Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 11. jul 2012 22:11

smoljo je napisal/-a:Paloschi napisal sem kaj so pisal, nisem reku, da je resnica. Bomo vidli.

Sej vem, ma eni delajo že kar konkretne zaključke in očitno točno vejo, kaj se bo zgodilo.

Tako kot so to vedli en mesec nazaj. Pole pa jih ni bilo na spregled ko Silva ni šel nikamor.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. jul 2012 22:14

Alberto Paloschi je napisal/-a:Tako kot so to vedli en mesec nazaj. Pole pa jih ni bilo na spregled ko Silva ni šel nikamor.

Glede Silve sam še vedno verjamem, da je bil do neke mere nateg in medijsko nabijanje popularnosti Silvia in kasneje Barbare. Nočem bit črnogled ampak ne diši mi nič tole. Tudi če na koncu ne gresta, je škoda storjena. Dejstvo je, da Milan ni bil več kar je bil. Včasih smo kupoval najboljše igralce, zdaj jih prodajamo. Katastrofa.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. jul 2012 22:16

Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 11. jul 2012 22:17

Ma nevem, ker to ni neko brezvezno nabijanje Gazzette dello sport al kakih podobnih mediju. Nevem to objavljajo na Milanellu na twitterju in tam so ponavadi dokaj zanesljive informacije. No če jim je sedaj verjeti potem naj bi se čakalo le še odločitev Ibre.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. jul 2012 22:19

Možni menjavi za Silvo, vsaj tako se piše, sta Astori ali Rolando.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 11. jul 2012 22:24

smoljo je napisal/-a:Glede Silve sam še vedno verjamem, da je bil do neke mere nateg in medijsko nabijanje popularnosti Silvia in kasneje Barbare. Nočem bit črnogled ampak ne diši mi nič tole. Tudi če na koncu ne gresta, je škoda storjena. Dejstvo je, da Milan ni bil več kar je bil. Včasih smo kupoval najboljše igralce, zdaj jih prodajamo. Katastrofa.

Tako kot jih prodajajo vsi top klubi razen Reala, Barce in Citija (oziroma oni jih prodajajo ampak zaradi drugih razlogov)... Mislite, da če pride en v Bayern in ponudi 50M za Švajnija, da ga potem ne bodo prodali? Alpa ko je en ponudil 100 za Ronalda? Zidana? Ibro? Van Persi bo tudi šel iz Arsenala v enega od prej omenjenih klubov. Sej ni da jih prodajamo pod ceno, da se jih na vsak način hočemo rešit, tako kot to delajo pri Udineseju na primer.

Recimo ni dolgo nazaj, ko je Manchester "prodal" Rooneya v City. Kaj zdej oni tudi niso več tak klub kot so včasih bili? Zakaj to velja samo za Milan?

Ma nevem, ker to ni neko brezvezno nabijanje Gazzette dello sport al kakih podobnih mediju. Nevem to objavljajo na Milanellu na twitterju in tam so ponavadi dokaj zanesljive informacije. No če jim je sedaj verjeti potem naj bi se čakalo le še odločitev Ibre.

What? Milanello twiter je isto kot je naša FB stran, samo da se bolj pogosto osvežuje. Zbirka novic in nič drugega, to ni niti približno karkoli uradnega. Tako kot naša stran je zelo uporabna zadeva, ne moreš pa rečt, da je to neki drugega kot Gazzetta, ker pobirajo novice od njih in drugih časnikov/forumov/karkoli.

To je uraden twitter od Milana, to in nič drugega https://twitter.com/acmilan
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 11. jul 2012 22:34

Dejte se malo skulirat, pejte vn na eno pivo alpa šest in počakajte da se dejansko kaj novega izve (ne pa "luč v sobi kjer ponavadi večerja osebje je še vedno prižgana, predvidevamo, da so noter Galliani, Allegri in Braida, mogoče bratranec od Ibre in nečak od Thiaga") in dejte pole delat sodbe o vsem skupaj.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 11. jul 2012 22:35

Ja vem da ni nič uradno ampak ponavadi se njihove govorice spremenijo v realnost. So dokaj zanesljivi in ne kvazijo nekaj u tri krasne. Upam da se tokrat motijo o Ibri in Silvi..me zanima kaj se bo zgodilo z odnosom navijačev do Berlusocnija če res odideta, ker so ga imeli vsi za heroja ker je bi rešil Silvo in raje kril - iz svojega žepa, sedaj pa to
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 11. jul 2012 22:44

Pomoje je tudi boljše če se folk mal umiri.... Thiago za moje pojme ne gre, ker to bi naredilo našo upravo res smešno... najprej ne prodajo za 45 mil, potem podaljšajo... zame ostane. Drugo pa je Ibra... njegova plača je res breme klubu... sej je en boljših napadalcev... vendar 12 mil plače + 12 mil davka je 24 mil € na sezono.. Toliko ni vreden verjetno noben ... verjetno niti Messi. Če se ga "rešimo" in kupimo npr. Džeka, bo imel nižjo plačo in bomo imeli v nadaljnem mercatu več opcij... Pomoje je to tema debate med Raiolo, Gallianijem in Allegrijem - ki ga verjetno kot trener noče pustiti.

Vseeno napad Cassano, Pato, Džeko, El Shaarawy se mi ne zdi glih slab, če ob tem dobimo še kaj kakovosti na sredini in pokrpamo levi bok.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 11. jul 2012 22:50

Saj ste čisto znoreli z vašimi zgodbicami okoli silve in ibre.Jaz ne vem,če nič ne razmišljate...zakaj bi prodali igralca,ki še edina držita milan nad vodo in to za tako smešno ceno.

Po mojem bo jedro ekipe ostalo,odvečni igralci(mesbah,taiwo) bojo odšli,lahko pričakujemo še prihod enega vezista,sicer pa smo že zdaj konkurenčni.

En nasvet:

Čim manj facebooka in twiterja,pa boste bolj mirno spali :tmi:
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost