Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a taura dne 23. avg 2013 22:31

pa dobro tud če Birsa ostane kaj vas moti, itak nebo dobu skor nč igralnega časa. Še vedno se bo prhranilo skor 2m€ na plačah...
Ljajić zavrača use ponudbe ostalih klubu, mislem da bo prej al slej pršu h nam :)
Honda naj jutri nebi biu upoklican na tekmo prot Tomsku..sicer to so še neuradni podatki, bomo vidli :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 23. avg 2013 23:17

taura je napisal/-a:pa dobro tud če Birsa ostane kaj vas moti, itak nebo dobu skor nč igralnega časa. Še vedno se bo prhranilo skor 2m€ na plačah...
Ljajić zavrača use ponudbe ostalih klubu, mislem da bo prej al slej pršu h nam :)
Honda naj jutri nebi biu upoklican na tekmo prot Tomsku..sicer to so še neuradni podatki, bomo vidli :)

Honda ni vpoklican, ker je staknil lažjo poškodbo mišice, je ˝uradno˝ obvestilo kluba...
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 23. avg 2013 23:57

tok usi brukate birso, on je ze zasluzu za celi zivot, kaaj pa vi ?? marsikateri gleddate kako priti iz dneva v dan !!!! njega pozna cela evropa , kdo pozna vas ???

sej ni on kriv da je prsu u milan , je kriva uprava, kritiziarjte njo ne njega .. eni zagovarjate to upravo ko da je sveta .. od milana je ostalo le se ime .. katero dobi posameznike .. zalostno je da si ne moremo vec privoscit igralca za 10m ali vec .. sej ne da si ne moremo ampak NOČEMO plačat tolk!!!!!
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a taura dne 24. avg 2013 00:08

pa kdo je reku da si nemormo prvoščit 10m€? seveda da si lahko samo pač mi ne razmetujemo keš tu in tam. pač mamo premišljene transferje in naš čas pride zadnji teden mercata..je pa galliani itak mojster prestopu in nebo nobenga igrauca preplaču..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 24. avg 2013 02:45

Nobenga nebo preplaču a nobenga niti ne bo plaču. Koga smo pa prpelal? EDini ki mi je všeč je poli
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 24. avg 2013 07:41

taura je napisal/-a:pa kdo je reku da si nemormo prvoščit 10m€? seveda da si lahko samo pač mi ne razmetujemo keš tu in tam. pač mamo premišljene transferje in naš čas pride zadnji teden mercata..je pa galliani itak mojster prestopu in nebo nobenga igrauca preplaču..

dej ne govori neumnosti !! ma kake premišljene transferje , mislis da ko je igralec eno leto predd iztekom pogodbe da ga lahko dobi zastonj al ka ... kaj vas plačuje galiani da ga to branitie al kaj ... tezko je res dat 10m za ljajica pa 5 za honddo ... sem ze povedal man utd je za rvp-ja dal 20m!!!!
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a al3n dne 24. avg 2013 09:57

Me zanima če bi ti dal v primeru, da vodiš klub, 20mio za igralca ki mu izteče pogodba :) jaz nebi :)
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 24. avg 2013 11:11

al3n je napisal/-a:Me zanima če bi ti dal v primeru, da vodiš klub, 20mio za igralca ki mu izteče pogodba :) jaz nebi :)

Ja te pa kupuj Traoreje,Niange,Birse in podobne papke in osvajaj lovorike tko kot Manchester United....NOT !!!!
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a taura dne 24. avg 2013 11:32

cofko11 je napisal/-a:
taura je napisal/-a:pa kdo je reku da si nemormo prvoščit 10m€? seveda da si lahko samo pač mi ne razmetujemo keš tu in tam. pač mamo premišljene transferje in naš čas pride zadnji teden mercata..je pa galliani itak mojster prestopu in nebo nobenga igrauca preplaču..

dej ne govori neumnosti !! ma kake premišljene transferje , mislis da ko je igralec eno leto predd iztekom pogodbe da ga lahko dobi zastonj al ka ... kaj vas plačuje galiani da ga to branitie al kaj ... tezko je res dat 10m za ljajica pa 5 za honddo ... sem ze povedal man utd je za rvp-ja dal 20m!!!!

pa kje ti je logika da boš dau 5m€ za ubistvu "polletno posojo" Honde? pa dej no to je neumno da se tolko plača. Za Ljajića smo tud poslal ponudbo vredno 8m€ ka so jo zavrnili in trenutno ni potrebe po višji ponudbi. Če si Ljalić želi Milan potem se bo prej al slej prdružu ker pogodbe s Fioro skor sigurno nebo podaljšu. Tko da zdej je na njemu da dela pritisk na upravo ker dvomim da si bojo prvoščil da bodo spet zgubil enga igralca zastonj. Smo še za koga drugega poslali kako ponudbo? Ne da bi jst vedu...

In ne branim Gallianija samo ne se neki razburjat ker je do konca mercata še 9 dni in je časa veš kkr dovolj da se koga prpelje. Je Galliani sam reku, če se uvrstimo u LP pride finančna inekcija in kar dobimo bomo zapravli..če se do konca prestopnega roka ne prpelje nobenga več potem izvoli lahko kurcaš upravo tolk kkr hočeš. Sicer pa se je lani vidlo s kako ekipo smo bli konkurenčni tko da..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a bigbeng10 dne 24. avg 2013 11:39

Ljajić baje skleno ustni dogovor z romo,ki pa je poslala ponudbo v višini 12 mil. Tak da nevem ce bo kaj s tem, da prestopi v milan ..ce je to res..
Uporabniški avatar
bigbeng10
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost