capcap je napisal/-a:Najprej vse najboljše Smoljo!

Prodaja Faraona in nakup Silve? Še vedno smatram, da je to "fantamercato" in da so le buče. Prodamo Faraona in dobimo ustrezne zamenjave po želji trenerja in Berlusce - dobro, vse gre na to da bo Milan boljši.
Po drugi strani pa ne morem razumeti kako nas prenašajo okoli. Lani gremo v projekt "MLADI" in gradimo na na svojih igralcih in milanistih kot je Elsha... Nato pa prodati nekoga, ki je lani rešil sezono, ker lahko dobimo nekaj, kar bi izboljšalo ekipo... Dejmo narediti en projekt in se tega držati, ne pa da smo kot na tržnici in trgujemo z igralci kot da so opice.
Vse to strese trdnost uprave in težko je narediti zmagovalno ekipo, če se kar vse nameče noter. Jaz sem da Elsha ostane in se gradi okoli njega in Balota.
Ne rečem nič, sej mogoče bi imela uprava prav, ko ga bi prodala in bi bili z novimi okrepitvami boljši, samo vse te igrice vrtijo naš kompas kot tornado. To mi ni všeč.
To pa ja ni nič novega, da nas uprava prenaša okoli, kjer se le da. Za nameček še imamo podkupljivo curvo sud, ki v teh kriznih časih za nekaj 1000 evrov ne bo delala scene. Dvomim, da sploh obstaja kakršenkoli projekt...lani so zatrjevali, da bo allegri imel glavno besedo pri vseh mlajših selekcijah in se bo zdaj forsiralo 4-3-3. Evo ga, ni minilo veliko časa, ko se senilni berlusconi spomni ideje, ki bi prišparala dodatne evre...preklopit na 4-3-1-2. S tem ni treba kupovat wingerjev, ki niso poceni in lahko se proda el shaarawya z izgovorom, da se ne more vklopit v to formacijo. Sedaj so se usmerili na saponaro, ki bo morda takšno odkritje, kot letos el shaarawy...kdo da več? Potem so privlekli na dan projekt mladih...zakaj? Zopet, ker so poceni in stric berlusconi spet prišpara kakšen cekin. In kaj je absurdno za nivo milana, je to da ob neverjetni ponudbi sploh razmišljajo o prodaji. Pa to bi mogli jim zabit takšen NE nazaj, da sploh ne bi pomislili na tega igralca. Se spomnim intervjuja fergusona in možnosti maldinija, da okrepi man united. Oče od paola ga je tako čudno pogledal, kot da se fergiju meša(fergiju je bilo takoj jasno, za kaj se gre)...to jaz pogrešam pri milanu, da se zavrne z odločnim ne, ne pa tole drkanje, pa bo ostal, pa ne bo, ob odlični ponudbi se lahko marsikaj spremeni. Lej, fuck off!
Ta uprava je za mene sramota za najuspešnejši klub, prav gabi se mi, kako ne spoštujejo takšnih igralcev...fak, saj milan ni podjetje, kjer bi samo mislil na profit.
Berlusconi se naj lepo jebe s takšnim odnosom do navijačev...pa me pač malo briga, kaj je milan osvojil pod berlusconijem. Največje uspehe so itak dosegli, ko še jaz niti na svetu nisem bil lol.
Kaj si bojo le zdaj zmišljevali, zakaj ni denarja...no, saj je polno izgovorov. Ne lastimo si stadiona, davkarija, krizni časi etc...
Se opravičujem če sem bil predolg, ampak to sem moral povedat.
LP