Tadej je napisal/-a:Prodaja abateja za 15M, menjava mesbah zaccardo...pa bo spet kapnilo nekaj v žep berluta in gallianija.
Dajmo še pripeljat kakšnega starca, ki mu poteče pogodba, to se splača

Santon pa itak ne bo prišel, če pa imamo bonero in antoninija.
Poln kufer imam teh x igralcev, ki nimajo za burek.
Ni tko kkr ti misleš...Mesbah gre, Abate naj bi šu, Antonini tud po vsej verjetnosti gre...Didac se bo verjetno ob prvi priložnosti vrnil v španijo. Tako da nam od krilnih igralcev ostanejo De Sciglio, Constant in recimo Bonera. Cilja se na to da bo De Sciglio konstantno začenjal, na drugi strani naj bi si mesto delila Constant in Santon, potem pa rabimo še enga backup igralca če se karkoli zgodi z De Scigliom, torej Zaccarda. Res da verjetno vse kar bomo zaslužili z Antoninijem in Abatejem nebo vloženo naprej ampak useeno pripeljali bomo Santona ki je še mlad in velja za talenta..in ubistvu to podpiram. Sej Abate mi je tud ušeč ampak trenutno je povprečen bočni igralec s to razliko da je zlo hiter.
Sky je ravno danes poročal da Santona pozimi še nebomo kupili, naš plan je da se znebimo Abateja (13-15m€, Zenitova zadnja ponudba je bila 10m€, Galliani hoče 15m€ in kot kaže bojo rusi popustili), Antoninija (3m€) in Mesbaha (menjava za Zaccarda, Zaccardo ma res nizko plačo - 0.8-1m€ kar je super), denar ki ga dobimo od teh prodaj naj bi namenili za nakup Perina in poleti še Santona.
Kar pa se Saponare tiče, so se zanj zanimali tudi pri Juventusu in Interju, nakonc smo ga dobili mi. Tko da nek xy igralec za krpanje ekipe že nemore bit če so se vsi top italjanski klubi zanimali zanj. Me zanima kaj bo fant naredu drugo sezono, upam da se izkaže za odličen nakup
Med drugim pa je Sneijder danes zavrnil ponudbo Galatasaraya