Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 12. jun 2013 11:37

Smešno je to kako mediji takoj napihnejo Gallianijeve besede in vsi pišejo, da je naprodaj. Tko da relax, nič drugega nisem mislila. Še vseeno sem pa ziher, da bo El Shaarawy kar lepo ostal, prvi kandidat za odhod je pa Boateng. In niti slučajno nimam filinga, da bomo okrepili ekipo, če se El Shaarawyja proda.
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a ac gunner83 dne 12. jun 2013 12:05

"Zastopnik 21-letnega napadalca Roberto La Florio odločno zatrjuje, da El Shaarway ni na trgu."To naj bi bla zadnja novica o tej sagi.Seveda pa denar je sveta vladar in do konca mercata je še kar dolgo.
Aja pa še to je rekel "Mario Balotelli in Stephan El Shaarawy sta edina nogometaša Milana, ki nista na trgu"
Uporabniški avatar
ac gunner83
Milanov mladinec

Kraj: Ribnica

OdgovorNapisal/-a taura dne 12. jun 2013 15:32

ma jst sm tud skor sigurn da Šaravi ostaja, to so le igrice Gallianija :) nekako more medije zavest da lahko on mirno dela na ostalih prestopih :)

še to:
Keisuke Honda: "I still have 6 months left of my contract with CSKA Moscow, but my intention is to leave the club now."
Keisuke Honda: "I really hope that I can get to leave CSKA Moscow this summer."
Milan, Liverpool, Sevilla, Schalke 04 and Fenerbahçe are interested in signing Honda, according to reports from Russia.

Galliani: "Jherson Vergara will replace Yepes. And Cristante will replace Ambrosini."
Galliani: "Saponara will replace Bojan Krkic."
Galliani: "We're in talks with Flamini. If he will join Inter? If he doesn't extend his contract then he can do whatever he wants."
Galliani: "Milan want to keep El Shaarawy, and he also wants to stay at Milan."
Galliani: "Petagna will be in Milan's first team until January at least."

According to SportItalia Milan made a loan+option to buy offer for Alen Halilovic (5m€ to loan, 10m€ to buy).
Russian Newspaper Izvestia reports that Milan want to buy Keisuke Honda in the summer as a replacement for Kevin Prince Boateng.

OFFICIAL: Chievo, renewed co-ownership of Paloschi with Milan
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 12. jun 2013 15:56

halilovic?! uf ce nm to rata dobit smo bomba
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 12. jun 2013 16:00

nevem po zadnih poročanjih naj bi nam ponudbo zavrnil...bi pa bla bomba ja :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 12. jun 2013 16:05

Mali je resda da dober samo 5 milionov za posojo??? Nerealno, sploh za Milan...to bolj Mamic nabija ceno kot kaj drugega.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a taura dne 12. jun 2013 16:15

ja dobro Mamić itak nateguje po dolgem in počez, poglej Modrića, trenutno ni baš neki pa poglej kako ceno je meu..Kovačić tud zaenkrat ni pokazu ki dost pr Merdah..pač cena je visoka ja samo Halilović je pa definitivno en večjih talentu na sceni trenutno..po drugi strani gledano pa..on igra napadalnega vezista, lahko bi enostavno počakal še dve sezoni in mamo Mastourja u prvi ekipi :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 12. jun 2013 16:17

ja galliani ga hoce dobiti poceni in vsi vemo da smo do zdaj s posojo skoz prisli do nizje cene in ravno to hoce nardit...ce bi si ga sposodili za 5 miljonov pa kasneje za odkup dodatnih 5 bi ga mogl kupt pa tud ce igra use skupaj 5 minut ker mu znajo nabit se zelo visjo ceno in 10 miljonov je malo glede na to da je star 16 let in ze igra v reprezentanci...
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 12. jun 2013 16:25

in spet po drugi strani nam je težko dat nevem..20m€ za Verrattija al neki, 15m€ za Halilovića pa ja kr bog si ga vedi kako bi igrau u Serie A..nevem čudno se mi zdi use skup :D
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 12. jun 2013 16:39

Jaz samo nekaj ne razumem. Večina vas povzdiguje Iličiča v višave, obenem pa govorite za Modriča, da ni baš nekaj?! Kdo spremlja kariero Modriča, bo vedel, da tudi prvo leto pri Totenhamu ni izstopal, potem pa je bil prva violina. Nekateri igralci potrebujejo kakšno leto, da pridejo na željen nivo in tudi Modrič bi bil v vsaki ekipi bomba. Za moje pojme skrije Jojota v žep, ampak pač moje mnenje. Drugače pa glede prestopnega roka, pač videti je, da bo kar nekaj presenečenj, jaz samo upam, da karkoli se zgodi, da bo to nam voda na mlin.
gattuso
Milanov trener

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov