milek87 je napisal/-a:Men se zdi da so 3 mesta, mi imamo pa 1 fraj.
2 non-EU mesta imamo
milek87 je napisal/-a:Men se zdi da so 3 mesta, mi imamo pa 1 fraj.
Gennaro je napisal/-a:Nimam nič proti Sarmi in bi ga rad videl v Milanu sam če bi šli po njega je znano, da bi se morali dost izkeširati in če damo tolk dnarja za golmana ga bo zmanjkalo za druge igralce, po mojem mnenju pa za golmana trenutno ni taka kriza ker sta oba vratarja relativno solidna (nista odlična, ampak se da preživet z njimi)...po eni strani mam v glavi besede Silvia da ni čas za zapravljanje, po drugi strani pa berem tukaj razna velika imena od katerih ti gre že kr slina počas iz gobca...upam samo da nebo šel kaki Silva (bral sem da če bi dal kdo 40+ milionov da se Milan nebi upiral prov preveč)...

Juice je napisal/-a:V Milanu je poleg agenta Gansa tudi predstavnik družbe DIS (lastniki 55% kartona Gansa), sicer je pa Galliani trenutno v Munchenu, tako da se pogajanja še niso pričela.
Smo pa baje nabavili 20 letnega golmana Cruzeira, Gabriela, ki ga primerjajo celo s Taffarelom. Cena je med 300.000 - 500.000 € v ponedeljek bo imel zdravstvenega v Milanellu, ima pa EU passport tako da nebo zasedel non-eu mesta.
Liedholm je napisal/-a:Gabriel ima evropski potni list
Pa Ogbonna naj bi tudi prišel. Par mladincev naj bi poslali v Torino pa kak € še zraven.
Verattija pa bi se lahko ksupaj z Genoo spizdilo Juvetu
Penny je napisal/-a:Liedholm je napisal/-a:Gabriel ima evropski potni list
Pa Ogbonna naj bi tudi prišel. Par mladincev naj bi poslali v Torino pa kak € še zraven.
Verattija pa bi se lahko ksupaj z Genoo spizdilo Juvetu
Jah tole bi bil skoraj sanjski mercato: Traore, Montolivo, Gabriel, Veratti, Strootman, Ogbonna, Acerbi in Ganso.
Kje si pa bral za Ogbonno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost