Napisal/-a gattuso dne 28. maj 2013 23:04
Kucka ni roba za Milan, vsaj moje mnenje je takšno. Letos sem si ogledal kar nekaj tekem Genove, pa me ni najbolj navdušil, prej bi rekel, da je bil gonilni konj v zadnjih tekmah Borriello, ki je odigral odlično. Jaz zadnje čase dobivam malo mešane občutke pri nas. Neznansko pogrešam tisti "old school" Milan, ko nas je krasila borba in "trganje" trave. To je pa ravno tisti del, ko sem že zadnjič poudarjal, da veliko je v psihološki pripravi igralcev. Jaz mislim, da je Nocerino še velik dolžnik v novi sezoni, tako, da ga je treba obdržati. Kar se tiče Flaminija, je imel zadnji del sezone zelo dober in to samo zato, ker je prišel do določene ravni fizične priprave, ki jo je rabil, po težki poškodbi, ter odigral je kar nekaj tekem zapored vseh 90 min. Nekateri igralci rabijo določen cikel tekem, da pridejo nazaj na nivo, ter da dobijo nazaj tisti občutek. Muntari ima nivo, ki ga drži skozi vso sezono, oziroma je konstanen v formi, ter nima nekih nihljajev. De Jong bo najboljša okrepitev, vendar bo rabil svoj čas, da pride na nivo, ki je željen. Montolivo je prva violina vezne linije, če tukaj dodamo še mladega Saponaro, potem bi znala bit zanimiva sezona pred nami, dobro pa bi bilo, da se čimprej ekipa pošlihta, da imajo igralci čimveč časa za uigravanje, ter, da se reši ta saga s trenerjem. Nekaterim igralcem bo tudi po pokalu Konfederacij narasla cena, tako, da bo Galliani moral pljuniti v roke. Poudarjam, želim si čimbolj italijanski Milan, kot večina tukaj, ampak treba se je zavedat, da v Italiji trenutno primanjkuje kakovosti, ki jo je treba proizvajati. To je jasno, kot beli dan in, če se z mladimi začne pravilno delati, ter vcepati moralne vrednote, kot se spodobi za igralca Milana, potem ni bojazni za prihodnost. Treba je bit potrpežljiv, lovorike bodo prihajale, saj ima Milan to v svojem DNK-ju zapisano.