Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 19. mar 2013 21:49

Ne pozabimo na Dede-ja, katerega agent je napovedal, da bo skoraj zagotovo zapustil klub, saj klub potrebuje finance... to pomeni, da bo očitno drag...
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 20. mar 2013 16:37

Odgovor Gennaru (neki mi ne špila forum tko k je treba.... zato nemorem citirat)

Sj to je vse o.k., sam če nekateri sploh še niso dobil prložnosti se za pokazat...
Govorim o Salomonu in pa Gabrielu, ki sta prišla tud kot izjemen branilec in vratar, vendar nevem če ju je že kdo vidu igrat, razen na youtubu...
Vedno sem za nove mladince, ki neki obetajo, samo pol jih je potrebno vsaj malo izkoristi, edino če spet igramo na karto izposoje in pol....če bo res vrhunski...
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 20. mar 2013 16:59

mrosoner je napisal/-a:Odgovor Gennaru (neki mi ne špila forum tko k je treba.... zato nemorem citirat)

Sj to je vse o.k., sam če nekateri sploh še niso dobil prložnosti se za pokazat...
Govorim o Salomonu in pa Gabrielu, ki sta prišla tud kot izjemen branilec in vratar, vendar nevem če ju je že kdo vidu igrat, razen na youtubu...
Vedno sem za nove mladince, ki neki obetajo, samo pol jih je potrebno vsaj malo izkoristi, edino če spet igramo na karto izposoje in pol....če bo res vrhunski...

Gabriel je meni osebno zelo dober golman...Ogledal sem si nekaj tekem mlajših selekcij Brazilije in mene je navdušil! :)
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a taura dne 20. mar 2013 17:22

mrosoner je napisal/-a:Odgovor Gennaru (neki mi ne špila forum tko k je treba.... zato nemorem citirat)

Pustimo Salomona, je bu poškodovan in tud take tekme ka smo jih igral zadnje čase..nemormo dat priložnost takmu mladmu igralcu. Kar se tiče Gabriela se strinjam da bi lahko igrau usaj italjanski pokal namesto Amelie, čeprou po pravici povedano me zadne čase ne naudušuje. Recimo ta tekma primavere, samo se ne vid preveč dobro

ma nevem fulkrat izleti iz gola u prazno, se vidi da rabi še in še igranja..samo za Milan se mi zdi še malo premalo izkušen, jst bi ga s prve poslau za kako leto u Serie B al pa tud u Serie A na posojo...
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a sagi123 dne 20. mar 2013 18:16

Gabriel je dober, samo definitivno ne dovolj za prvega golmana pri Milanu. Naj gre na posojo pa bomo videli. Milan absolutno rabi golmana ki lahko postane svetovna klasa (PERIN) :bandiera:
Uporabniški avatar
sagi123
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a taura dne 20. mar 2013 23:37

Točno tko..če že more prit kak golman naj bo to Perin kr ma že dost izkušn iz Serie B in zdej tud iz Serie A in bran res solidno..sej kasira dost golu samo je treba vedet da je tud obramba Pescare kkr švicarski sir in je ful takih golu ka nima niti najmanših šans
Govori se pa tud o golmanu Atalante - Andrea Consigli..pogodba mu poteče polet in ni 100% da jo bo podalšu in tud on je letos med top golmani, ma pa 26 let zdej tko da bi tud bu kr solidna zamenjava za Abbiatija

Recimo Buffon ma letos 262 obramb in dobu je 18 golu..kar pomen da dobi gol na usakih 14.55 strela, Consigli pa je branu 403 strele in dobu 40 golu tko da gol na 10.075 strelu in spet..obramba Atalante ni glih vrhunska. Ka smo že pr statistiki je treba omenit še Abbiatija, 212 strelu in 18 golu, torej prbližno ista statistikoa kkr Consigli. Perin ma letos 410 obramb in 51 golu ma obramba Pescare se ve kaka je in sm sigurn da bi se bolš odrezu u kakem bolšem klubu z malo bl solidno zadno linijo. Meni je kul če pride bilokdo od niju poleti
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 21. mar 2013 00:03

Upam, da pride perin, res mi je všeč. Saj je abbiati zanesljiv golman, ki brani kar je treba, ampak počasen in lesen, perin pa je okreten in hiter in ima res nekatere neverjetne reakcije...podoben de gei. Abbiatija bi še vseeno pustil, da mu še kaj svetuje, kako se spopadat s pritiskom in podobne zadeve.

Golman je pol ekipe :)
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 21. mar 2013 01:00

ja seveda..Perin+Abbiati, Amelia lahko spakira, Gabriela na posojo..za tretjega golmana lahko mamo pa Petkovića kr pa itak dvomim da bo u bližnji prihodnosti vidu igrišče od blizu :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 21. mar 2013 10:56

"Napolnil bi kovčke le za Milan. Slišal sem, da se zanimajo zame. Pri Newcastlu mi je sicer udobno kot kralju in pogodbo imam do leta 2016. Tukaj imam angleško družino, ki pa ni ovira za vrnitev v Italijo. Za ostale ekipe ne bom nič rekel, toda za prihod v Milan bi dobro premislil, ker sem tudi navijač rdeče-črnih."
- Davide Santon za Gazzetta dello sport
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. mar 2013 11:16

Kje je goal.com dobu informacijo da pripravljamo 12 milionov za Vidica? Nebi bilo slabo met tako izkusenega igralca v obrambi, ampak 12 milionov je prevec za igralca ki v Serie A ni igral+zna bit dost poskodovan. Itak pa mslm da ga United nebo dal kar tako, saj gre za kapetana mostva.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov