Juice je napisal/-a:Malo se spomni kakšne poceni gole naša obramba dobiva že celo sezono. Milan se gradi na novo, v napadu imamo 3 igralce za katere se ugiba da bodo čez par let eni najboljših na svetu, enako bodo poizkusili naredit z obrambo. Vsi ti branilci kar se jih povezuje z Milanom so igralci za prihodnost, ki pa so že sedaj vsaj toliko dobri, če ne boljši kot Mexes, Zapata pa je tak pravi klovn na igrišču. Dva kvalitetna branilca bi pomoje pomenila velik preskok v kakovosti ekipe in zelo pametna naložba za prihodnje sezone.
usaj nekdo ka me razume SkRjO je napisal/-a:Če praviš, da ne morem primerjat vsake lige in da je vsaka liga klassa zase.. zakaj pa potem ti primerjaš italijansko in brazilsko ligo? Dede navdušuje v Braziliji, v Evropi je zgodba povsem drugačna. Ista zgodba kot z Neymarjem, me zanima kaj bo v Evropi pokazal. Pa ne rečem, da ni dober igralec.
Če bi že kupili kakšno okrepitev v obrambni vrsti, naj bo to Benatia. Zraven pripeljemo še Perina in mogoče Santona in je to to. Ter obdržimo Mexesa in Zapato.
Tadej je napisal/-a:Dvomim, da bo šel milan v rizik s kakšnim dragim branilcem iz tuje lige...januarja se je govorilo veliko o benatii. Povsem logičen nakup...govori italijanski jezik, vajen je italijanskega nogometa, prišel bi dokaj poceni(pod 15M). In če se proda odvečne igralce in se pripelje santon, sem zadovoljen.
Spomni se kako igrajo se brazilci u italiji hitro privadijo. In to z goli ne pomeni nič, kkr je reku Juice, spomni se kake gole dobivamo zada...In zakaj bi recimo pripeljali Santona? Meni pa ta okrepitev ni logična, na desnem krilu mamo itak zacementirana De Sciglia in Abateja..razen če se De Sciglio seli na levi bok in bo menjava Constantu..ampak potem mamo še vedno Abateja+Zaccarda na desnem boku..kaj bomo delali s tremi desnimi bočnimi? In kakorkoli Santon če pride dvomim da bo igral u prvi postavi in izrinu mesto Abateju, razen če se Ignazia proda..potem sm za da se ga pripelje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov