Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a al3n dne 09. maj 2012 23:57

Ne govort.. moje mokre sanje, no eden izmed njih. trije so.. sicer nevem koliko € bi blo treba, ampak Eriksena za napadalcema, Strootman namesto MVB, levi bok pa Jordi Alba.. :worthy
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 10. maj 2012 11:39

Berem na FB strani "ac milan fans club" pa tudi na "acmilan srbija" da naj bi se v nedeljo poslovila Sedorf in Inzaghi in da naj bi Galiani prepričeval Allegrija da ju da v prvih 11, da bosta mela dostojno slovo...potem naj bi se danes ob 14 (nwm kolk je tu resnice) na novinarski konferenci poslovil tudi Nesta ki ga naslednjo sezono nebo več...

Po drugi strani pa je Galiani govoru z Ibro, ki je bil zelo jezen po izgubi naslova in ga prepričal da bosta na San Siru ostala Boateng in Silva, ter da bo prišla še ena velika okrepitev oz. povedal je da bo Milan veliko močnejši po prestopnem roku (neki v tem smislu)...špekulira se o Tevezu ali pa pa Balotetiju...osebno menim da je to svetovna bedarija, ker napadalcev ne rabmo...rabmo bok in dobrega fantazisto v vezni liniji...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 10. maj 2012 17:25

Boke obnovit, oz. vsaj levega. Abateju pa dve okrog uh da se zresni...

Napadalce? Magari, če gre Robinho tolko boljše. Enega od teh dveh k s si naštel bi blo idealno. Sredina se že rihta, Montolivo + Traore. Nismo še niti končali letošnje sezone, Galliani pa je že na delu. Car. Kar tako naprej pa se ne bo treba bat za drugo sezono.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 10. maj 2012 17:31

kot zadnjega veznea bi si predvsem želel keitaja iz barce , osrednjega branilca Astorija, po nujno more prit en kreativec- eriksen, ganso.. levi bek bi bil čist uredu emanuelson glede na to da je pri ajaxu igrau beka..montolivo pa itak pride zastonj, pa đekota bi lahko prpelal ker je nezadovoljen v citiyu .. znebil pa se maxija, robinha..
patoja OBVEZNO OBDRžAT.. ko se mu bojo enkrat noge poščihtal bo zabiju ko RVP letos , pa on je meu 2,3 lete stalno poškodbe zdej je pa uredu
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 10. maj 2012 21:22

Jaz bi takoj vzel dvojec iz Udineseja , Asamoaha in Armera ,pa če je res kaj na tem da pride Eriksen ob Traoreju , Montolivu in darilu Silvia bi to bla ekipa za preganjat vse živo ,če se Abate spravi k sebi tudi nihče ne bo jezen , močnejši bomo itak za Casana in Flaminija , en pameten mercato skombinirat z obstoječimi igralci in smo konkurenčni , definitivno pa se treba zahvalit , ma saj se ve komu vse .........
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a al3n dne 10. maj 2012 23:54

Ob vsem tem z Nesto in kolovratenju medijev okoli barce in Silve, nemorem da mi ne pade na misel najhujše.. bože nedaj da pride do česa takšnega, ker se prec obesim. Nesta je/bo pustil OGROMNE čevlje in upam da se zavedaš T.Silva kakšna naloga te čaka in prav nobeden ne dvomi, da ti bo uspelo. Vbistvu nevem, komu drugemu bi lahko ...
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 10. maj 2012 23:55

bravo costacurta .. asamoah iz udineseja bi bil odličen nakup, na njega sm pa čist pozabu prej .odličen igralec. majn se strinjam z armerom ki poleg hitrosti ni bohve kaj .. torje prav tako iz udineseja bi bi odličn nakup..
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 11. maj 2012 00:23

Je tolko teh fajn veznih igralcev da je že težko izbrat koga bi najraje in najlažje pripeljal. Armero, sploh pa Asamoah sta še ena dva taka. Ampak prvo se bo treba poslovit od rulje. Enkrat bo treba začet z menjavo igralcev, 1 na leto je zame premalo. Lani Pirlo, letos Seedorf... kolk časa se bo potem gledalo še Ambrosinija/Gattusa? So legende, ne me razumet narobe ma je treba it naprej. Noben noče takega fiaska od finala letošnje sezone ponovit, torej je potrebno gledat tudi na zmanjševanje povprečne starosti.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. maj 2012 11:50

Dejmo zdej razjasnit eno stvar. Nogomet se ne igra samo na igrišču. Je še marsikaj zraven povezanega in odhod Neste, Seedorfa in Inzaghija naenkrat me skrbi. Bog ne daj, da se za odhod odloči še Gattuso. To lahko močno podre razmere v slačilnici, ker nekdo more met glavno besedo in prav starešine, ki vejo kaj pomeni Milan in bit milanista, delajo red. Malo so me zaskrbele besede Neste, ki je reku, da če hoče Milan začet zmagovalni cikel, da more v klub pripeljat prave profesionalce. Kot da je hotu povedat, da nekaj s trenutnimi igralci ne štima. Ambrosini in Gattuso morata nujno ostat. Poglejte tudi, kdo se je največ veselil, ko je dal Lecce Juvetu gol - Ambrosini se je drl na klopi za rezervne igralce kot zmešan. To je pravi milanista, ki ve, kaj pomeni Milan in bo znal tudi napizdit druge, ko se bodo kej jajcali. A mislite, da je Traoreju al pa komu drugmu kaj do Milana. Oni pridejo dnar zaslužit, na igralcih kot sta Ambrosini in Gattuso pa je, da jim vcepijo v glavo, kaj pomeni igrat za Milan.

Zaskrbele pa so me tudi besede Pirla danes. Tudi on ni mel lepih besed za Allegrija. Znano je, da sta skregana s Seedorfom in da se z Nesto in Gattusom ne razme ravno najbolje. V medijih sta mela čez njega povedat tudi Pato in Flamini. To me rahlo skrbi, moram priznat...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. maj 2012 11:58

Mogoče so se pa v upravi pač odločili, da se odločijo za konkretno pomlajevanje ekipe. Nesta je itak povedal zakaj gre, za Gennara še ni nič rečeno, Ambro bo itak ostal. Zgleda bo poletje zelo pestro, trenutno pa me še ne skrbi.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost