Napisal/-a Gennaro dne 29. avg 2013 15:26
Tole je taksen flop od mercata da kar glava pece! Ej za Teveza nimas 10 mio, ker imas "prevec napadalcev" imas pa za Matrija 12?!?! Cakali smo na LP med tem casom pa so na mercatu ostali ostanki...razumem recimo lanski mercato pa predlanski ko so ble place igralcev prevelike, minus Milana pa ogromen, ampak mi ni jasn kaj delamo letos ko imamo nekaj sredstev in manevrski prostor za nakupe mi se pa obnasamo kot debili na trznic...pa raje dam 20 mio za Ljajica alpa 10 za Hondo, 20 za Eriksna...vse tri bi gotovo preplacali ampak se vedno MANJ kot bomo Matrija!!! Ce je res da ga hoce Allegri, pol bolje zanj da ima dober nacrt kaj z njim in ce ne zabije vsaj 15 komadov bo to flop...ce z njim ne dobimo neke dodatne vrednosti potem nej gre Allegri ze zdej v svoj Livorno pecat ribe.
Ne morm vrjet o kom se je vse govorilo: Fabregas, Eriksen, Ljajic, Honda, Sakho, Tevez pa nwm kdo se vse, mi pa pristanemo pri MATRIJU?!?! Uizi mam filing da sanjam grozljivko....pa kako je lahko tak igralec ocenjen na taksen denar???