Vso srečo Mathieu!
Gennaro je napisal/-a:Ni mi ravno jasno zakaj tolikšen rompompom glede menjave igralcev, ki ne bosta videla minute na igrišču? Ta menjava je s finančnega vidika TOP ŠIT (za moje pojme to good to be true, ker mi ni jasno a so pri Genovi na drogah al je Presiozi tolikšen Milanist, da koristi svoj klub le zato da pomaga Milanu ko je to možno) na igralskem kadru se pa itak nč ne spremeni...in zdej ko se folk, ki sploh ne pozna ozadja dela norca iz tega se morm jst sekirat??? Lepo vas prosm no, pa sploh ne branim uprave, govorim le o dejstvih...če bi že kdo kritiziral upravo bi jo moral kritizirat glede lanske poteze, ko je Traore prišel in meni osebno je milionkrat večja kritika, to: ZAKAJ zavraga je prišel igralec ki v življenju ni igral v top klubih in dobil 1,2 MILIONA PLAČE??? Za moje pojme je bil bolj to problem, ker kar se menjave tiče je pa samo win-win situacija za nas.
Sam bom kritiziral tole menjavo ko se konča mercato in če nihče ne pride, Galiani bo pa potem začel s tem, da je Birsa pravi za Milan...no potem se bo tut meni zrolalo! Ampak do takrat se bo pač počakalo, ker če gre za strogo finančne razloge, potem bravo uprava, če pa ne gre potem nam pa Bog lahko pomaga samo...je pa tko, da če gre v resnici samo za finančno menjavo, potem je to realno gledano zelo grdo do Birse, ker kluba z njim trgujeta kot z neko živino, ampak tak je pač nogometni svet...njemu tut nebo ravno hudega, igral ni tam, igral nebo tu, s to razliko da bo lahko užival na precej bolj udobnih stolih na VIPu na San Siru

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost