Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. avg 2013 12:00

Če se dejansko zgodi ta prestop in nič drugega, potem me prav zanima, kaj bodo na to porekli tisti, ki vztrajno zagovarjajo upravo ;)

Ker dajat tak denar za Matrija, fucking benchwarmerja pri Juvetu prejšnjo sezono je pa že res delanje norca. Po drugi strani pa se ne moremo skeširat za Eriksena, Hondo, Ogbonno, Astorija itd itd.. In naj mi nekdo potem razloži, kako se 29-letni napadalec sklada s projektom mladi? Nikakor..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 29. avg 2013 12:03

Ja dejmo jih financirat s kupovanjem njihovih odpadnikov :fubar: ..in kaj bo potem, ko se Pazzini vrne? Ga bomo prodali? Samo neko krpanje in to DRAGO! ..dej Galliani zresni se no, Allegri pa tudi. Medtem pa nam že prvi branilski par dela kikse, kaj šele če stopita na sceno Silvestre in Bonera. Dejmo vržt 12mil.€ za Matrija, 1 mil.€ več za Hondo se dejmo pa trajbat.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. avg 2013 12:08

Počasi bom že začel razmišljat, da čelavi ni bil le kot majhen Juventino, ampak ga še vedno nekaj veže na gobbe.. Zakaj na svetu bi drugače naredil tako neumnost, ki je na vidiku? Kot pravi Maldini, krepit rivala s kešom za igralca, ki se ga želijo rešit. Pa to s takšnim kešom, za katerega bi dobili Eriksena, enega največjih talentov na svetu, oziroma s kešom kakšnega je Juve dal za Teveza! Ne vem več kdo je tu nor..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 29. avg 2013 12:10

Komaj čakam dan ko bo čelavi prenehal z vsemi funkcijami v Milanu:)...
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a boban#10 dne 29. avg 2013 12:22

Jaz nevem več kaj kadijo v upravi. Ampak mora biti dobra roba :D

Na koncu bo še Pazzini odšel, ko bo uvidel kaka gužba je v napadu :/ Zarad enega Matrija.
Uporabniški avatar
boban#10
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 29. avg 2013 12:25

smoljo je napisal/-a:Če se dejansko zgodi ta prestop in nič drugega, potem me prav zanima, kaj bodo na to porekli tisti, ki vztrajno zagovarjajo upravo ;)

Če pa Allegri hoče Matrija... Ni mi niti približno jasno zakaj, ampak ga on hoče, ne pa Galliani.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 29. avg 2013 12:35

evo Eriksen ma baje dans zdravniške pri Tottenhamu, plačali naj bi 12m€ u treh obrokih (prbližno ista cena kot mi za Matrija s tem da ma Eriksen zlo nižjo plačo). Ne štekam te poteze z Matrijem, naš plan je upeljevanje mladih v ekipo, kako bo dobu Petagna kako šanso za igrat če mamo Balotellija, Pazzinija in Matrija? In nevem zakaj bi plačval 12m€ za nekoga ka bo večino časa presedeu na klopi?
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. avg 2013 12:36

Allegri je hotel tudi Naingolana, Hamšika itd. pa se je čelavi spravil v nabavo? Ni se!

Od kdaj torej čelavi posluša Allegrijeve želje?
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 29. avg 2013 13:01

fak fak fak fak men se bo sfukal to je pa res največja bedarija u zgodovini nogometa. Pa se jim je čist zmešalo al kaj??? Pa jooooj no še kr nemorm verjet Eriksena bomo spustil da gre za čist mejhne pare, kupili pa bomo faking Matrija. Pa 3letni otrok bi naredu boljši mercato kot ga bo pa "velemojster" Galliani. Pa sej je faking logično da če veliko bolj potrebujemo vezista kot napadalca in imamo na voljo dve možnosti: odpadnega igralca juventusa Matrija, 29let cena: 12m, in pa enega največjih talentov na svetu Eriksena, 21let cena 12m... ja nevem moraš biti pa res retardiran da greš delat tako neumno potezo. Ceu dan se bom zaletavu z glavo u zid pa mi še vedno ne bo jasno zakaj naredit tako bedarijo. Pa mlada ekipa moj ku**c ja zakaj pol Matrija??? Pa cel mercato so se je*al z Tevezom, Hondo, Ljajičem, Ogbonno pri vsakem za 1 bogi miljonček, zdej bodo pa lagano dali 12 za Matrija ki ni vreden 5??? Sploh mi je pa najbl hudo ker ne bo Eriksena ker take priložnosti nebo sigurno še par let da bi dobili takega igralca za tako malo denarja. Velike vsote pa vsi vemo da nebomo več dajali... no razen za matrija seveda :@ Še vedno upam da je to samo še eno veliko nategovanje javnosti toda upanja da je to res je vedno manj :(
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. avg 2013 13:31

Matri naj bi podpisal za 4 leta, za 2,6 mio na sezono. Očitno ga bo čelavi res pripeljal..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov