Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. jul 2012 09:09

Še enkrat bom napisal to, kar sem že nekaj časa nazaj - kako je lahko po dveh letih 12 milijonov plače Ibri preveč? Kaj smo razmišljali dve leti nazaj, ko smo mu dali tako plačo? Če smo že takrat vedli, da ga bomo lahko plačevali samo dve leti, zakaj nismo že takrat za tisti denar vzeli recimo Džeka in mu dali pol manj plače? Ker danes je situacija taka - brez Ibre se bomo borili za mesto v ligo prvakov. Enostavno bodo njegovi goli, asistence, zmagovalna mentaliteta in pojava prevelika izguba. Sploh, ker nimamo nikogar, da bi nadaljeval njegovo delo, na trgu pa podobno dominantnega igralca enostavno ni. In še to - a niso bili vsi pametni, kako se bo z odhodom Neste, Gattusa, Seedorfa, Van Bommla in Zambrotte sprostilo ne vem koliko denarja za plače? Mah...

In prosim ne mi z neumnimi izjavami, da je Ibra star. Pizda sej ma 30 let, ne 60. Dve leti bo še v najboljših nogometnih letih, ko je na višku fizična moč in izkušnje. Z njegovo konstitucijo in fizično močjo bo po vsej verjetnosti haral še več kot dve leti. Lepo bi mu letos podaljšla do 2015, mu znižali plačo na 8-10 milijonov, kar bi sigurno sprejel, in ga 2014 prodali za nekaj denarja.

Poleg tega smo pa Ibro lepo nategnili. Ko smo ga kupili, mu je Galliani obljubil velik projekt in da se bo Milan v dveh letih boril za ligo prvakov... Zdej se ga hočmo pa po dveh letih znebit... Cirkus...

Casciavit1899: Galliani, se ami il Milan dimettiti. E lascia solo Berlusconi. Berlusconi se ami il Milan licenzia il management e ripartiamo!
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a jasko9 dne 12. jul 2012 09:30

se popolnoma strinjam s tvojim razmišljanjem,edino mislim,da ima 9 mio na leto in ne 12
jasko9
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a capcap dne 12. jul 2012 10:07

Casciavit1899: C'è una linea interna capeggiata da Galliani-Allegri e parte dello spogliatoio che vuole a tutti i costi vendere Ibra. Il problema sapete qual è? E' che non sono capaci di venderlo, non ci riescono, come non riescono a trovare una squadra a taiwo...e allora il sior galliani si è accordato con Leonardo per il pacchetto...tutto qua...

Galliani-Allegri in del slačilnice hočjo na vsak način prodati Ibro. Problem je sledeč: Ibre naše vodstvo ni zmožno prodati, tako kot ne morejo dobiti ekipe ki bo vzela Taiwo-ja. Zato se je g. Galliani dogovoril z Leonardom za paket (SILVA-IBRA).

bwo....

Vseeno je prejšnji vir rekel da Silva ne gre nikamor... bomo videli.

@Penny: stanje ekonomije v Italiji je trenutno takšno(slabša se vsako leto, podobno kot pri nas), da si verjetno res ne morejo privoščiti takšne plače... ne pozabimo da je skoraj za celoten znesek plače potrebno plačati še davke.... 20-24 mil € na leto (bonusi) je za enega igralca ogromno. Z davki je pač v Italiji na žalost takšna situacija, zato ne morejo v tem segmentu tekmovati z angleži ali španci. To je Galliani že večkrat poudaril.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 12. jul 2012 10:30

"Da so zlati finančni časi za AC Milan minili, je znano že nekaj časa, toda vendarle nihče ne bi pričakoval takšne razprodaje moštva in konec koncev tudi ugleda..." - zadnji stavek pri novici iz Nogomanie, s katerim se ne bi mogel bolj strinjati. Hočeš, nočeš, tako je.

Pa ne mi zdaj, da tudi drugi klubi kao prodajajo najboljše bla bla. Oni za ta denar potem vsaj pripeljejo zamenjavo, a mi se gremo "balance the books".
Zadnjič spremenil smoljo, dne 12. jul 2012 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 12. jul 2012 10:37

Dajmo si nalit čistega vina in se sprijaznimo da so zlati časi mimo. In sedaj se bo videlo kdo bo dejansko tu ostal, kdo ima dejansko rad ta klub. In hvala bogu bodo vsi tisti glory hunteri odšli k raznim psgjem, šitijem in ostalim "velikanom".

PS: eh, pa sem rekel da se vidimo po koncu marketa.... :fliesaway:
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 12. jul 2012 10:46

za milan v dobrem in slabem :P
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. jul 2012 10:53

Milan je bil Milan pred prihodom Ibre in Thiaga in bo Milan ostal tudi po odhodu. Samo boli in je težko videt, kaj se z nam ljubim klubom dogaja. Razumem, da je finančno stanje težko in razumem, da razen pod določenimi pogoji ne moremo več kupit "zvezd". Ampak da smo prišli do točke, ko ne moremo več zadržat najboljših igralcev, to pa boli. In kaj zdej pomaga, da mi iščemo in kupujemo talente? Če bo El Sharaawy letos ratural, bo naslednje leto uletel nekdo s ponudbo 30 milijonov in bo šel. Podobno bo z drugimi igralci. In to zelo zelo boli...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 12. jul 2012 10:59

Penny je napisal/-a:Milan je bil Milan pred prihodom Ibre in Thiaga in bo Milan ostal tudi po odhodu. Samo boli in je težko videt, kaj se z nam ljubim klubom dogaja. Razumem, da je finančno stanje težko in razumem, da razen pod določenimi pogoji ne moremo več kupit "zvezd". Ampak da smo prišli do točke, ko ne moremo več zadržat najboljših igralcev, to pa boli. In kaj zdej pomaga, da mi iščemo in kupujemo talente? Če bo El Sharaawy letos ratural, bo naslednje leto uletel nekdo s ponudbo 30 milijonov in bo šel. Podobno bo z drugimi igralci. In to zelo zelo boli...

+ 1

Točno to mam tud sam v mislih. Ni problem samo v prodaji Ibre in Thiaga, gre za jasen signal, Milan bo v prihodnje prodajal svoje najboljše igralce, ambicij ni. Žal. Milan je bil Milan pred Ibro in Thiagom in bo tudi po njiju, toda razprodaja se ugled, ki se ga je gradilo več kot 25 let. Škoda. Me zanima kako mi mislimo osvojit Serie A in prit v polfinale CL. Res me zanima.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 12. jul 2012 11:04

To je tisto,kar mene najbolj boli.Kaj nam pomaga,če bomo 5 let delali z igralcem,da bo postal top,če pa bo ob 1. malo boljši ponudbi odšel.

:worried: :worried: :worried: :worried: :worried: :worried: :worried: :worried: :worried: :worried:
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 12. jul 2012 11:15

sej ce prodajo ibro bom po eni strani vesel saj bi potem verjetno kupili dzeka ki ima pred seboj se veliko prihodnost.. upam samo da silva ostane saj bi tezko nasli zamenjavo zanj..
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost