Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a taura dne 17. dec 2012 23:38

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=99015
Pato è vicino al Corinthians: offerti 15 milioni

“Sì, è un nostro sogno”. La dirigenza del Corinthians non ha mai nascosto di desiderare Alexandre Pato. Una tentazione che c’è da tempo. E che adesso può diventare realtà. Con il Mondiale per Club vinto dopo la Libertadores e nuovi incassi, adesso un investimento per il Papero è possibile - riporta gianlucadimarzio.com -. Il Corinthians ha presentato un’offerta per 15 milioni, una cifra che intriga il Milan. Per questo Pato è vicino, ancora da valutare però la formula dell’operazione. Il Milan preferirebbe un prestito, il Corinthians spinge per prenderlo a titolo definitivo e per questo ha offerto 15 milioni subito. Dal Milan non ci sono commenti, potrebbe servire l’ultimo ok del presidente Berlusconi, ma l’offerta è quella giusta al momento giusto. E in Brasile aspettano Pato per rilanciarlo e sognare il Mondiale in casa. Il Papero è più lontano dal Milan che mai.

prve besede Corinthiansov o Patu..."to so naše sanje". Sicer mi bi ga raje poslali na posojo a so Corinthiansi ponudili 15m€ zanj in Galliani razmišlja kaj naj naredi..usaj tako poroča Di Marzio :) meni je res useeno glede na to da je stalno poškodovan, tud če ni v našem klubu
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 17. dec 2012 23:44

Jaz pa se ne morem znebiti občutka, da smo Pata v takšno stanje spravili mi oz. naša zdravniška služba. Nekako ne morem verjeti, da je lahko tako steklen, saj je na začetku njegove avanture pri nas bil brez teh težav z mišicami. In nisem za njegovo prodajo, ker sem "romantik" kot Berlusconi in bom do konca upal, da bomo spet gledali mojstrovine Pata v svetem dresu.
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 18. dec 2012 01:25

Že res, da se moramo znebiti igralcev, ampak Pato je star 23 let in če ga damo za tako smešen denar (5milijonov manj kot smo dali zanj) se meni zdi smešno :) Brazilci nas zapuščajo, hitro kot se da...
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 18. dec 2012 01:30

Prenizka ponudba. Upam, da ne sprejmejo.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a al3n dne 18. dec 2012 01:49

Nostalgija je eno, posel pa drugo.. jaz sem ZA to da pato odide... z temi miljoni lako najdemo solidno menjavo.. seveda bo galliani iztržil več. Tukaj ni samo steklenost, je odnos, ki nikakor ni pravi.. vsaj zame
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 18. dec 2012 08:59

govori se, da nej bi Milan prodal pata za 15, robinha za 8, in pripeljal Balotellija.. seveda če bi prodali pata bi imeli potem kake bonuse če bi ga spet hoteli pripeljati nazaj.
Zanimali naj bi se tudi za Lewandovskega in naj bi se resno ogreli tudi za Drogbaja, čeprar dvomim da bi mu dali plačo 10 mio €.

Galliani v nedeljo odpotuje v Brazilijo na "počitnice", kjer bi se poskušal kej zmenit z Santons in Corinthiason za Robinha in Pata.

Sky je source teh novic.
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a taura dne 18. dec 2012 12:00

@MilanDiavolo
Milan would also be considering in signing Borussia Dortmund's Robert Lewandowski. [Sky]

Ja tud za Lewandowskega se zanimamo, to bi blo top shit če ga pripeljemo samo se bojim da nebo nič iz tega ker je tud Man Utd zagret zanj in je pripravljen odštet veliko več €€

Se pa zdej ob prodaji Pata in Robinha spet pojavljajo govorice da bi lahko prišel nazaj Kaka..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budala dne 18. dec 2012 12:32

S tem kakajem so ze dosadni!
budala
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a taura dne 18. dec 2012 12:51

pa še to
http://romanews.eu/it,a104651/Mercato-R ... -Rossi,m21
MERCATO ROMA. IL MILAN PRONTO AD OFFRIRE ACERBI E ABATE PIU' 17 MILIONI PER DE ROSSI
MERCATO ROMA - Si sta aprendo una vera e propria asta al rialzo per Daniele De Rossi. Dopo il Psg, anche il Milan prova a piazzare l'offerta giusta. Come rivelato dal sito Goal.com, i rossoneri starebbero da tempo sondando il terreno in maniera concreta con la Roma e avrebbero addirittura avuto contatti con il giocatore. L'operazione si profila comunque non semplice. Il club di via Turati come contropartita offrirebbero Abate e Acerbi, ma servirebbero almeno 16/17 milioni cash. I rossoneri potrebbero offrire al centrocampista di Ostia un ingaggio superiore ai 5 milioni di euro netti a stagione.

Torej na strani RomaNews se je pojavila novica da je Milan za De Rossija pripravljen ponuditi 16m€/17m€ + Abateja + Acerbija..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budala dne 18. dec 2012 12:55

Ta ne prestar:(
budala
Milanov junior

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov