12lenart21 je napisal/-a:ah alcantaro mi lahko samo sanjamo...kot prvo ne vrjamem da bomo dali 18 miljonov zanj ker jih pac nimamo...kot drugo xavi bo pocasi nehal bit clan prve enajsterice in ga bo nadomestil prav thiago...kot tretje pa ce bo kam sel bo vrjetno raje sel v enega izmed manchestrov kot pa k nam ceprav bi kot mlad igralec mel vec perspektive pri nas ampak vse je odvisno od njega ali ga mami denar ali konstantno igranje..
Letos polet naj bi mel za nakupe okol 30m€ + igralce ka jih prodamo. Če se slučajno odločjo za prodajo Boatenga pole ne vidm problema zakaj nebi mogli prpeljat Alcantare. Pa tud čene...za enga res uredu vezista in obrambnega bi blo 30m€ dost. S tem da dobimo neki keša še od Taiwa, Didaca, Nocerina, Antoninija,.. u primeru da jih prodamo. Meni osebno je to realen nakup. Xavi bo sigurno igrau še usaj kako leto, dve in do takrat bo Thiago dobu res malo minut. Nevem če mu je uredu čakat da Xavi konča pole naj ampak glede na to kake prilike se mu ponujajo u drugih klubih...
Drugač pa še par zanimivih stvari:
- Ulivieri: "Seedorf can't coach in Serie A. The license that he's taking with the Dutch FA doesn't have any value in Italy."
- Ulivieri: "Seedorf can only be an assistant coach in Italy with the current license that he's taking with the Dutch FA."
- Berlusconi "I believe that by Sunday night I will have a meeting with Galliani & Allegri and we will find a solution that's best for Milan"
- Galliani: "The photo with me and Allegri? The guy who took it promised that he wouldn't publish it and 1 minute later it was on Twitter."
- Galliani to Petagna: "We won't sign another striker to replace Pazzini because we're counting on you."
zgleda da so novice o prestopu Matrija res bull****, hvala bogu