Napisal/-a gattuso dne 20. jun 2013 20:35
Mah, se strinjam do določene mere, ampak največji problem je, da pri prodaji igralcev nastane težava v tem, da se znamo samo znebit nosilcev igre, oziroma igralcev ki vsaj kažejo neko konstantno predstavo. Treba se je znebiti odpadnikov, ki ne dosegajo ravni Milana, teh pa je kar nekaj. Saj ne pravim, da je treba razmetavati z milijoni, ker tu nima smisla. Saj mi bi se tudi lahko šli igre, pa bi se zapufali do amena, ampak na dolgi rok to ne odobri sadov. Zgodbice, ki jih prodajajo razni klubi, da se bo vse pokrilo s prodajo dresov so že tečne, potem pa mi ni jasno kako so lahko eni po več sto milijonov v minusu, če pa se baje dresi tako dobro prodajajo. To pa spada v temo bajk. Se strinjam, če se kaj proda, potem se bo nabavilo Alcantaro, kar pomoje ni ravno velike možnosti, da pride k nam, milijonska plača, pa je samo v glavah samega človeka. 3 milijone na leto, ali pa 6,7 miljonov letne plače je velika razlika, ampak najbrž je s tremi milijončki letne plače težko preživet, c c c. Premalo prevlada tukaj zdrav razum pri teh ljudeh. Ne vem no, ampak jaz bi razmišljal malo, ker pri Man Arabija, se ne bo pomoje tako vklopil, kot bi se naprimer pri nas. Milan je družina, inštitucija, klub kjer bo lahko v prihodnosti marsikaj dosegel, samo pogleda se naj igralce, kot je Van Bommel, ki je igral tako malo časa pri nas, pa se je človek jokal zadnji dan, ko se je poslavljal od kluba. Verjetno ni jokal, ker ni imel 10 milijonov letne plače, ampak, ker se je čutil povezanega. Noben ni nikoli govoril čez Milan, razen zabiti Cassano, ki bo preživel vrhunec svoje kariere v VELIKEM klubu Parma. Pirla niti ne štejem tukaj zraven, ker je v njem še veliko jeze. Pač ni mi jasno, ko ima človek garantirano lepo življenje, pač manj plače na leto, pa se raje odloči za potezo, ki mu ne bo koristila najbolj. Pač to je moje mnenje...