Napisal/-a Penny dne 11. maj 2012 11:50
Dejmo zdej razjasnit eno stvar. Nogomet se ne igra samo na igrišču. Je še marsikaj zraven povezanega in odhod Neste, Seedorfa in Inzaghija naenkrat me skrbi. Bog ne daj, da se za odhod odloči še Gattuso. To lahko močno podre razmere v slačilnici, ker nekdo more met glavno besedo in prav starešine, ki vejo kaj pomeni Milan in bit milanista, delajo red. Malo so me zaskrbele besede Neste, ki je reku, da če hoče Milan začet zmagovalni cikel, da more v klub pripeljat prave profesionalce. Kot da je hotu povedat, da nekaj s trenutnimi igralci ne štima. Ambrosini in Gattuso morata nujno ostat. Poglejte tudi, kdo se je največ veselil, ko je dal Lecce Juvetu gol - Ambrosini se je drl na klopi za rezervne igralce kot zmešan. To je pravi milanista, ki ve, kaj pomeni Milan in bo znal tudi napizdit druge, ko se bodo kej jajcali. A mislite, da je Traoreju al pa komu drugmu kaj do Milana. Oni pridejo dnar zaslužit, na igralcih kot sta Ambrosini in Gattuso pa je, da jim vcepijo v glavo, kaj pomeni igrat za Milan.
Zaskrbele pa so me tudi besede Pirla danes. Tudi on ni mel lepih besed za Allegrija. Znano je, da sta skregana s Seedorfom in da se z Nesto in Gattusom ne razme ravno najbolje. V medijih sta mela čez njega povedat tudi Pato in Flamini. To me rahlo skrbi, moram priznat...