Napisal/-a marcha2510 dne 12. jun 2012 19:18
No pa še bom jaz podal svoje mnenje o vsem skupaj. Kljub dejstvu, da je Silva (vsaj po mojem mnenju) najpomembnejši, najmočnejši in še kakšen naj... igralec trenutne Milanove zasedbe, me želja po prodaji za takšen denar niti malo ne preseneča. Imam občutek, da bi rade volje ostal pri Milanu, ampak je pri trenutnem stanju v klubu pač "prisiljen" podpisat za en klub, kot je PSG. Jokal se sicer najverjetneje ne bo, glede na to, da bo imel enkrat višjo plačo, bo v klubu, ki ima denar/vizijo/ambicije, sem pa prepričan, da niti v sanjah ni on pobudnik tega prestopa.
Zakaj ga bomo prodali? Mogoče zato, ker preprosto ni denarja? Ker so letne izgube prevelike? Ker bi Silvio rad, da se klub sam preživlja? Kaj resno mislite, da bo človek vsako leto iz lastnega žepa pokril 50+ milijonski minus, zraven pa še dodal isto vsoto za okrepitve? Ampak kako se naj klub sam preživlja, če nimamo niti lastnega štadiona. Že zaradi tega dejstva so izgube na letni ravni ogromne oziroma so prihodki precej nižji. Me res zanima, kako bo Juventus izgledal čez par let v primerjavi z ostalimi Italijanskimi klubi. Predvidevam, da bodo finančno daleč pred vsemi, posledično pa bodo ponovno kraljevali tudi rezultatsko. Samo upam lahko, da se bodo potem naši, pa tudi ostali, zbudili iz zimskega spanca, in začeli razmišljat in resno delat v tej smeri. Do takrat bomo pa na žalost feeder klub za razne magnate in šejke.