Ko se je Santon predstavil širši javnosti kot mladec v Interju je obetal veliko, nato pa se je izgubil. Zdej ko je v Angliji (priznam, do tega trenutka nisem vedel da je tam

) ne vem kako igra, a če bi Abate šel, sem takoj za to da on pride, ker bi bil izjemna konkurenca za mladega De Sciglia, s tem da De Sciglio lahko igra tudi na levi...če Abate hoče it nej gre, nekaj sezon nazaj je bil izjemen, zadnji dve je povprečen, na cajte tudi podpovprečen, a me niti ne moti toliko njegova igra, bolj me moti njegov odnos...ko je Milan poleti skorajda razpadel je pisal SMSe Ibri kot mali otrok da mu "zrihta" prestop v PSG in podobne oslarije...sedaj tudi očitno želi v Zenit, ki razen denarja nima nič drugega za ponudit in taki igralci so mi osebno smešni, ker v tisti hladni Rusiji razen denarja res nimaš nič drugega...
A kdo kej ve kaj je na tem:
Carlo Nesti, poznati novinar: "Ogbonna dolazi u Milan, ali ne sada, već na leto.Sada ima neki fizičkih problema zbog kojih nebi bio pravi trenutak za transfer jer još se ne zna kada bi se mogao vratiti.Međutim, on je obećan Milanu od prošlog leta."
Prevod mislim da ni potreben? Ve kdo kej več glede Ogbonne? Vem da se je poleti govorilo o njem a na koncu (kot večkrat do sedaj) ni bilo nič...