Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 20. jun 2013 01:05

Če se dejansko odločimo prodati Faraona, bo to najbolj idiotska poteza, ki se jo da napraviti v danem trenutku. Zakaj se Curva sud ne pritožuje? Ker so Berluscine pi*ke.. Tak pač je. On jim vrže par eur, pa so lepo tiho in kao podpirajo klub pri vseh stvareh. Ampak, če prodamo Faraona bodo tribune ponovno samevale, plus tega bomo še enkrat več poslali jasno sporočilo - Milan ni več velik klub! Hočemo nočemo, takšne stvari, prodajanje svojih najboljših igralcev, počnejo klubi ala Udinese itd, ne pa sedemkratni zmagovalec Lige prvakov. Na tak način, bo tudi Balo potem počasi spakiral in vsi drugi za njim. Pa valda je ne bomo postali odskočna deska za razne Barce, Reale, Citye in podobno. Naši naj jasno povedo, Faraon ni naprodaj in čao.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 20. jun 2013 09:35

Upam da se je Galliani zamislu po učerišni tekmi z Japonsko in da bo prpelju Hondo...

Drugač pa CdS poroča da naj bi bu Inter prpravljen menjat Alvareza za Nocerina...to pa uzamem kadarkoli! :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 20. jun 2013 13:07

Novice »mercato«, Carlo Pellegatti:

»Mazzari (Inter) hoče v svojih vrstah Nocerina, Milanu pa je všeč Ricky Alvarez, tako da obstajajo možnosti, da kluba naredita menjavi.
Monaco pa ni vprašal za El Shaarawy-ja ter Boatenga, temveč za De Sciglia. Milanov odgovor je bil hladni NE.
S Tevezom je že vse dogovorjeno, prejemal naj bi 5,5 milijona letne plače.
Niang ostaja v Milanu in ne gre v Sampdorio za Polija. Obstaja možnost, da bi šel v Genovo Salamon, ki pri Milanu ni dobil priložnosti.
Di Natale naj bi v prihodnjih dneh podaljšal pogodbo z Udinesejem, tako da odhod v Milan odpade.«

EDIT:
Slika

Direktor Milana na twitterju:
"Nismo izgubili glave. Ostanite mirni (navijači)."

Očitno ima uprava (dober) plan. Bomo videli... upam da ne gre spet za prazne obljube.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 20. jun 2013 15:12

Vsak dan nove zgodbice, vprašanje kakšna bajka nas čaka v prihodnjih dneh. Vsemu ni smiselno verjet. Jaz še vedno sanjam o prihodu Alcantare, tak igralec dvigne nivo naše igre do vrhunca za moje pojme. Če je kdo gledal EU-21, ve o čem govorim, je pa njegova cena zdaj narasla, oziroma cena je takšna, ki si je ne moramo privoščit. Niti ne verjamem, da, če bi se prodalo pol ekipe, da bi se zmenili zanj. Vseeno obstajajo cenejše varijante oz varijante, ki so nam dosegljive na roko. Sploh ni potrebno zmetat mastne denarce, Boatenga se enostavno prestavi v vezno linijo, če misli tip jamrat, kakšen focn prilimat okoli kepe, pa ima, da je tiho. Razumem, da bi tip igral na najvišjem nivoju vse tri sezone, se mu zviša plača, pa se ga ujčka, ampak je velik dolžnik še posebej v tej sezoni. Saponara veliko obeta, Astori bo pomoje letošnja okrepitev v obrambi, če se pogleda realno. Nekih Matrijev jaz ne želim gledat v našem dresu, ker je tip lesen. Pazzo je profesor zanj, edina slabost je, da bo odsoten nekaj mesecev.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a capcap dne 20. jun 2013 15:51

Glede ALcantere ni problem njegova odškodnina (18 milijonov), temveč konkurenca drugih klubov: Bayern (Guardiola), City (€€€), PSG (€€€).
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 20. jun 2013 18:44

Jaz pa sem mnenja, da je problem v odškodnini, ker točno to bi se poslušalo v medijih, zdaj pa ali bi se zaradi zbijanja cene ali, ker bi se našim smililo dat toliko denarja pa več ne vem kaj si naj mislim. Moje mnenje za rešitev napada pa je Antonio di Natale. Človek bo pomoje igral samo še eno leto nogomet na profesionalnem nivoju, želi pa se dostojna menjava za Pazzinija. Ja vem ja 35 je star, ampak on je izvenserijski igralec, ki vsako sezono zabije nad 20 golov na sezono, za eno sezono se ga bi splačalo pripeljat, ker bo Pazzini rabil nekaj časa, da pride na željen nivo.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a capcap dne 20. jun 2013 18:59

Ma odškodnina ni (glavni) problem. Po teh predstavah na EURO U21 bi plešavi dal takoj 18 milijonov, sam prej je treba koga prodat (Boateng, Robinho, Nocerino,...).
Odškodnina tudi ne more biti nižja, ker gre za klavzulo in Barca ga sploh nima namena prodati. Tako da gre za 18 ali pa ne gre.
Glavni problem so ostali klubi,ki ne bodo čakali tako kot mi (da prodamo kakšnega igralca).
Monaco, City in PSG bodo pomoje takoj ponudili 6,7,8 milijonov plače, to govorim na pamet.
Galliani več kot 3-4 pa sigurno ne bo dal.

