News ‏
"Ze Eduardo's agent should write a book on how to sell products"

Daily ACMilan News
"Milan's Team belongs to Serie C"

Daily ACMilan News
"Ze Eduardo to Milan:Great Reinforcement for Juventus"
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 22. avg 2012 23:07

Sepravi da ne bo preizkušnje ampak direktna posoja.
http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/ ... osojo.aspx
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. avg 2012 23:09

Mah to je totalen bullshit. Dejmo sodit igralce po tem ko bojo igrali, ne pa neki na pamet ker smo vidli njihovo Wikipedijo.

In to je drugače vse napisal en ti? Na isti način bi lahko kdo drugi napisal eno stran pohval.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 22. avg 2012 23:17

Lahko bi napisal eno stran pohval, če bi igralec tega bil vreden, kar pa očitno ni :) Vsaj glede na to, da so odzivi na njegov prihod negativni vsepovsod (angleški forum milana, srbski, bolj kot ne tudi naš), pa še Boban je nekaj povedu mislim da na to finto.. Ampak to nisem siguren..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. avg 2012 23:29

In kaj to pomeni? Nič. Razen da se igrate drama queene. O kvaliteti igralca bomo govorili, ko bo za Milan odigral par tekem, zdej ta debata ni na mestu. Resno, prav nič niste odnesli od Muntarija in Nocerina? Predvsem Muntari je požrl ogromno sranja in pole odigral več kot solidno polovico sezone.

Resno verjamem, da scouting od Milana ve več kot vsi mi na forumih skupaj. Možno pa je tudi (ne verjamem), da se vrača kakšno uslugo Preziosiju in da je tip kej skregan z ekipo in smo ga mi pobrali, sam jst v tem spet ne vidim nič slabega, če nam Genoa drugo leto spet zrihta kakšnega poceni igralca.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. avg 2012 23:33

Sicer pa je prišel na preizkušnjo in bodo iz prve roke lahko ocenili ali se ga splača obdržat ali ne. Tako da ni treba zdej zganjat masovne panike zaradi tega, lepo prosim.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 22. avg 2012 23:36

Saj se ne zganja panika, debatira se. Jaz osebno bi nekak raje videl Niang-a.

Baje da se bo med slednjim in ze eduardom odločal tudi allegri, vsaj tako trdi di marzio.

Di Marzio: "Allegri has the last word on Eduardo, but it is thought to Niang"

Studies of "Special Cup", Gianluca Di Marzio Ze Eduardo spoke of the deal, not yet fully defined.
According to the expert of "Skysport", Milan has not yet decided whether to take the player, the last word would be responsible in Allegri. He said Di Marzio: " The negotiations for Ze Eduardo was born from injury of Pato. Tomorrow, however, the technician will Livorno his technical opinion on the Brazilian, from the hiring will depend on whether or not the Genoa player. Meanwhile Milan continues to negotiate the purchase of Niang and Allegri could also choose to bet everything on him . "
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 22. avg 2012 23:50

Še vedno smo v igri za Niyanga.

Nekje sem bral, da je Ze Eduardo imel probleme v zasebnem življenju zadnje leto (razšel se je s punco/ženo). Mogoče bo v Milanu dobil nazaj navdih za nogomet in preseneti. Prijatelj je z Robinjom in mogoče ga on spravi h sebi... bomo videli. Ni konec sveta, prišel je zastonj, kot je Paloschi rekel in če bo slab se ga bomo rešili januarja. Vsekakor pa se bo potrebno okrepiti. Sam nisem bil za nakup Kakaja, vendar sedaj po odhodu Ibre, Silve in Cassana manjka kvaliteta in predvsem mož v slačilnci. Vse to bi Kaka najbrž dal, samo še vedno me ne prepriča njegov prihod. Vse bo jasno 31. avgusta, zdržite še 9 dni.

EDIT: v letošnji sezoni predvsem upam na homogeno ekipo, v kateri se bodo vsi "bratsko" borili in spodbujali drug drugega. Rabimo borbo in nepopustljivost, samo tako bomo pod streho spravili uspešno sezono.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a cheguevara dne 22. avg 2012 23:57

Cassano: "Končno, po celi večnosti sem prišel v klub, za katerega navijam, spet sem našel razlog za zadovoljstvo in nasmešek na obrazu. Zato velik pozdrav vsem navijačem, vsem Interistom, kar sem tudi jaz,"

:rofl: Svašta res.

Ja kaj druga pričakovat od interista? Jaz sem že od začetka jemal z rezervo te njegove zlagane nasmehe. Za Cassana je bilo znano, da je interista že preden je sploh prišel k Milanu. Vseeno sem upal, da ga je končno srečala pamet ampak se je spet izkazalo, da je ena navadna merda nehvaležna. Ok valda, da ga podpiraš, če igra za Milan. Dejansko je bil lansko sezono eden najboljših igralcev pri Milanu do tistega nesrečnega pristanka v Milanu, ko je doživel srčni napad. Na srečo ga je preživel brez posledic. Pri Milanu pa so z njim ravnali kot s kraljem, mu ves čas stali ob strani, imel je podporo celotnega kluba in navijačev. Milan je toliko naredil za njega in kaj dobi v zahvalo? Nož v hrbet. Bolj si dober, bolj najebeš danes. Komot bi lahko šli po Teveza pozimi ampak ne, pri Milanu so verjeli v njega in čakali, da se vrne. Kakšen človek moraš bit, da potem na tak hinavski način klubu obrneš hrbet? Upam, da mu na derbiju žvižga celoten stadion ob vsakem dotiku žoge in da mu čez celotno curvo namenijo podoben transparent kot Leonardu. V bistvu ne dvomim, da ga čaka kako presenečenje.

No kakor koli, važno, da bo zdaj spet srečen in zadovoljen. Pa nima veze, če zdaj pozdravlja tiste debile, ki so mu lani dvigali transparente na račun njegove bolezni. In ti navijači (če temu lahko tak rečemo...), ki so napisali, da njegovo srce ne čuti več bodo od zdaj naprej navijali za njega. Bravo. Troli, eden večji od drugega. Sicer pa kot je rekel Cassanata pred nekaj časa. Če gre iz Milana je samo še za v norišnico. In tam je danes tudi zares pristal.
Uporabniški avatar
cheguevara
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a tabl dne 23. avg 2012 00:01

Uncle Fenster nas je vsako leto tako lepo presentil in ni hudič, da nas tudi leto sne bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bandiera:
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov