Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 10. jan 2013 14:58

Prodaja abateja za 15M, menjava mesbah zaccardo...pa bo spet kapnilo nekaj v žep berluta in gallianija.

Dajmo še pripeljat kakšnega starca, ki mu poteče pogodba, to se splača :yawn:

Santon pa itak ne bo prišel, če pa imamo bonero in antoninija.

Poln kufer imam teh x igralcev, ki nimajo za burek.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 10. jan 2013 15:05

Če prodamo Abateja in prideta Santon in Zaccardo nimam nic proti celo pozdravljam to, če pa pride samo Zaccardo pa je polom res nevem kaj imamo od tega vsi pa vemo da se bo ta denar izgubil, prav tako pa bomo še tisto malo kvalitet kar jo premoremo izgubili in bomo imeli še en razlog več da igra Antonini. Kar se tiče Saponare je še mlad pozdravljam potezo naj pokaže kar zna ampak da dobi priložnost ne pa kot Taiwo in Didac, pol se res ne more pokazati potencial igralca. Faraon je imel letos srečo zaradi krize v napadu in je to super izkoristil!
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 10. jan 2013 15:39

Všeč mi je, da smo pripeljali Saponaro, ki je mlad igralec in upam, da dobi priložnost, da se izkaže. Glede Abateja, dobro.. če pride Santon + Zaccardo, sem tudi sam za to potezo, drugače pa ne.

Vseeno upam na spodoben mercato za nas!

:)
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a taura dne 10. jan 2013 17:02

Tadej je napisal/-a:Prodaja abateja za 15M, menjava mesbah zaccardo...pa bo spet kapnilo nekaj v žep berluta in gallianija.

Dajmo še pripeljat kakšnega starca, ki mu poteče pogodba, to se splača :yawn:

Santon pa itak ne bo prišel, če pa imamo bonero in antoninija.

Poln kufer imam teh x igralcev, ki nimajo za burek.

Ni tko kkr ti misleš...Mesbah gre, Abate naj bi šu, Antonini tud po vsej verjetnosti gre...Didac se bo verjetno ob prvi priložnosti vrnil v španijo. Tako da nam od krilnih igralcev ostanejo De Sciglio, Constant in recimo Bonera. Cilja se na to da bo De Sciglio konstantno začenjal, na drugi strani naj bi si mesto delila Constant in Santon, potem pa rabimo še enga backup igralca če se karkoli zgodi z De Scigliom, torej Zaccarda. Res da verjetno vse kar bomo zaslužili z Antoninijem in Abatejem nebo vloženo naprej ampak useeno pripeljali bomo Santona ki je še mlad in velja za talenta..in ubistvu to podpiram. Sej Abate mi je tud ušeč ampak trenutno je povprečen bočni igralec s to razliko da je zlo hiter.
Sky je ravno danes poročal da Santona pozimi še nebomo kupili, naš plan je da se znebimo Abateja (13-15m€, Zenitova zadnja ponudba je bila 10m€, Galliani hoče 15m€ in kot kaže bojo rusi popustili), Antoninija (3m€) in Mesbaha (menjava za Zaccarda, Zaccardo ma res nizko plačo - 0.8-1m€ kar je super), denar ki ga dobimo od teh prodaj naj bi namenili za nakup Perina in poleti še Santona.

Kar pa se Saponare tiče, so se zanj zanimali tudi pri Juventusu in Interju, nakonc smo ga dobili mi. Tko da nek xy igralec za krpanje ekipe že nemore bit če so se vsi top italjanski klubi zanimali zanj. Me zanima kaj bo fant naredu drugo sezono, upam da se izkaže za odličen nakup

Med drugim pa je Sneijder danes zavrnil ponudbo Galatasaraya :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 10. jan 2013 18:14

Ah daj no...ne mi s temi poceni fintami, da so se zanimali vsi top klubi za njega. Ti se zavedaš, za koliko igralcev se zanima samo milan, pa jih ne bo nikoli kupil.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 10. jan 2013 18:26

V Via turati so se na sestanku dobili Galliani, Braida, Allegri in Boateng.. Upam, da se niso pogovarjali o morebitnem prestopu, ampak je ravno to najbolj možno po mojem mnenju.. Na sestanku je bil tudi agent od Boateng. Kjer je dim..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 10. jan 2013 18:29

Boateng naj bi si želel višjo plačo.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 10. jan 2013 18:34

No, saj to pa je druga stvar, ki bi lahko bla ja :) To je hotu že enkrat lani, pa je Galliani takrat preprosto rekel ne..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 10. jan 2013 18:38

Ampak to je spet vprašanje kaj v resnici je, so pa že vsi zapustili prostore in niso dali komentarjev tako da pitaj boga, sem pa nekje videl da je tudi Galatasaray ponudil znesek zanj tako da bi lahko bil tudi zato sestanek.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 10. jan 2013 18:39

Allegri su Boateng: "Va via? Chiedete a lui..."

Torej na vprašanje, če Boa odhaja, je Allegri rekel, da je treba vprašat Boatenga, če jaz to prav razumem..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost