"Kadar sem govoril o gnili jabolki, sem govoril na splošno da se v slačilnici potrebuje pozitivno osebnost. Izjava se ni nanašala na Balotellija in opravičujem se, če je bila moja izjava zavajajoča."
- Silvio Berlusconi
Tamb je napisal/-a:tale Centurion... ne vem no, sm pogledu njegov video na youtube, razn hitrosti nism vidu ničesar pametnega razn valanja po tleh, vsaj driblu bi lahka kej tek kot polovica mladih v juzni ameriki.. 9 mio za njega je kr mal velik
A.C. Milan is scouting with great interest two Chile U20 NT players: Nicolás Castillo ('93 forward), and Igor Lichnovsky ('94 defender).
Galliani about Balotelli, Centurion, Lodi, Astori, Andreolli and Allegri.
"Mario Balotelli? The president is right. We have never spoken about signing Mario. And I don't think that he's for sale."
"Adrian Ricardo Centurion? The Milan of the future will be young, so let us see what happens."
"Francesco Lodi? Catania has said no, so the doors are closed."
"Massimiliano Allegri? We have always had faith in him. Absolutely."
"Davide Astori? He's not for sale, and I'm saying this because I know it. If I say that he's not for sale then it's because he's not for sale."
"Marco Andreolli? I don't know. Goodbye, goodbye", declared Galliani before he left.
Carlo Laudisa @carlolaudisa
Beckham e il Milan trattano il clamoroso ritorno in rossonero. Allegri e' informato #gds

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost