Napisal/-a gattuso dne 27. avg 2013 13:27
Se strinjam, za dvig kvalitete so potrebne okrepitve, ampak mene bolj skrbi to, da se določeni igralci izgubljajo v povprečnosti. Ali so igralci pod napačnim načinom dela, ali se jih ne da dobro motivirat, ne vem. Saj vsi vemo kdaj se naš stroj zalaufa, ampak mnogi lahko na koncu pomislijo, da je to samo eden izmed izgovorov, ki se uporablja ob slabih predstavah. Za vstop v ligo prvakov mi je vseeno kakšna je igra, glavno, da se doseže zastavljen cilj in mislim, da smo vsi enakega mnenja. Jaz gledam na vse skupaj s takšnega stališča...do konca prestopnega roka še je par dni, če pride kaj kvalitetnega potem super, roba, ki je povprečna ni dobrodošla. Potem je boljše se orientirat na trenutni kader, ter se ga trudit izboljšat, ker še vseeno sem mnenja, če se iz vsakega igralca stisne dodatnih 20 % energije in konstante igre, smo na konju, ampak tu pa nastopi sama psiha igralca, ter pravilen pristop Allegrija. Pač, bolje je, da nehamo sanjarit o nekih extra individualnih okrepitvah, bo manj razočaranja, takšno je pač trenutno stanje, da na trgu ne bomo tekmovali z najbogatejšimi. Jaz se niti toliko trenutno ne ubadam s temi okrepitvami, ampak s harmonijo ekipe na igrišču, ker proti Veroni nismo izgledali kot ekipa in tu je prva težava katera se mora odpraviti. Če je cela ekipa na željenem nivoju, ter diha, kot eno, lahko imaš v ekipi samo 18-letnike, pa te ne bo vsak tako zlahka premagal. Treba je biti pozitiven, ter upat, da je bilo prvo kolo super šok terapija, ter, da bo v bodoče ekipa šla samo še navzgor.