Napisal/-a capcap dne 20. dec 2012 19:34
GALLIANI:
"Že veste koga nam je namenil žreb?
To je neverjetno, 6 tekem v enem letu...noro. Dodelili so nam Barcelono, ker se ostale ekipe med seboj niso mogle srečati, to je bila skoraj odločitev iz pisarne, ne pa žreb. Svetovni derby? Barcelona igra najlepši nogomet na svetu, z najboljšimi igralci na svetu. Poskusili bomo zmagati, lani se nismo slabo odrezali.
Prihod napadalca?
Ne, če ostanejo vsi naši ne bomo kupili nobenega drugega. Tudi če odide samo eden, ne bomo kupili drugega. V primeru, če odideta oba pa bomo nekaj storili. Glede Robinha in Pata se še nismo odločili, še vedno je december. "Mercato" v Braziliji se zaključi komaj 15. aprila.
Drogba? Ne komentiram.
Armero? Nanj nismo niti pomislili.
Seedorf? Nadaljeval bo kariero v Braziliji.
Ali nam je bila všeč ponudba za Pata? Bomo še videli.
Robinho bi se rad vrnil v Brazilijo zaradi njegove družine. Po prvi ponudbi Santosa nismo prejeli še nobene druge.
Strootman? Všeč mi je, toda to ne pomeni, da ga bomo kupili.
V Braziliji se je zvišala gospodarska rast ekip in zvišale so se tudi pogodbe za TV pravice. Sedaj si lahko dovolijo več kot pa kašno leto nazaj. Kakorkoli, pogovorili se bomo s Patom in Robinhom in nato bo padla odločitev.
Tekma z Romo?
Sezono smo začeli slabo, toda sedaj smo osvojili 20 točk v devetih tekmah, do konca je še veliko tekem.
Vilanova? Želim mu vse najboljše in upam, da bo na prvi tekmi osmine finala v Milanu.
Milan brez Brazilcev?
Takšno je življenje, stvari se spreminjajo, toda trenutno sta Pato in Robinho igralca Milana.
Bilanca stanja Milana?
Trenutno je bolj uspešno kot pa bilance ostalih italijanskih klubov. Finančna bilanca je malo boljša kot pa športna. Trenutno smo skladni z vsemi načrti. Morebitne odškodnine za Pata in Robihna padejo v bilanco za leto 2013.
Berlusconi?
Jaz sem mu sporočil potek žreba. Poskušali bomo premagati Barcelono, podobno kot smo to v preteklosti vedno počeli."