Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 10. jun 2013 10:58

To glede Matrija pa je le varka, ker se na skrivaj dela na drugem prestopu, torej Tevezu, če je to res seveda. City se ga najbrž želi znebiti, Milan pa tako niža ceno, ki naj bi bila 15mio€?! odplačali bi v treh obrokih. glede na to da tevez igra tudi na boku, taktika 4-3-3 ni izključena, samo me zanima kaj bo potem z Cercijem? morda samo še ena varka...

nocerino naj bi šel v genoo, k milanu pa bertolacci ali kucka...

vedno se piše o mega transferjih na koncu pa spet nič, upam da bo letos drugače :)

FORZA MILAN!

:bandiera:
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. jun 2013 12:15

Faraone je zamrznil prestop:
»Mislim, da ne bom odšel iz Milana. Počaščen sem, če se City res zanima zame, toda hočem ostati v Milanu. Od vedno čutim zaupanje uprave, Allegrija in soigralcev. Tudi njim sem dolžan, če sem danes tukaj v dresu reprezentance, ki mi naredi kurjo polt. V drugem delu sezone nisem preživljal lepih trenutkov, toda to samo zaradi slabe realizacije, manjkalo mi je svežine. Balotelli mi olajšuje delo. Več moram sodelovati in igrati v vezni liniji. V primeru, da sem na krilu obrambni igralci vedo kaj bom storil. Moram se postaviti v pozicijo, kjer bom dobil žogo v smeri proti vratom. Moram se navaditi na te pozicije in se s telesom postaviti proti vratom. Naučil se bom, to je le vprašanje časa. Če igraš s tako dobrimi soigralci se veliko naučiš, veliko nasvetov mi je dal tudi Allegri. Razložil mi je, kako se moram obnašati zunaj igrišče, njegov dolžnik sem.«
- Stephan El Shaarawy v intervjuju za časopis La Republica
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. jun 2013 13:01

Teveza so umaknili iz slike za letne karte:
Slika
Poglejte osveženo stran: http://www.mcfc.co.uk/

Milan Channel je baje pravkar objavil, da bo ob 17:00 oddaja o mercatu.

Bomo videli... Čeprav verjetno vsak od nas močno dvomi, da bo prišel kdo pred 30 avgustom...

EDIT: Galliani "Boateng bo ostal pri nas, če sprejme, da bo igral na levi strani sredine." - Nimam vira
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 10. jun 2013 13:17

Sportmediaset poroča da je Galliani poklical Leonarda in ga povprašal o Lavezziju in Pastoreju. Za Teveza se govori, da se ga bo plačalo okoli 7-10 mio €, plačo naj bi si zmanjšal iz 8.5 mio € na 4 mio €.
Galliani je včeraj rekel da se El Sharaawya ne bo prodajalo.

Pa še en zanimiv tweet ko sem ga zasledil od MilanEye :"We're linked with Tevez, Pastore and Lavezzi. Man, even the Argentinians don't want to join Inter anymore." :D
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 10. jun 2013 17:57

Mah tole bo pomoje res bolš počakat do konca prestopnega roka, ker se je brez veze ozirat na vsak namig, ki ga nam porinejo mediji. Glede teveza pa res nevem, kako so si to pri nas zamisll, ker pomoje imamo zadost napadalcev oz krilnih napadalcev.... naj rajš vložijo dnar za enga orng vezista, ker de jong bogve v kakšno formo bo prlezu, muntari in flamini sta za štukat, za boatenga pa najbrž noben neve kaj bi rad, al dnar al bi igrov v sredin al na krilu,... tako da nam ostanejo potem montolivo, saponaro in poli....
Zdj je najbrž res tud vse odvisno v kakšnem sistemu naj bi se igral v naslednji sezoni. Z dvema špicama, je povsem logično da sta balo in els, prva izbira, menjava pazzo.
p.s. pa kokr vem se tud v citiyu balo in tevez nista najbolj razumela, in če že vso igro poizkušamo prilagodit na balota potem nevem kako bo to sprejl mali argentinjos....
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 10. jun 2013 18:39

Pomojem pa niti nimamo toliko napadalcev. Treba je vedeti da Krkič in Robinho skoraj zagotovo odhajata. Tukaj je še tudi Niang, ki vsaj zame ni pokazal čisto nič in če nas še slučajno Pazinni zapusti (kot je namigoval da želi večjo minutažo) potem nam ostaneta samo Balotelli in El Sharaawy, pa še slednji niha v formi. Mislim da če bo Milan drugo sezono igral sistem 4-3-1-2 da potrebujemo še kakšnega napadalca, četudi ostane v klubu Pazzini. Men bi bilo super če pride Tevez za neko razumno ceno v klub, konec koncev bomo tako dobili skoraj zagovoto izjemenga napadalca. Saponara in Boateng za špicama in v sami konici napada Balotelli, El Sharaawy, Pazzini in Tevez. "Kaj češ lepšga?" Potem pa samo še vezno in obrambo malce dopolniti/izpiliti pa bo že kar napol sanjska ekipca... :)
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 10. jun 2013 19:38

Boa nebo igrau za špicama, se mu je lepo povedalo da če hoče igrat na levi strani veze uredu drugač pakira..tko da verjetno je Galliani z razlogom klicu Leonarda v PSG in ga povprašu za Pastoreja, on je recimo rojen attacking midfielder. Sicer bi blo lepo prplejat še enga kreativca u vezi in še enga uredu branilca kr sej Bonera, Zaccardo in Vergara so za backup samo ... če se Zapata/Mexes za več časa poškodujeta potem zna bit kr kriza..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 10. jun 2013 21:36

Fora je v tem, da ni Boateng sam hotel igrati na krilu. Na različnih pozicijah se ga je uporabljalo samo zato, ker ni blo drugih alternativ. Je pa vsekakor najbolj uporaben v sredini igrišča, kar je na parih tekmah, ki jih je odigral v sredini, tudi dokazal.

Pač se ni znašel to sezono. Ker vsak, ki bi odigral toliko različnih vlog v eni sezoni, kot jih je on (sredina, winger, špica..), nebi imel ravno bleščeče sezone. Upam, da ostane in dokaže, da lahko ponovi predlansko sezono v kateri je blestel. Seveda, če bo redno igral v sredini. Preprosto on ni winger, tako kot faraon ne centralni vezist.

:P
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. jun 2013 09:55

Ne vem, kaj ste vi vsi pričakval od Nianga? A da bo s 17 redno zabijal v Milanu??? Tip je še mulc in je v igri pokazal že velik zrelosti, poleg tega pa se mu vidi, da ima OGROMEN talent in da bo z zaupanjem in trdim delom postal izreden nogometaš. In vi bi ga zato, ker pri 17 oz. 18 ni zabil 30 golov, al ne vem kaj ste pričakoval, že kr stran dal oziroma vidim, da ga noben sploh ne daje med igralce za naslednjo sezono. To je najmanj smešno, če ne že žalostno...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a taura dne 11. jun 2013 15:31

Nihče ga ne daje stran samo nevem če je že dost zreu da se mu zaupa igranje usake tekme v prvi 11. Jst osebno rajš vidm da se prpelje novega krilnega in naj se Niang bori za tistih par minut igre na tekmo, ker mu bo to več pomenilo kot če ve da je on prva izbira in da se nebo počutu krivega tud če bo malo slabše odigrau. Pač neko konkurenco naj se prpelje da bo mogu garat da bo dobu minutažo, tko bo definitivno zlo hitrejš napredovau
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov