Jaz sem malo ravnodušen glede Kakaja. Saj je lepo, ko pridejo na plano stare emocije, ampak meni tole vse skupaj tako deluje, kot, da si odjebal babo, ker se je z drugimi dol dajala, čez 4 leta, pa si jo oženil. Pač primer dajem, res je, da je lahko koristen, ker nogometa ni pozabil igrat, ampak treba se zavedat, da to ni isti Kaka kot v zlatih časih, tako, da nekih velikanskih pričakovanj ne imeti od njega. Privoščim mu, da tip zablesti, ter eksplodira, pa, da dvigne ekipo, ampak pričakovanja naj bodo v krogu meja, vse kar bo nad tem še bolje. Tip je prišel zastonj, torej, to je super deal, razni šapci bi plačali 10-15mil takoj najverjetneje. Po pravici povedano sem pričakoval kakšnega obrambnega igralca še, kajti veliko se je nakazovalo na to, zraven tega pa je dobra obramba recept za osvajanje trofej. Če bo prišlo do poškodb smo v težavah, ker zaenkrat obramba iz prve postave ni na željenem nivoju. Rad bi samo nekatere opomnil na prestope, ki so se dogajali v preteklosti. Res je, da so takrat imeli igralci veliko normalnejše cene, ampak marsikdo je prišel k nam malo znan oziroma veljaven kot "odpadek" pa je raztural. Tu pa jaz dajem veliko prednost našemu okolju, ki očitno na nekatere dobro vpliva in daje vednost, da smo zmožni proizvajat ekstra klase. Opombe dajem na to, da četudi, se je oz, če se še bo v prihodnosti pripeljalo neznano ime, ki nihče ne polaga velikih upov nanj, ne prehitro obupat nad njim. Mlad in potencialen igralec veliko lažje napreduje, če ni tako velikega pritiska nanj s strani okolja, da mora v momentu prikazati 1a predstave na igrišču. Podobno se dogaja z El Faraonejem, ko vsi pričakujejo po svetu, da bo tip raztrgal tekmo, ter nosil skozi celo prvenstvo ekipo na svojih ramenih. Vse ma svoj postopek, na nek način slutim, da se ga bo v roku enega leta prodalo, kar najmanj podpiram. Poraja se pa drugo vprašanje, ali je bilo pravilno ga prodati v tem prestopnem roku za 30 mil, ali pa čez eno leto, ko bo mogoče v večini sedel na klopi in bo cena padla za polovico. Zraven je še zanimivo vprašanje, četudi bi ga prodali za 30 mil letos poleti, ali bi šel ta denar v investicijo da okrepiš kader? Vedno se poraja ogromno vprašanj, po eni strani si človek lahko reče vse se dela v dobro kluba, ampak včasih nekatera dejanja uprave dajo malce dvoma v to. Podpiram jih v večini, ampak včasih je tudi kritika potrebna, ker noben človek in poslovnež ne naredi vsega odlično, ter brez napake. Upajmo na konstanto igro naše ekipe letos, katere poteze so bile pravilno izvedene in katere ne, pa se bo kazalo tekom sezone. Ampak že kot večkrat, pravim, da je veliko odvisno od samega dela z igralci. Lahko maš ti raznorazne igračine na igrišču, ter za sabo prestopni rok v vrednosti 200 mil evrov, ampak če imaš dirigenta ki ne zna voditi ekipe ter ustvariti harmonije med tem orkestrom vrednim milijone, se lahko postaviš na trepalnice pa ne bo pomagalo. Samo za v razmislek, marsikdo, ki je letos zapravil 10x več kot mi, nam lahko pa še tudi bo v prihodnosti samo lizal šupak