Napisal/-a Penny dne 19. maj 2012 16:04
Mel jih je, samo zdej že kar nekaj časa redno igra za Santos in je v zadnjem času zabil tudi dva lepa gola. Bolj kot berem o njem, bolj bi ga rad pri Milanu. Vsi ga opisujejo kot igralca "iz preteklosti". Torej pri njem je v prvem planu odlična tehnika, ne fizične predizpozicije. Igralci, ki jih dandanes skoraj ni več, a so zato toliko bolj dragoceni. Številni strokovnjaki ga primerjajo z Zidanom... Res bi blo odlično met takega igralca, ki bi vlekel niti v naši igri. Zanimivo je, da sem ravno včeraj zvečer bral na forzamilancuorerossonero forumu, da je Ganso ful blizu prihodu v Milan, zjutraj pa novica, da so predstavniki igralca v Milanu.
Na splošno mi je čudno, da je pred letom ali še več Galliani dal ekskluzivni intervju za Gazzetto in na glas povedal, da bo Gansa speljal Interju in da ga bo kupil, potem je čez pol leta šel še v Brazilijo, ko se je vrnu so bili agenti Gansa v Via Turatiju, potem je pa kar naenkrat vse potihnilo. Mogoče pa so se takrat že vse dogovorili, da Ganos pride čez leto, dve v Milan. Vse je mogoče... Dejansko pa ne verjamem, da bi Galliani javno streljal take stvari, potem pa ne bi bilo iz tega nič...
Berem tudi malo mnenja strokovnjakov o Montolivu in vsi so navdušeni nad njim in njegovim podpisom za Milan. Vsi pravijo, da bo pri nas pokazal ves svoj talent, ki ga pri Fiorentini iz takšnih in drugačnih razlogov ni mogel konstantno. En je še omenil, da je eden redkih igralcev, ki lahko z 20-25 metrov sproži strel, ko žoga potuje nekaj centimetrov nad tlemi in se hkrati ne dviguje.
Vse bolj mi je tudi všeč, da bomo vzeli Acerbija. Gre za izredno kakovostnega branilca, visokega, robustnega, hitrega, ki ima še prostor za napredek in je mlad. Po vrhu pa je še navijač Milana. Kaj češ boljšega.