V primeru, da se proda Nocerinota in Boatenga, ter dobi 13-15 milijonov je Alcantera naš, če bi seveda hotel pridet k Milanu.
Prihod Teveza pa je najbrž odvisen samo od Robinha.

Jaz sem dobil občutek, da je glavni problem Milana v številu igralcev v kadru. Drugo sezono jih bomo imeli 25 in če ne bodo nobenega uspeli prodati bomo verjetno (žal) igrali s tem kar imamo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 20. jun 2013 20:00

Kar se tiče teh govoric ne mislim niti komentirat, vsak dan nove zgodbe pa se še začelo ni, vsako leto je hujše.

Sam upam, da naši spremljajo pozorno pokal Konfederacij in da ne bodo izpustili Honde iz rok. ;)
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 20. jun 2013 20:35

Mah, se strinjam do določene mere, ampak največji problem je, da pri prodaji igralcev nastane težava v tem, da se znamo samo znebit nosilcev igre, oziroma igralcev ki vsaj kažejo neko konstantno predstavo. Treba se je znebiti odpadnikov, ki ne dosegajo ravni Milana, teh pa je kar nekaj. Saj ne pravim, da je treba razmetavati z milijoni, ker tu nima smisla. Saj mi bi se tudi lahko šli igre, pa bi se zapufali do amena, ampak na dolgi rok to ne odobri sadov. Zgodbice, ki jih prodajajo razni klubi, da se bo vse pokrilo s prodajo dresov so že tečne, potem pa mi ni jasno kako so lahko eni po več sto milijonov v minusu, če pa se baje dresi tako dobro prodajajo. To pa spada v temo bajk. Se strinjam, če se kaj proda, potem se bo nabavilo Alcantaro, kar pomoje ni ravno velike možnosti, da pride k nam, milijonska plača, pa je samo v glavah samega človeka. 3 milijone na leto, ali pa 6,7 miljonov letne plače je velika razlika, ampak najbrž je s tremi milijončki letne plače težko preživet, c c c. Premalo prevlada tukaj zdrav razum pri teh ljudeh. Ne vem no, ampak jaz bi razmišljal malo, ker pri Man Arabija, se ne bo pomoje tako vklopil, kot bi se naprimer pri nas. Milan je družina, inštitucija, klub kjer bo lahko v prihodnosti marsikaj dosegel, samo pogleda se naj igralce, kot je Van Bommel, ki je igral tako malo časa pri nas, pa se je človek jokal zadnji dan, ko se je poslavljal od kluba. Verjetno ni jokal, ker ni imel 10 milijonov letne plače, ampak, ker se je čutil povezanega. Noben ni nikoli govoril čez Milan, razen zabiti Cassano, ki bo preživel vrhunec svoje kariere v VELIKEM klubu Parma. Pirla niti ne štejem tukaj zraven, ker je v njem še veliko jeze. Pač ni mi jasno, ko ima človek garantirano lepo življenje, pač manj plače na leto, pa se raje odloči za potezo, ki mu ne bo koristila najbolj. Pač to je moje mnenje...
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Juice dne 20. jun 2013 21:03

Galliani

"Nobody has asked for Boateng, and the player himself hasn't asked to leave."
"We're negotiating with Santos for Robinho but there is discord about his price".
"Tevez? We won't do anything before someone leaves the club."
"Sampdoria never asked us about Niang".
"The meeting with Monaco? It was just a courtesy visit, but nobody believes me."
"We have never thought about selling El Shaarawy, and there aren't any offers for him."
"The Alvarez-Nocerino swap deal? We haven't had any contact with Inter."
"We haven't met with Di Natale or asked Udinese for him. He's a great striker, but we're not interested in him."
"Poli? We might be interested in him if someone leaves the club first."
"We won't sign any players if we don't sell someone first."

Galliani pravi da niso niti pomislili o prodaji Shaarawya, po drugi strani pa agent Štefana da je zadeva izredno delikatna in je trenutno ne more komentirat. (http://www.football-italia.net/35548/el ... hints-exit)
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost