Alberto Paloschi je napisal/-a:Kar jaz vem je bil do sedaj najdrazji branilec Pepe, ki je stal 30mio in bil konkretno preplacan. Silva bo sel za 50... Ce to ni dober biznis pole ne vem kaj je. Pa niti ne pozabit da se clovek hitro bljiza magicni meji slabega nogometasa na tem forumu (30 let)... al to velja samo pri nakupih? PSG mu bo dal 5 letno pogodbo, na koncu katere bo imel 33 let... Prodat za tak denar je pac odlicen biznis, kaj se bo s tem denarjem zgodilo pa je druga stvar, sam glede tega se ne ve se nic.
In pri Manchesterju so tudi vsi jokali, da bodo ratali povprecni s prodajo Ronalda? Alpa Juve in Zidane? to so prestopi, ko ti ponudijo ogromne vsote in igralca pac prodas. Sej boli, ampak je edina smiselna resitev.
Aja in dejte mjr s tem da bi za Pata dobili premalo alpa da se Galliani ne zna pogajat. Tipo ni igral eno leto nic, noben ni vedel kaj je z njim in bi dobili slabih 30 zanj, hkrati pa pripeljali Teveza za 23Povejte kolko je bil vreden Sheva, kolko je bil vreden zlomljen Kaka in koliko smo dobili za njih.... Prosim res ne pisat neki na pamet, smo boljsi od tega
Alberto Paloschi je napisal/-a:Kar jaz vem je bil do sedaj najdrazji branilec Pepe, ki je stal 30mio in bil konkretno preplacan.
Liedholm je napisal/-a:Alberto Paloschi je napisal/-a:Kar jaz vem je bil do sedaj najdrazji branilec Pepe, ki je stal 30mio in bil konkretno preplacan.
Ferdinand, Nesta pa še kak bi se našel, ki je koštal čez 30mio€. Že Nesta je se mi zdi koštal 34
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost