Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a capcap dne 13. jun 2013 13:17

Najprej vse najboljše Smoljo! ;)
Prodaja Faraona in nakup Silve? Še vedno smatram, da je to "fantamercato" in da so le buče. Prodamo Faraona in dobimo ustrezne zamenjave po želji trenerja in Berlusce - dobro, vse gre na to da bo Milan boljši.

Po drugi strani pa ne morem razumeti kako nas prenašajo okoli. Lani gremo v projekt "MLADI" in gradimo na na svojih igralcih in milanistih kot je Elsha... Nato pa prodati nekoga, ki je lani rešil sezono, ker lahko dobimo nekaj, kar bi izboljšalo ekipo... Dejmo narediti en projekt in se tega držati, ne pa da smo kot na tržnici in trgujemo z igralci kot da so opice.

Vse to strese trdnost uprave in težko je narediti zmagovalno ekipo, če se kar vse nameče noter. Jaz sem da Elsha ostane in se gradi okoli njega in Balota.
Ne rečem nič, sej mogoče bi imela uprava prav, ko ga bi prodala in bi bili z novimi okrepitvami boljši, samo vse te igrice vrtijo naš kompas kot tornado. To mi ni všeč.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 13. jun 2013 13:29

kaj pa na to poreče Curva sud? oni so pa tiho kot nemi konji...naj malo protesirajo :bandiera:
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 13. jun 2013 13:30

Hvala capcap :)

Ma ja, saj ravno to, če si zadamo nek projekt, potem naj se dela na tem in čao. Sploh zdaj, ko finance naj ne bi bile več problem. Sploh pa prodat Faraona je še eno sporočilo vsem, da lahko pri Milanu z denarjem prepričajo vsakogar. Ne glede na to, če želi ostati al ne, ne glede na to, če je Milanista al ne, ne glede na to, če paše v našo filozofijo, ob dobre kešu gre. To pa ni to. Vsaj zame ne.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 13. jun 2013 13:55

Se strinjam z večino. Ne moramo postati odskočna deska za nekatere igralce, ampak inštitucija, ki vabi kvaliteto, če pa želimo na isto raven prit, pa je potrebno okostje ekipe zadržati. Na koncu bo vse skupaj tako izgledalo, pripeljali bomo igralca za mali denar, bo odigral odlično sezono, potem pa ga bomo prodali. To ni recept na dolgi rok, kvečjemu delanje norca iz samega sebe. Tudi ekipa ne more fukncionirati, če se med vsakim prestopnim rokom proda igralec, ki veliko pomeni za samo ekipo. Teh 50 miljonov se da pridobit na več načinov, ne samo s prodajo igralcev. Osvajaj lovorike, pa bodo milijončki leteli, kot po tekočem traku. Res je, da ni noben nenadomestljiv in noben igralec ni večji od kluba, ampak te besede na koncu lahko nekdo uporablja, kot izgovor za dejanja, ki večini ne pašejo.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Penny dne 13. jun 2013 17:11

Kaj pa k se je Robinho baje zmenu vse s Santosom, mi bomo dobili pa 16 milijonov. Če je to res, pol odlično. Sicer ma Santos keš od prodaje Neymarja, samo nazadnje sem bral, da ponujajo 7 milijonov...

Kar pa se tiče prodaje El Shaarawyja. Če res pride do nje, potem enostavno nismo več top evropski klub. Ker to pomeni, da nismo več sposobni zadržat najboljših igralcev. Ibra in Thiago lani, El Shaarawy letos... Kaj naj se potem veselim prihoda Saponare? Če bo raztural, nam ga bo tako ali tako kdo vzel... Enako je verjetno z De Scigliem in Cristantejem... Vem, da je ponudba 50 milijonov ogromna, samo določeni igralci bi enostavno moral bit nedotakljivi. El Shaarawy je Italijan, milanista od malih nog in bodoča bandiera kluba. Tak igralc bi enostavno mogu bit nedotakljiv in pika.

Še vedno pa sem mnenja, da je to taktika Gallianija. Ker vsi mediji zdej o El Shaarawyju pišejo že en teden, on pa lahko v miru dela na mercatu. Čeprav sem tudi lani mislu, da je tako z Ibro in Thiagom, pa sem se zajebu...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 13. jun 2013 17:17

Penny je napisal/-a:Kaj pa k se je Robinho baje zmenu vse s Santosom, mi bomo dobili pa 16 milijonov. Če je to res, pol odlično. Sicer ma Santos keš od prodaje Neymarja, samo nazadnje sem bral, da ponujajo 7 milijonov...

To je bilo mišljeno 7 milijonov odškodnine + 9 od njegove plače. Skupaj 16 milijonov prihranka.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 13. jun 2013 17:19

Ne vem, kjer sem jst prebral, piše, da bo Santos plača 16 milijonov odškodnine...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 13. jun 2013 17:30

Verjetno je bilo slabo napisano. Še 10 jih noče plačat :=)
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 13. jun 2013 17:38

capcap je napisal/-a:Najprej vse najboljše Smoljo! ;)
Prodaja Faraona in nakup Silve? Še vedno smatram, da je to "fantamercato" in da so le buče. Prodamo Faraona in dobimo ustrezne zamenjave po želji trenerja in Berlusce - dobro, vse gre na to da bo Milan boljši.

Po drugi strani pa ne morem razumeti kako nas prenašajo okoli. Lani gremo v projekt "MLADI" in gradimo na na svojih igralcih in milanistih kot je Elsha... Nato pa prodati nekoga, ki je lani rešil sezono, ker lahko dobimo nekaj, kar bi izboljšalo ekipo... Dejmo narediti en projekt in se tega držati, ne pa da smo kot na tržnici in trgujemo z igralci kot da so opice.

Vse to strese trdnost uprave in težko je narediti zmagovalno ekipo, če se kar vse nameče noter. Jaz sem da Elsha ostane in se gradi okoli njega in Balota.
Ne rečem nič, sej mogoče bi imela uprava prav, ko ga bi prodala in bi bili z novimi okrepitvami boljši, samo vse te igrice vrtijo naš kompas kot tornado. To mi ni všeč.

To pa ja ni nič novega, da nas uprava prenaša okoli, kjer se le da. Za nameček še imamo podkupljivo curvo sud, ki v teh kriznih časih za nekaj 1000 evrov ne bo delala scene. Dvomim, da sploh obstaja kakršenkoli projekt...lani so zatrjevali, da bo allegri imel glavno besedo pri vseh mlajših selekcijah in se bo zdaj forsiralo 4-3-3. Evo ga, ni minilo veliko časa, ko se senilni berlusconi spomni ideje, ki bi prišparala dodatne evre...preklopit na 4-3-1-2. S tem ni treba kupovat wingerjev, ki niso poceni in lahko se proda el shaarawya z izgovorom, da se ne more vklopit v to formacijo. Sedaj so se usmerili na saponaro, ki bo morda takšno odkritje, kot letos el shaarawy...kdo da več? Potem so privlekli na dan projekt mladih...zakaj? Zopet, ker so poceni in stric berlusconi spet prišpara kakšen cekin. In kaj je absurdno za nivo milana, je to da ob neverjetni ponudbi sploh razmišljajo o prodaji. Pa to bi mogli jim zabit takšen NE nazaj, da sploh ne bi pomislili na tega igralca. Se spomnim intervjuja fergusona in možnosti maldinija, da okrepi man united. Oče od paola ga je tako čudno pogledal, kot da se fergiju meša(fergiju je bilo takoj jasno, za kaj se gre)...to jaz pogrešam pri milanu, da se zavrne z odločnim ne, ne pa tole drkanje, pa bo ostal, pa ne bo, ob odlični ponudbi se lahko marsikaj spremeni. Lej, fuck off!

Ta uprava je za mene sramota za najuspešnejši klub, prav gabi se mi, kako ne spoštujejo takšnih igralcev...fak, saj milan ni podjetje, kjer bi samo mislil na profit.

Berlusconi se naj lepo jebe s takšnim odnosom do navijačev...pa me pač malo briga, kaj je milan osvojil pod berlusconijem. Največje uspehe so itak dosegli, ko še jaz niti na svetu nisem bil lol.

Kaj si bojo le zdaj zmišljevali, zakaj ni denarja...no, saj je polno izgovorov. Ne lastimo si stadiona, davkarija, krizni časi etc...

Se opravičujem če sem bil predolg, ampak to sem moral povedat.

LP
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 13. jun 2013 18:36

dans sto se v Milanu dobili Galliani in Tevezov agent Joorabchian in FIFA agenta Riso in Lemic. Galliani je zaniku da bi se karkoli pogovarjali o prestopu, reku je da so se samo dobili "stari mački" in se spet malo podružili. Vsi pa vemo kuk resnice je na tem ;)
Slika

pa še zadnja poročanja Skyja in GdS:
Tevez to Milan has nothing to do with SES, it will be financed by Robinho's sale.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost