Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 27. avg 2013 13:23

Berem na eni izmed acmilan FB strani, da naj bi Allegri insistiral na Matriju, pač ker ga je treniral bla bla bla...razlog zakaj Matri pa naj bi bil v tem, da naj bi se v tem primeru Balo preselil na desno krilo, Matri bi bil klasična špica, Faraone pa levo krilo...

Vprašanje, ki se mi poraja po glavi, poraja pa se tudi piscu tega članka, da če je to res, zakaj zavraga potem tega ni sprobaval že lani s Pazzinijem v konici napada, sploh ko je bil Pazzo v življenjski formi...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 27. avg 2013 13:27

Se strinjam, za dvig kvalitete so potrebne okrepitve, ampak mene bolj skrbi to, da se določeni igralci izgubljajo v povprečnosti. Ali so igralci pod napačnim načinom dela, ali se jih ne da dobro motivirat, ne vem. Saj vsi vemo kdaj se naš stroj zalaufa, ampak mnogi lahko na koncu pomislijo, da je to samo eden izmed izgovorov, ki se uporablja ob slabih predstavah. Za vstop v ligo prvakov mi je vseeno kakšna je igra, glavno, da se doseže zastavljen cilj in mislim, da smo vsi enakega mnenja. Jaz gledam na vse skupaj s takšnega stališča...do konca prestopnega roka še je par dni, če pride kaj kvalitetnega potem super, roba, ki je povprečna ni dobrodošla. Potem je boljše se orientirat na trenutni kader, ter se ga trudit izboljšat, ker še vseeno sem mnenja, če se iz vsakega igralca stisne dodatnih 20 % energije in konstante igre, smo na konju, ampak tu pa nastopi sama psiha igralca, ter pravilen pristop Allegrija. Pač, bolje je, da nehamo sanjarit o nekih extra individualnih okrepitvah, bo manj razočaranja, takšno je pač trenutno stanje, da na trgu ne bomo tekmovali z najbogatejšimi. Jaz se niti toliko trenutno ne ubadam s temi okrepitvami, ampak s harmonijo ekipe na igrišču, ker proti Veroni nismo izgledali kot ekipa in tu je prva težava katera se mora odpraviti. Če je cela ekipa na željenem nivoju, ter diha, kot eno, lahko imaš v ekipi samo 18-letnike, pa te ne bo vsak tako zlahka premagal. Treba je biti pozitiven, ter upat, da je bilo prvo kolo super šok terapija, ter, da bo v bodoče ekipa šla samo še navzgor.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 27. avg 2013 14:11

buldog5 je napisal/-a:Zdej se vse vrti okoli ČE pridemo v ligo prvakov. Ka j če ne pridemo pa nepotrebujemo okrepitev? V serie A ne potrebujemo kakovostnih igralcev al kaj?

E: Za Antoninija naj bi na naslov Milana prišlo 8 ponudb, Torino, Sampdorija, nekaj ponudb naj bi bilo iz turških in angleških klubou. Kaj čakajo tudi nevem.

Če ne pridemo v ligo prvakov izgubimo (oziroma ne dobimo) ene 40 milijonov, tako da bo pole precej težko kupit igralce.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 27. avg 2013 15:05

Alberto Paloschi je napisal/-a:
buldog5 je napisal/-a:Zdej se vse vrti okoli ČE pridemo v ligo prvakov. Ka j če ne pridemo pa nepotrebujemo okrepitev? V serie A ne potrebujemo kakovostnih igralcev al kaj?

E: Za Antoninija naj bi na naslov Milana prišlo 8 ponudb, Torino, Sampdorija, nekaj ponudb naj bi bilo iz turških in angleških klubou. Kaj čakajo tudi nevem.

Če ne pridemo v ligo prvakov izgubimo (oziroma ne dobimo) ene 40 milijonov, tako da bo pole precej težko kupit igralce.

Saj ravno to je problem. Lahko bi se naši, govorim o Hondi, če je to o 5 mio res, da bi se ga dalo dobit, raje skeširali za teh par mio, pa bi imeli še močnejšo ekipo in večje možnosti za uvrstitev v CL. No, saj te tudi sedaj niso ravno majhne, ker če ne pridemo v CL je to sramota brez primere, pa kakor koli obrnemo. Plus tega pa, ko berem, da naj bi si želeli Matrija, a mamo Pazzota, ki je lani odigral zelo dobro, mi gre kar na bruhanje. Zakaj bi balotellija rival na krilo, če lahko kupiš idealnega wingerja v Ljajiću? Nevem, če se res zgodi, da pride Matri in je to to, potem.. Se bom vzdržal do 2. septembra, da vidimo kaj bo.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 27. avg 2013 15:55

Ljajić naj bi podpisal za Romo! Skeširal nej bi okrog 12 milionov €...če je to res, potem "way to go" uprava...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 27. avg 2013 15:59

Alberto Paloschi je napisal/-a:

Maš prav se strinjam samo, za kakšna težka pogajanja ravno ne bo časa (beri Honda- mislim da že od maja) Če dobimo teh 40 mil€ bo potrebni igralca skeširat takoj brez cincanja, kar ne gre Galianiju preveč od rok. Pa malo me skrbi koliko denarja od te 40 mil€ bo šlo za nakupe.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 27. avg 2013 16:03

40 milijonov od LP se dobi tekom sezone... Zdej ne vem točno ampak mislim, da se za vstop dobi 8-12 milijonov... nevem točne številke. Ostalo se dobi od morebitnih zmag, remijev, napredovanja... Velik delež pa seveda od pravic... ker so bile lani v LP samo dve italijanski ekipi, smo si dobiček delili le z Juventusom. Mislim, da je šlo za okoli 20-25 milijonov... Hočem le reči, da ne dobimo vsega takoj na račun.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 27. avg 2013 16:06

6 dni do konca prestopnega roka mi smo pa pripeljali zaenkrat samo ubogega Polija. :envy:
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 27. avg 2013 16:09

Ljajič, Honda, Sahko,... saj vseeno če kdo pride ali ne. Prvo se morajo naši igralci spraviti v red, pa ne bomo potrebovali nobenega več. Kje je El Shaarawy iz lanske prve polovice? Proti Interju in Ajaxu je dal gol, ostalo pa kot da ga ne bi bilo. Robinho tudi ni tako zelo slab, se mi še vedno zdi da imamo v njem trenutno igralca, ki zna preigrati in podati za gol (proti Hellasu je odigral več kot solidno tistih par minut). Nianga sem tako ali tako prečrtal že od prve tekme in me, z izjemo ene tekme, na nobeni še ni prepričal. Potem je tukaj še Boateng, ki je tudi izven forme in brez motivacije. Mislim da če samo enih par zmotivira in začnejo gristi, da bomo mleli pred seboj vse in ne rabimo dajati 5 mio za Hondo ali 10 mio za Ljajiča. Se strinjam da bi ju bilo lepo že letos videt v dresu Milana, saj bi Honda dal nekaj več kreativnosti vezni, ter Ljajič več dinamike napadu, ampak 10x bolj želim videti te igralce, ki jih že imamo v klubu, da se spravijo v red in formo, ker brez njih nam nobena okrepitev ne bo prinesla zmag. Vem da imamo kvalitetne igralce in dovolj širok kader, s katerim se lahko kosamo z ostalimi v Serie A in Ligi prvakov, brez kakršnih koli okrepitev.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a JaJeC313 dne 27. avg 2013 16:10

Ljajić bo šel v romo mi pa dobimo ubogega matrija. pa kaj si ti nor ej. vsako leto me presenečajo vedno bolj. :worthy
Žalost.
Uporabniški avatar
JaJeC313
Član prve Milanove ekipe

Kraj: Turnišče

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost