Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 25. maj 2012 13:11

To že, da smo ga kupli za 16 miljonov, ampak tale Robinho ni R od stareg Robinha, to je ta problem. Zanj zdaj, po takšni sezoni itd. iztržit omenjeno vsoto je zame osebno dober deal, seveda pa ma vsak svoje mnenje ;)

To maš prav po eni strani, ampak letos je skoraj nujno vložit (beri ciao ciao Ibra v nasprotnem primeru), prav tako pa dvomim, da bo Thiago Silva v primeru tega scenarija še kaj dolgo vztrajal. On mogoče še, ampak Galliani bo ziher pol kako ponudbo za 40,50 mio sprejel in ciao Thiago. Ker bo tud on vidu, da nima smisla. Seveda srčno upam, da ne bo tako.

Je pa smešno kako malo nam treba, da dejansko izpeljemo en dober mercato. S prodajo Binha, Taiwoja in Didaca Ville bi gladko zaslužli tam okrog 30 miljonov, plus znebil bi se visoke plače Binha. S tem kešom potem kupimo Strootmana (10 mio) in recimo Sahina (13 do 15 mio), pa nam ostane še slabih 10 mio za LB-ja. V napadu Tevez kot darilo Berlusce in ciao perica :)

Abbiati
Abate - Acerbi - Thiago - Novi LB (Kolarov??)
Strootman
Sahin - - -- - - - - - - Montolivo
Boateng
Cassano (Tevez) - Ibra (Pato)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Need dne 25. maj 2012 13:28

Ceprav sam bi na LB-ju fural in z njim vztrajal z De Scigliom,ker kar je mali pokazal na tekmah(ki jih je odigral seveda),je za moje pojme vec kot zadovoljivo.Menjava njemu pa Antonini.
Uporabniški avatar
Need
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 25. maj 2012 14:55

Na levem boku bo Emanuelson :) Drugače pa ne vem, če je realno pričakovati oba, Strootmana in Sahina, kajti, če že, bo prišel samo eden, glede na finančno stanje. Bomo videli kaj bo z Robinhem, če gre, lahko tudi po Italiji pogledamo za zamenjavo. German Denis, Torje, Ramirez (on mi je klasa) :salmilan:
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 25. maj 2012 15:20

Js nevem kaj je ta Didac Villa res tako slab glede na to da je vecino tekem odigral na posoji in bil eden kljucnih igralcev, glede na njegovo mladost se mi zdi da bi bilo bolje njega obdrzat ga malo forsirati znebiti se pa obeh in antoninija ter mesbaha, s taiwojem pa nevem kako bo, glede na to da je tudi on odigral vecino tekem ne more biti slab in jih je treba nekako prilagoditi v igro ali pa vsaj malo igro njim.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 25. maj 2012 15:28

Robinho baje ostaja!
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 26. maj 2012 09:37

Strootmana in Sahina bi bilo realno pričakovat, če bi Sahina recimo dobil na posojo z možnostjo ali obvezo odkupa. Tle bi Galliani res lahko uporabu dobre odnose s Perezom. Samo vprašanje je, ali Sahin res hoče iz Reala. Po eni strani je dal izjave, da hoče ostat in se borit za mesto v ekipi, po drugi pa pišejo, da Mourinho ful resno računa na njega v naslednji sezoni.

Kar se tiče bokov. Taiwoja sem parkrat gledal pri QPR in je res slab. Kolkokrat je pustil prepih na levi strani, kolkokrat zamudil, zajebal gol, zgleda štorast, neokoren... Za prodat nujno. Didac Vila bo priprave oddelal z nami in pol se bo Allegri odločil, ali ga obdržat ali ne. Jst za naslednjo sezono boke upam, da bo nekako tako (pustmo zdej to, da se baje neki zanimamo tudi za Kolarova in da zna Galliani nategnit City, da bi Kolarov res prišel) - levi bok: Emanuelson, Vila, desni bok: Abate, Antonini, tretja menjava za oba boka pa De Sciglio. Mesbaha bi prodal oziroma kam posodil, ker me nekako ni prepričal. Mogoče je pa samo rabil malo časa, da se prilagodi, ne vem, sej bo Allegri to znal najbolje ocenit...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. maj 2012 15:23

Peny keš od Kakaja in Sheve je šel za pokrivanje minusa (če se motim naj me kdo popravi), minus je pa za letos pokrit tko da ok dali smo 16 milionov zanj, ampak dons oz. glede na formo zadnje leto ni vreden niti 10 za moje pojme ker je mel res švoh sezono...edina res dobra tekma je bila proti Arsenalu doma...tko da prodat ga za 20 je to +4 milione in to je dobr deal in za ta denar lahko dobimo dva dobra mlada obetavna igralca, ki sta željna igranja in dokazovanja...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 26. maj 2012 15:52

Se ne motiš Gennaro. Takrat je bil tudi velik upor navijačev ki so zahtevali odstop Silvia. Jebat ga, so pričakovali da pripeljemo kšno zvezdo za une bajne pare, ampak naši so samo poravnali dolg. "Samo."
Kar se pa tiče Robinha, za un denar ga takoj zdilat ker kot je reku tudi Gennaro, dobimo marsikaj lahko v menjavo. Plus tega je leto starejši in ni pokazal kej dosti letos, sploh drugi del sezone. Tisto njegovo prčkanje žoge je blo lepo gledat prvo sezono, letos pač ne. Da ne govorimo o sfaljenih 100% šansah...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 26. maj 2012 17:07

ne pričakujmo preveč , da ne bomo potem spet razočarani, milan za igrawca vec kot 10 miljonou ne bo dal, oz. samo za "zvezde" kot so tevez je pripravljan plačat tolk, da bi investirali v mlade pa itak NE , sicer mi ta njihova politika ni jasna ...
škoda res
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 26. maj 2012 18:05

Za Faraona se je plačalo bistveno več kot 10mio, odvisno koliko se oceni Merkla, ampak se da komot pridet tudi na 20...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov