Engl je napisal/-a:taura je napisal/-a:Sky24 poroča da bi znal Robinho vseeno že v winter mercatu zapustiti Milan..Galliani naj bi počakal še kak teden in če nebo drugih ponudb, bo verjetno sprejel 9m€, ki nam jih ponuja Santos. In v naslednjih dneh naj bi lahko Milan zapustili tudi Traore, Carmona in Valoti.
Kar se tiče Abateja, naj bi zanj hoteli 15m€, pod to ceno naj nebi šli. Med drugim pa se Galatasaray in Rubin Kazan zanimata za Antoninija..
oyeah!!! z zadnjim stavkom si mi polepšo večer. Antoninija čimprej spakirat, magar v drugo slovensko al pa jodlarsko ligo, ker on je res katastrofa. Na levem beku sta zato Constant in Emanuelson.
Me pa zanima vir za Traoreja, Carmono in Valotija ( fantje z tribun in ne z klopi ).
Abate mora ostat, da bo to zanimiva konkurenca z De Segliom. Znebiti se tudi Flaminija, ki je tudi sam strošek.
Moje želje v Mercatu:
- Mario Balotelli kot prvi. AC rabi bad boya, ker drugače ni duše na igrišču. Dam stavit, da bo Super Mario popolnoma drug kot pa v Cityu glede obnašanja+ v napadu z SES je dobra kombinacija za reprezentanco.
- Siem de Jong - Ajax Amsterdam .... glede na to kaj je pokazal v LP in na nekaterih tekmah nizozenske lige si nedvomno zasluž boljš klub.
- Mattia Perin - Pescara ( posoja iz Genove ). Mlad vratar, ki navdušuje z obrambami. Abbiati je že prestar, Amelia pa v tej sezoni pridno s pogledi spremlja veliko žog v gol.
- Mats Hummels - BVB ,,,, se že plašim kaj bo, ko Bonera pride z bolniške, vseeno pa upam, da Zapata ostane.
Abate naj bi bil že skoraj v Zenitu, zmenili naj bi se za ceno 15m€. Traore naj bi hmal zapustil Milan in se pridružil Turškemu Kasimapsi potem pa naj bi se Galliani lotil:
prodaje Flaminija
prodaje Mesbaha
prodaje Strasserja
ter dobiti klub v katerega bomo posodili Valottija, Carmonaja in Gabriela.
Jst še vedno upam da v tem mercatu pride h nam Isco iz Malage, odkupna klavzula je nekje med 15-17m€, je mlad (20 let), obetaven in če ga dobimo, potem mamo mesto trequartiste rešeno za 10 let