Napisal/-a Gennaro dne 19. jun 2013 12:55
Kokr sem uspel s pomočjo google translata razbrat nej bi šel Galiani v Monaco s ciljem prodati Boatenga, ker potrebujemo denar če želimo Teveza, saj je Juve trenutno v prednosti kar se tiče Argentinca. Za samega Faraona me ne skrbi da bi se prodal, močno me pa skrbijo teli deali v paketu, ker na ta način Faraon dvigne ceno Boatengu, kar zna že zelo zamikat upravo (podobno kot lani)...uglavnem naj jim na pamet ne pada da počnejo to...Boateng naj gre, zarad mene se lah je**...tip je igrou porazno sezono, na vsake tri mesce pa joka kako hoče večjo plačo, na drugi strani pa lah en Tevez zmanjša svoja pričakovanja skor za pol!
Glede El Shaarawya pa mi ni jasno kako ste eni lahko za: ok vaši argumenti so: "Za ta denar lahko pripeljemo dva, tri dobre igralce"...PA KAJ POTEM?! Če je precej velika možnost da bodo te dva do trije igralci v roku leta do dveh prodani naprej...se tako dela ekipa ki naj bi se vrnila tja kamor spada??? Da se vsako leto znova in znova prodaja najboljše igralce...sej kdo pa garantira da bo Balotelli mel takšno sezono naslednje leto? In kaj bomo potem, ga takoj prodali ko pride ponudba 30+ milionov? Šampionski Milan, ki je bil med 03 in 07 verjetno najmočnejše moštvo Evrope, se ni gradil na ta način...ok ja, vmes smo prodali Shevo, ampak zato ker je to on želel, ostali pomembni igralci so ostajali, ekipa se je dograjevala in na ta način dvakrat postala prvak Evrope, igrala še eno finale, eno polfinale, v Italiji pa vedno bila v top2...takrat sem bil sicer še komadn mulc in tut vem da ni bilo niti približno toliko informacij kot jih lahko dobimo danes, ampak vem da recimo v letu 2004 na kakšno idejo da se bo prodal Sheva, bi se uprava le nasmejala, podobno pa bi dejali vsi navijači...ne, danes smo že tam, ko dejansko določeno število ljudi vsakič znova, iz leta v leto res razmišlja o teh ponudbah...pravijo eni, ne se navezovat na igralca, pomemben je klub...ja že res, ampak klub delajo tudi igralci in kako naj se ne navežem na igralca, ko vidim da mu ni vseeno, ko vidim da je star 19 let pa v najslabši otvoritvi sezone Milana v zadnjih 40 letih, praktično sam vleče voz ven iz gnoja...ko vidim da mu ni vseeno tudi po tem ko ni več zabijal kot po tekočem traku, a se ni delal neke primadone, ampak se je trudil in delal še močneje, da se vrne v staro formo in ki to počne še danes....ko na govorice o tem, da ga bodo mogoče prodali, odreagira kot majhen naiven otrok, ki mu vzameš igračo, saj niti v najhujših nočnih morah ni sanjal tega, da bo kdaj moral zapustiti ta klub....igralci pridejo in grejo, vedno so in vedno bodo, ampak kljub temu se to lahko počne z malce več stila, več šmeka, prav tako pa vem, da če so pri Milanu na kaj dali, je bil to odnos: klub-igralec-navijači....nikar me ne prepričujte naj sedaj na to pozabim, češ da tega ni več, ker so se časi spremenili, ker eden večjih razlogov da sem za Milan osebno začel navijat je bilo tudi zarad tega odnosa: odnosa kluba do svojih igralcev...klub ki ni pozabil kaj so jim ti igralci dali, klub ki je omogočal da igralci tudi v 35+ letih osvajajo lovorike in igrajo v najboljšem klubu na svetu, klub ki tudi po tem ko so ti igralci odšli, nikoli ni pozabil na njih in jim je bil večno hvaležen....zato me zanima kakšna hvaležnost se s tem izkazuje malemu Faraonu?? S tem, ko se mu lepi bianco ček na čelo z navodili naj tisti, ki želi in ima denar napiše dovolj veliko cifro, že ne...