Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 02. sep 2013 18:11

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=376428369126385&l=6288e29d0d

Milan obljubil desetko HONDI, kdaj?

Čelavi je baje dejal, da so prihodi zaključeni.
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a ElGuapo dne 02. sep 2013 18:14

Galliani je rekel da smo končal z mercatom kar se tiče prihodov. Tole mi smrdi po še enemu prihodu, morda Hondi ali pa kakšen branilec. :) sm upam da ne bo zaradi tega Faraon nastradal..
Uporabniški avatar
ElGuapo
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 02. sep 2013 18:33

Pomoje pa je to to :)
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. sep 2013 18:36

Tudi jaz mislim da je to to.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 02. sep 2013 18:39

Vse lepo in prav, toda ravno v obrambi, kjer bi nujno rabili enega dobrega CB se nismo okrepili. No, Silvestre zame ni okrepitev, tako da.. Sploh me včerajšnja predstava Zapate moti. Saj ne, da bi človek kaj plaval ali kaj, ampak tista napaka pri 3 : 1. To se ne sme dogajati. Če smo v CL v bojih za izpadanje te lahko taka napaka kaj hitro stane napredovanja.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 02. sep 2013 18:41

Od odhoda Kakaja v Real je vsak prestopni rok bil bilžje Milanu. Pozimi je skoraj da že podpisal a danes bo podpis 100%. Galiani je igralca dobil zastonj, če bi morali plačati 2mil€ ga pomoje nebi dobili. V tem primeru hvala Galiani, da je prestop dobro speljal, ampak pri meni osebno ni ravno najbolj priljubljen član Milana. Prepričan sem da smo z nakupi končali in tako poročajo tudi nekateri mediji. Vesel sem da se je Kaka vrnil domov in upam da bo prikazoval podobne igre kot jih je kazal pred leti, kajti starega Kakaja bomo težko spet videli. Mislim da v tem prestopnem roku El Shaarawy ostane član Milana pozimi sem pa pripravljen na scenarij z slabšim koncem.
Nisem si milslil da bom Kakaja spet videl v dresu Milana zato dobrodošel doma :) :bandiera:
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 02. sep 2013 18:47

Mater smo pa zapravljali v tem prestopnem roku. Po mojem smo še v plusu.

:?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a tabl dne 02. sep 2013 18:53

Mater ves denar je šel očitno za bunga bunge....čakali smo, da se uvrstimo v LP, in na koncu dobimo kakaja zastonj matrija pa kupimo za boatenga...Kje je pa denar za okrepitve? Kaj res nismo sposobni kupit niti enega igralca za Cca pa karikiram 10 milijonov? Zapravili nismo nič....okrepili pa tudi tako tako...izgled, da smo smo res postali bolj revni od vaške miške....
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 02. sep 2013 20:27

Jaz sem malo ravnodušen glede Kakaja. Saj je lepo, ko pridejo na plano stare emocije, ampak meni tole vse skupaj tako deluje, kot, da si odjebal babo, ker se je z drugimi dol dajala, čez 4 leta, pa si jo oženil. Pač primer dajem, res je, da je lahko koristen, ker nogometa ni pozabil igrat, ampak treba se zavedat, da to ni isti Kaka kot v zlatih časih, tako, da nekih velikanskih pričakovanj ne imeti od njega. Privoščim mu, da tip zablesti, ter eksplodira, pa, da dvigne ekipo, ampak pričakovanja naj bodo v krogu meja, vse kar bo nad tem še bolje. Tip je prišel zastonj, torej, to je super deal, razni šapci bi plačali 10-15mil takoj najverjetneje. Po pravici povedano sem pričakoval kakšnega obrambnega igralca še, kajti veliko se je nakazovalo na to, zraven tega pa je dobra obramba recept za osvajanje trofej. Če bo prišlo do poškodb smo v težavah, ker zaenkrat obramba iz prve postave ni na željenem nivoju. Rad bi samo nekatere opomnil na prestope, ki so se dogajali v preteklosti. Res je, da so takrat imeli igralci veliko normalnejše cene, ampak marsikdo je prišel k nam malo znan oziroma veljaven kot "odpadek" pa je raztural. Tu pa jaz dajem veliko prednost našemu okolju, ki očitno na nekatere dobro vpliva in daje vednost, da smo zmožni proizvajat ekstra klase. Opombe dajem na to, da četudi, se je oz, če se še bo v prihodnosti pripeljalo neznano ime, ki nihče ne polaga velikih upov nanj, ne prehitro obupat nad njim. Mlad in potencialen igralec veliko lažje napreduje, če ni tako velikega pritiska nanj s strani okolja, da mora v momentu prikazati 1a predstave na igrišču. Podobno se dogaja z El Faraonejem, ko vsi pričakujejo po svetu, da bo tip raztrgal tekmo, ter nosil skozi celo prvenstvo ekipo na svojih ramenih. Vse ma svoj postopek, na nek način slutim, da se ga bo v roku enega leta prodalo, kar najmanj podpiram. Poraja se pa drugo vprašanje, ali je bilo pravilno ga prodati v tem prestopnem roku za 30 mil, ali pa čez eno leto, ko bo mogoče v večini sedel na klopi in bo cena padla za polovico. Zraven je še zanimivo vprašanje, četudi bi ga prodali za 30 mil letos poleti, ali bi šel ta denar v investicijo da okrepiš kader? Vedno se poraja ogromno vprašanj, po eni strani si človek lahko reče vse se dela v dobro kluba, ampak včasih nekatera dejanja uprave dajo malce dvoma v to. Podpiram jih v večini, ampak včasih je tudi kritika potrebna, ker noben človek in poslovnež ne naredi vsega odlično, ter brez napake. Upajmo na konstanto igro naše ekipe letos, katere poteze so bile pravilno izvedene in katere ne, pa se bo kazalo tekom sezone. Ampak že kot večkrat, pravim, da je veliko odvisno od samega dela z igralci. Lahko maš ti raznorazne igračine na igrišču, ter za sabo prestopni rok v vrednosti 200 mil evrov, ampak če imaš dirigenta ki ne zna voditi ekipe ter ustvariti harmonije med tem orkestrom vrednim milijone, se lahko postaviš na trepalnice pa ne bo pomagalo. Samo za v razmislek, marsikdo, ki je letos zapravil 10x več kot mi, nam lahko pa še tudi bo v prihodnosti samo lizal šupak ;)
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a svarog dne 02. sep 2013 20:38

Ja imamo dokaj dobro ekipo in s pravim pristopom, lahko osvojimo veliko. Res prav nam bi prišel astori, ostalo pa je dokaj ok. Vsi bodo imeli težave z nami!
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov