Ljajić zavrača use ponudbe ostalih klubu, mislem da bo prej al slej pršu h nam
Honda naj jutri nebi biu upoklican na tekmo prot Tomsku..sicer to so še neuradni podatki, bomo vidli
taura je napisal/-a:pa dobro tud če Birsa ostane kaj vas moti, itak nebo dobu skor nč igralnega časa. Še vedno se bo prhranilo skor 2m€ na plačah...
Ljajić zavrača use ponudbe ostalih klubu, mislem da bo prej al slej pršu h nam
Honda naj jutri nebi biu upoklican na tekmo prot Tomsku..sicer to so še neuradni podatki, bomo vidli
taura je napisal/-a:pa kdo je reku da si nemormo prvoščit 10m€? seveda da si lahko samo pač mi ne razmetujemo keš tu in tam. pač mamo premišljene transferje in naš čas pride zadnji teden mercata..je pa galliani itak mojster prestopu in nebo nobenga igrauca preplaču..
al3n je napisal/-a:Me zanima če bi ti dal v primeru, da vodiš klub, 20mio za igralca ki mu izteče pogodbajaz nebi
cofko11 je napisal/-a:taura je napisal/-a:pa kdo je reku da si nemormo prvoščit 10m€? seveda da si lahko samo pač mi ne razmetujemo keš tu in tam. pač mamo premišljene transferje in naš čas pride zadnji teden mercata..je pa galliani itak mojster prestopu in nebo nobenga igrauca preplaču..
dej ne govori neumnosti !! ma kake premišljene transferje , mislis da ko je igralec eno leto predd iztekom pogodbe da ga lahko dobi zastonj al ka ... kaj vas plačuje galiani da ga to branitie al kaj ... tezko je res dat 10m za ljajica pa 5 za honddo ... sem ze povedal man utd je za rvp-ja dal 20m!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost