Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 11. maj 2012 22:16

Aquilanija se nebi odrekel kar tako na hitro , do poškodbe je bil takoj za Casanom drugi asisent v hiši, kje bi se zaustavila , če ne bi bilo poškodb ???????? naj me kdo popravi če se motim, + z Montolivom odlično funkcionirata skupaj ;)
Upam da sta Berlusca in Adriano v podobnih čustvenih stanjih kot mi ob teh slovesih ... pipica odpri se
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. maj 2012 23:29

Tudi jst se strinjam glede Aquilanija. Prvo polovico sezone je igral odlično, potem so sledile poškodbe... Glede Emanuelsona pa samo tole - tip je levi bočni. Ko je prišel v Milan, ga je Allegri dal v vezo, potem pa celo kot polšpico... Dobro da ga ni dal še v gol, ko se je Abbiati poškodoval. Če bi dali Ibro na bok, bi bil tudi verjetno zgubljen... Mene on zelo spominja na Serginha in ko je igral na boku (igral pa je ZELO malo), je bil odličen.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 11. maj 2012 23:52

Aquilani je predrag in preveč steklen. Nima smisla zapravljat tolk denarja če bo spet pol sezone zunaj. Uni denar naj se raje investira kam drugam...
Emanuelson me ne prepriča kakorkoli obrneš, tudi če igra kot bočni. Očitno pa nism edini k tako razmišlja če ga tudi Allegri ni dal tja igrat, neki ne klapa. Oramai revolucija je tukaj, če se že gremo obnavljanja, alora naredimo do konca kot se zagre. Itak, najraje bi pripeljal Bale-a, pero tolk šoldov nimamo. Iskat alternative... Galliani je majster v temu.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a rok0047 dne 12. maj 2012 04:25

sam ne balotelija ko pol bo pa res macka v hisi pa ibra karate kid sploh pa pravite da alegri nima dovolj avtoritete bo pizdarija ze vidim drugac pa koncno menjava generacije :bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
rok0047
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 12. maj 2012 09:21

Jaz se strinjam z Pennyjem glede Emanuelsona. Forsirali smo ga na mesta, ki niso njegova primarna in upali da nam bo uspelo kot nam je z Abatejem, ki je kar naenkrat postal prvi desni bočni. Me je pa strah, kaj bo če se ne izkaže na levem boku.. Glavni mercato je tu in lahko pripelješ kogar želiš, pozimi je to težje, še posebej zaradi tistega pravila uefe o prepovedi igranja za nov klub v evropskih tekmovanjih, če je igralec že igral v prvem delu sezone za nekoga drugega.

Mi pa ni jasno, zakaj ga ni dal Allegri več igrat na svojo pozicijo in zakaj se je pozimi pripeljalo Meshbaja. Če bo res postal levi bočni, bo eden od Mesbah/Antonini verjetno odšel.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 12. maj 2012 12:13

Govori se,da bi nas naj okrepila Balotelli in Sneijder v tem prestopnem roku. Ampak vseeno,to so zaenkrat sam napovedi,ki jih je treba vzet malo z rezervo.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. maj 2012 12:15

V tem primeru bo po mojem Antonini menjava Abateju na desnem boku... Torej desni bok Abate/Antonini in levi Emanuelson/Mesbah.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. maj 2012 15:23

Allegri je pred konferenco pred tekmo z Novaro za Milan Channel uradno potrdil, da prihaja Montolivo.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 15. maj 2012 01:01

http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/ ... staja.aspx

Če je to res, potem pa se dejansko lahko nadejamo pametnih okrepitev. Ker če so ga obdržali samo s tem, da so mu le te obljubili zraven vse odhajajočih, pa mora biti res nekaj na tem. Drugače bo po moje po koncu transferja itaq popizdil. :P
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 15. maj 2012 09:39

Ma škoda ker je ibra tak tip igralca, ni kot inzahgi ki ima res radi klub in dela samo za dobro kluba. On je "plačanec" igral bo tam kjer se bo osvajalo in bo denar.
Nevem če je že kdaj naredil kakšno gesto,s tem da se je potrepljal po grbu ali podobno. Škoda ker je tak,drugače bi bil definitivno največji ljubljenec navijačev. A kaj moremo.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost