Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a taura dne 03. jun 2013 18:00

No ampak useeno se prvenstva dobiva na malih tekmah. Itak da prot velikim klubom ma porazno statistiko samo morš tud pogledat kaki sta bli zadnji dve sezoni...lanska je bla puhna poškodb in itak je zmeri mankalo par igraucu s prve 11, letos smo pa tud vidli kako ekipo smo mel na začetku tko da nevem...jst sm preprpičan da če dobi Max uredu ekipo u roke potem tud prot big boysom nebo problema. Bomo vidli to sezono ka prhaja, jst zaupam u njega, definitivno mi je bolša izbira kkr Seedorf.

[edit]
http://www.football-italia.net/34934/pa ... uso-desire
Gattuso pa zlo zlo blizu da postane trener Palerma..

evo še en gol Vergare na prijatelski tekmi U21 prot Franciji
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 04. jun 2013 10:45

Prandeli je oklestil seznam za pokal konfederacij. Presenetljivo je odpikal Ogbono, pustil pa Astorija...z njimi je ostal tudi Cerci, Polija je tut domov poslal, ostalo pa je vseh 5 milanistov. Najvec je Juventinov (8), kjer je pa Giovinco povsem odvec, namest njega bi pa po mojem mnenju moral biti poklican Pazzo.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 04. jun 2013 10:56

Pazzo je poškodovan, drugače pa ja.

Sekal je Polija in Ogbonno, je pa dal v ekipo Giaccherinija... obup.
Verjetno je bila to za Ogbonno kazen, ker ga Torini še ni hotel prodati Juventusu :devil:
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 04. jun 2013 12:01

verjetno hoče da prej podpišemo s polijem .. mogoče bi se izkazal na turnirju pa mu bi cena narasla isto s ogbogno :)

pazzo pa je poskodovan , ce ne bi stoposto bil zraven,,
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 04. jun 2013 12:21

Je Ogbonna baje trenutno precej bližje Juvetu kot nam, jebeš....
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 04. jun 2013 14:12

Kaj ta Prandelli vidi v Giaccheriniju????????!!!!!!! To nemoreš verjet... :fubar:
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 04. jun 2013 14:30

Allegri naj bi zelo želel pripeljat astorija...mene osebno ne prepriča, je pa res, da je branilec, ki je zelo dobro tehnično podkovan, ki zna podat iz zadnje linije, kar milanu primanjkuje po odhodu silve. Kaj pa vem...mexes, zapata, vergara in astori je kar solidno. Od salamona ne pričakujem kaj prida, od bonere še manj, zaccardo pa zna bit dober back up.

Od vergare pričakujem ogromno...ta tip je tank!
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 04. jun 2013 14:52

Allegri ima veliko željo po Lavezziju, mislim, pa, da njegova želja ne bo izpolnjena, edino, če bo stric Galliani vse skupaj izpeljal na obroke, kot je že za marsikoga. Drugače pa moje skromno mnenje glede Giaccherinija je pa takšno, da vsaka ekipa potrebuje nekoga, ki bo polnil flaške s cedevito. Mogoče ima fant neizmeren občutek pri mešanju napitkov, ki držijo igralce pri močeh pred in sredi tekme :D Tudi Giovinco to sezono ni pokazal nič posebnega, enakega mnenja sem za Gilardina, ki ni tako zelo izstopal na samih tekmah.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a taura dne 04. jun 2013 16:14

Tadej je napisal/-a:Allegri naj bi zelo želel pripeljat astorija...mene osebno ne prepriča, je pa res, da je branilec, ki je zelo dobro tehnično podkovan, ki zna podat iz zadnje linije, kar milanu primanjkuje po odhodu silve. Kaj pa vem...mexes, zapata, vergara in astori je kar solidno. Od salamona ne pričakujem kaj prida, od bonere še manj, zaccardo pa zna bit dober back up.

Od vergare pričakujem ogromno...ta tip je tank!

Zaccardo se zna vrnit u Parmo tko da pusti to pr miru. Kar se tiče Astorija me letos ni niti malo naudušu in bi 100x rajš vidu Ogbonno..jst res upam da nam ga uspe dobit pred Juventusom

- Bonera: "I just extended my contract with Milan, but I would like to finish my career at Brescia."

in pa tega ne štekam:
- Milan are considering to sign Diego Lopez if Amelia leaves, according to Corriere dello Sport.
pa kje ti je logika, Lopez bi komot bu prvi golman in zdej naj bi razmišljali o njemu če nas zapusti največja rupa na golu? :D
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 04. jun 2013 16:23

ta mercato se bo spet naveliko govorilo in kaj malega zgodilo :( na žalost!!!
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost