Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a ricardokaka dne 12. jun 2012 18:15

kje je pri usem tem alegri?????
Uporabniški avatar
ricardokaka
Član Kluba navijačev

Kraj: križe-gorenjska

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 12. jun 2012 18:20

Futbalinho je napisal/-a:Kdo pa prdoaja svoje najbolše razen če te izrecno ne želijo prestopa? jst v zadnjih letih tega nism vidu pr nobenmu klubu razen pri milanu. Ne vem zgleda se pri vm res dogajajo neke čudne stvari, ker s takimi prodajami resno odstopate od imena velikega kluba. Da en PSG pride kupi in gre.
Škoda kot velik fan ita. fuzbla in lige mi je res žal da odhaja še eno veliko ime iz italije.

Arsenal :D
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 12. jun 2012 18:20

Zakaj bi kdo zameril Thiagu če želi v PSG? Realno gledano ima PSG (sploh če bo šel Milan še naprej v tej smeri) 10× več možnosti da osvoji Ligo Prvakov. In zakaj potem nebi odšel? odšel bo iz kluba ki je totalno brez ambicij, odšel bo v klub ki bi lahko s še parimi dobrimi okrepitvami (denar za njih vsekakor imajo) že resno kandidiral za vrh evrope, poleg tega pa bo imel vsaj 2× večjo plačo.

Pa še nekaj, prestop Sheve in Kakaja smo preživeli, odhod Thiaga sem siguren da nebomo (pa čeprav sta mi bila Sheva in Kaka veliko bolj pri srcu). Lahko se kar pripravimo da bo sigurno odšel še Ibra. In z Thiagom in Ibro res srčno upam da vsaj deloma odide tudi Silvio.
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 12. jun 2012 19:02

pomoje iz vsega skupaj ne bo nic ;-)

evo en optimist:-P :bandiera:
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a marcha2510 dne 12. jun 2012 19:18

No pa še bom jaz podal svoje mnenje o vsem skupaj. Kljub dejstvu, da je Silva (vsaj po mojem mnenju) najpomembnejši, najmočnejši in še kakšen naj... igralec trenutne Milanove zasedbe, me želja po prodaji za takšen denar niti malo ne preseneča. Imam občutek, da bi rade volje ostal pri Milanu, ampak je pri trenutnem stanju v klubu pač "prisiljen" podpisat za en klub, kot je PSG. Jokal se sicer najverjetneje ne bo, glede na to, da bo imel enkrat višjo plačo, bo v klubu, ki ima denar/vizijo/ambicije, sem pa prepričan, da niti v sanjah ni on pobudnik tega prestopa.

Zakaj ga bomo prodali? Mogoče zato, ker preprosto ni denarja? Ker so letne izgube prevelike? Ker bi Silvio rad, da se klub sam preživlja? Kaj resno mislite, da bo človek vsako leto iz lastnega žepa pokril 50+ milijonski minus, zraven pa še dodal isto vsoto za okrepitve? Ampak kako se naj klub sam preživlja, če nimamo niti lastnega štadiona. Že zaradi tega dejstva so izgube na letni ravni ogromne oziroma so prihodki precej nižji. Me res zanima, kako bo Juventus izgledal čez par let v primerjavi z ostalimi Italijanskimi klubi. Predvidevam, da bodo finančno daleč pred vsemi, posledično pa bodo ponovno kraljevali tudi rezultatsko. Samo upam lahko, da se bodo potem naši, pa tudi ostali, zbudili iz zimskega spanca, in začeli razmišljat in resno delat v tej smeri. Do takrat bomo pa na žalost feeder klub za razne magnate in šejke.
Uporabniški avatar
marcha2510
Član Kluba navijačev

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 12. jun 2012 19:25

ricardokaka je napisal/-a:kje je pri usem tem alegri?????

Mah kak Allegri, dobro se ve kdo vleče vse poteze in ravno to je problem, da trener nima prave avtoritete v klubu, ker je hierarhija v Milanu jasna.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 12. jun 2012 19:42

Ma kaj to je res, da naj bi Maldini postal en fukcionar v PSG in tudi zaradi tega Silva gre?
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 12. jun 2012 19:49

Kaká_girl je napisal/-a:Ma kaj to je res, da naj bi Maldini postal en fukcionar v PSG in tudi zaradi tega Silva gre?

To sem tudi jaz slišal ja,mislim da Maldini to vrača MIlanu ker mu niso dali funkcijo v klubu
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a al3n dne 12. jun 2012 19:52

koliko sem bral bi naj treniral obrambo...
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 12. jun 2012 19:56

Če ga naši zdilajo potem ne bo bolelo to da gre, ampak spet način in razlog. Ne me basat da je problem Silviu konc leta plačat unih 50 miljonov ušivih... Če pa mu je že težko, naj zdila klub. Meni je važno da ostane Galliani. Silvio in ostala kompanija pa lahko kar komot pokajo, sm kontent za vse kar nam je prinesu ampak to da bomo postali "Merkator center" za druge ki imajo denar pa odpade. Smo Milan, ne Udinese. Velike igralce je treba zadržat, ne pa dilat da se lahko goni politika naprej. Jebeš to, da moreš dat stran najboljšega branilca na svetu, zato da boš pol kupu Acerbija in dal njemu ključ obrambe v roke. Pozabi, to je harakiri. In zakaj? Samo da se ima potem plus v blagajni? Fuck this...
Kdo pa bo zameru Zlatanu, Boatengu, Cassanu če bojo hotli popihat na hitro... se je šlo delat projekt za future? Za osvojitev Championsa? Alora? Kaj zdej smo se premislni? Ja pol pa prov, prodajte vse tri in pripeljte lepo take ala Acerbi, Rigoni in v napadu podaljašte še za 1 leto Inzaghiju, sej bojo rezultati sami prišli. Kar tako, metali nam bojo v hrbet 3 pike. Mah...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost