Napisal/-a gattuso dne 06. jun 2013 00:10
Jaz samo ne razumem, kaj človek razmišlja, da, če bomo igrali z dvema špicama je kar naenkrat to ofenzivnejše. Moje mnenje je, da ni, ker to je samo osnovna postavitev, četudi bomo mi igrali s 5imi špicami, pa ne bo neprestanega teka, ter ponujanja igralcev, če žoga ne bo krožila kar se da hitro, je vseeno kakšna je formacija in ne bo nič več golov, kot jih je bilo do sedaj. Spet se lahko pojavi problem, kajti iskali se bomo, igralci bodo spet spoznavali na nek način stari oziroma novi sistem, temu se bo tudi nekaterim vloga zmanjšala, predvsem El faraoneju. Je pa res, četudi igramo z dvema špicama, še ne pomeni, da El Faraone se ne bo pomaknil med tekmo malce levo, ter, bo na koncu vse skupaj zgledalo isto kot je do sedaj. Allegri ni zabit, Silveku reče ok šefe tako bomo igrali, v prvih 10 min bo vse skupaj tako izgledalo, tekom tekme pa se bo El faraone pomikal vse bolj proti liniji, kot je najbolj vajen. Tako, da sama postavitev ne predstavlja tolikšnega problema za v prihodnosti, ampak večji problem je, kako čimprej sestaviti kader, ter začeti na pravi način delati, ter garati z igralci. Prej bo imel Allegri do konca zapolnjen kader, prej bomo začeli žeti sadove trdega dela.