Napisal/-a Penny dne 12. jan 2013 15:23
Če bi bil Gabriel res kaj posebnega, bi verjetno že dobil priložnost, sploh ker sta Abbiati in Amelia obupna. Amelia poleti sigurno zapušča Milan, verjetno tudi Abbiati... Sej Gabriel lepo napreduje, ampak za nas bi blo kar dobro, da bi prišel Perin, ker ima pri 20 letih za sabo že eno sezono branjenja v serie B in bo mel eno v serie A, v obeh sezonah pa so ga hvalili na vsa usta. Pač vidi se, da je izvenserijski talent in ga je treba čim hitreje vzet, ker bi imeli z njim rešeno vprašanje golmana za vrsto let...
Ne vem, zakaj bi bil Ogbonna predrag. Sej ne igra redno za reprezentanco, poleg tega smo lani veliko trgovali s Torinom, mamo z njimi odlične odnose in bi bilo kar malo čudno, če bi Ogbonna pristal kje drugje. 10-12 milijonov pa po mojem ni cena, da bi rekli, da je predrag...
Zdej če govorimo, da je Willian predrag, zakaj potem sploh omenjamo Balotellija? Ni logike. Torej, če se lahko ženemo za Balotellijem in če je možnost da ga vzamemo, potem iz finančnega vidika ne bi smelo biti problemov za Williana. Ker cenovno sta tam tam, morda je Mario celo malo dražji...
Robinho sem 99%, da bo do konca zimskega mercata spokal, če ne pa najkasneje poleti, medtem ko za Santona Newcastle hoče 8 milijonov in ne 15, kot je bilo nekje napačno zapisano.
Glede Astorija pa je tako. Tip ima že ogromno izkušenj s tekmami serie A, povečini je bil med boljšimi igralci Cagliarija in se sem ter tja prebil tudi v reprezentanco. Kakovost zagovot je, vprašanje samo je, kaj bi za njega pomenu ta preskok. Ma vse predizpozicije, da bi uspel, gotovosti pa ni pri nobenem igralcu.