Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 01. jun 2012 18:24

Noče ga met? Zakaj? Menda ne zarad tega ker je slab.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 01. jun 2012 19:05

Zaradi tega ker govori/se dogovarja o prestopu v Milan in totalno ignorira Genoo.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 01. jun 2012 22:19

nakoncu bodo spet prisle okrepitve ala nocerino mesbah.. spet ista zgodba. . me kar mine ko vidim zgodbe o patu boatengu in silvi ki naj bi jih prodali .. skoda res ..
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 01. jun 2012 22:35

Nocerino? Kaj pa nejemu fali? Za taki denar pa kako igra... Takoj podpišem še za 3 nocerinote :)
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 02. jun 2012 12:08

Točno to. Đabe dajat 30 milijonov za nekoga, če lahko za zaboj banan pripelješ Nocerina. Jasno je, da se nam ne bo vsak igralc usral tako, kot se nam je Nocerino, samo vseeno. Treba je samo pametno delat in čakat na pravo priložnost. Galliani in Braida delata s tem, kar imata, čudeže in prepričan sem, da bosta tudi letos kaj pametnega pripeljala. Z Montolivom in Traorejem sta že dobro začela... Drugače pa mamo mi odlično jedro igralcev, kot sem reku, je treba samo pametno popolnit ekipo in bo...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 02. jun 2012 12:16

Če sem prebral prav, se zanimamo za 23 letnega napadalca Dinama Kijeva, Yarmolenka :)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. jun 2012 13:30

Penny je napisal/-a:Točno to. Đabe dajat 30 milijonov za nekoga, če lahko za zaboj banan pripelješ Nocerina. Jasno je, da se nam ne bo vsak igralc usral tako, kot se nam je Nocerino, samo vseeno. Treba je samo pametno delat in čakat na pravo priložnost. Galliani in Braida delata s tem, kar imata, čudeže in prepričan sem, da bosta tudi letos kaj pametnega pripeljala. Z Montolivom in Traorejem sta že dobro začela... Drugače pa mamo mi odlično jedro igralcev, kot sem reku, je treba samo pametno popolnit ekipo in bo...

Mah, če bi lani kupli Nocerinhota za 40M evrov iz enega random brazilskega kluba in bi igral tako, kot je igral Antonio to sezono, bi vsi peli hvalospeve naši upravi. Ker pa smo dobili nekega Italijana za 500.000€ je naša uprava boga, revna in nesposobna. Na žalost živimo v svetu kjer ni važen končni produkt, ampak samo pakiranje in umetno ustvarjeno mnenje o njem. Če si zadosti sposoben lahko dobesedno prodajaš spoliran drek za ogromne denarje, rabiš samo pravo embalažo in dober marketing.

Isto velja za Montloiva, ki po mojem ni dosti slabši (če sploh je) od Gansa, s tem da je igral v resni ligi, ne pa v Braziliji. Ampak spet, to je en bedn Italijan iz Fiorentine, ki pride zastonj, če bi prišel iz Santosa za 30M pa bi bilo vse lepo in prav, tudi če bi bil skozi poškodovan in ne vem kaj vse.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a MetliquinhoDaCosta dne 02. jun 2012 15:27

Meni se zdi dajat več kot 20 mio za igralca neumno, razen če je sigurna roba ala Ibra.
Dajat 20 mio za nekega brazilca ki že ima zjebano koleno... Lahko obdržimo pata pa bo isti efekt :D
So mi zelo smešni ti milijonarji, abramovič & co., ki mečejo na stotine milijonov za igralce, tisti najdražji pa ponavadi flopnejo (ševa, torres, kaka).
Edino kar jaz zamerim upravi je to da furajo nesposobno zdravniško in trenersko ekipo že par sezon in to da je premalo poudarka na mladinski šoli.
MetliquinhoDaCosta
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 02. jun 2012 15:40

Alberto Paloschi je napisal/-a:Če si zadosti sposoben lahko dobesedno prodajaš spoliran drek za ogromne denarje, rabiš samo pravo embalažo in dober marketing.

Majst, po kolko je kila? =)))

Agreed, pero Ganso za menjat z Robinhom, tle je no-brainer. Se pač forsira več Pata in SES pa smo na istem. Nočem da se zgodijo situacije kot letos ko se je forsiralo Robinha samo zato ker ni bil poškodovan, sfalil je pa svega i svačega pred vrati...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a cheguevara dne 03. jun 2012 10:55

Slika

Papež milanista :rofl:

Novi sponzor? Glede na to, da ima rkc tolko dnarja, da je še Berlusconi revež proti njim ne bi bilo slabo. Daj papež stari mej nas rad, usmili se nas. Dajte še vernikom nekaj, ne pa samo pobirat od njih še tisti zadnji dnar, ki je ostal. Pač tri graščine in par Bentley-ov manj kupite pa prispevajte za Kolarova, Ogbono, Strootmana, Balotellija... Handanovića še recimo... če smo skromni. Ajde župniki, v akcijo zdaj. Forza Vatican! :salmilan:
Uporabniški avatar
cheguevara
Milanov trener

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost