Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a capcap dne 21. jan 2013 15:14

Milannews poroča, naj bi kakaju ponudili 15 mil. evrov za 30 mesecev (2 sezoni in pol).
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 21. jan 2013 15:22

Tadej je napisal/-a:
SkRjO je napisal/-a:Ti pa tudi z nobenim nisi zadovoljen. Nisi zadovoljen s Kakajem, ker je star 30 let in ne bo pasal v trenutni sistem.. nisi zadovoljen Z Mariom če pride, ker nima vsega porihtano v glavi, kaj še?

Koga pa bi ti pripeljal? Mudingayjia in podobne patrone? Kaka je Kaka.. je bil, je in bo ostal. To je vse kar rečem. Sistem pa se tudi lahko takoj spremeni v 4-3-1-2 al pa 4-2-3-1.. tukaj ni problema.

Sam to potezo definitivno podpiram in upam, da se res uredi kaj s tema dvema prestopoma!

Kaj me zdaj napadaš, če imaš drugačen pogled na nogomet. Jaz spoštujem tvoje mnenje, ti pa bi lahko moje, čeprav se v večini ne strinjava. Mene pač ne prepričajo ta vaša "velika" imena ala lampard, balotelli, sneijder, kaka...ampak bom vesel vsakega, da se razumemo.

In praviš kaka je kaka...shevchenko je tudi bil shevchenko, ko se je vrnil iz chealseja?

Ti pa tvoji pogledi na fuzbal. Vesel vsakega, po drugi strani pa nisi prepričan, zdaj se odloči kaj misliš. Spoštujem tudi jaz tvoja mnenja, tako kot mnenja vsakega na tem forumu (da se razumeva). Potem pa povej, s kom bi bil ti zadovoljen oz. bi te prepričal?
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 21. jan 2013 15:28

Gennaro je napisal/-a:Sorry sam Boban je odkar je nehal igrat fuzbal en obicn negativc ki samo nerga in vedno izpostavlja le motece stvari. Nikol se nism zasledil kake pozitivne izjave z njegove strani...enako je tut glede stanja doma na Hrvaskem kjer je fuzbal skorumpiran do amena on zna pa le na vsake tok casa kaksno pikro dodat, da bi kaj storil na tem pa Bog ne daj....

Mogoče zato, ker je komentator v Italiji in nima kaj opraviti s hrvaškim fuzbalom?
En je dobro povedal na mednarodne AC Milan forumu, on je edini, ki ne liže šupak Gallianiju in Berlusconiju ampak pove kakor stvari stojijo. Ko je bilo za pohvalit, je bil vedno poln hvale, danes je pa težko to, a se ti ne zdi? Da ne omenjamo, da bi verjetno dobili kakega precej kvalitetnejšega igralca za teh ca. 15mil€, kolikor bomo plačali (milijon gor/dol) s precej manjšo plačo in verjetno z manj debilnim agentom od Bosca Leiteja
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 21. jan 2013 15:29

SkRjO je napisal/-a:
Tadej je napisal/-a: Potem pa povej, s kom bi bil ti zadovoljen oz. bi te prepričal?

Jovetić, gladko.
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 21. jan 2013 15:47

Jovetić bi gladko presegel teh zgoraj omenjenih 15M glede prestopa. Mogoče bi ga dobili za 2x toliko ja, mogoče..
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 21. jan 2013 15:48

Ce Jovetica dobis za 15 milionov od Fiore pol pa svaka ti cast in z vsem spostovanjem do Crnogorca, mora fant se precej zelja in zgancev pojesti da bi ga lahko primerjali z Kakajem.

Pa nwm ni mi jasn kako Boban nima kaj za govorit o stanju v hrvaskem nogometu, saj je vendar Hrvat in je bil s Hrvasko tretji na svetu....to da je pol hvale pa nwm, vem le da njegove izjave na plano vedno pridejo takrat ko stvari v klubu niso kul in so ponavadi negativne....lahko da obstajajo tudi pozitivne izjave a ponavadi jih nihce ne objavlja, pa tudi sicer mi osebno mnenje Bobana ne pomeni kaj dosti ker se iz drugih okoliscin ve da je (ob vsem spostovanju do njegovih nogometnih sposobnosti) oseba, ki se zna rado po vetru obracat oz. pluvat nekaj kar mu je bilo 5-10 let nazaj se sveto...

Pa da ne smetimo teme, se posvetimo nazaj prestopom...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 21. jan 2013 15:53

Ne gre se samo za 15mil€.
Ponudba naj bi bila 6 na sezono + določen odstotek od prodaje dresov. Ej sori, sam kolikor poznam navijače, bodo navalili na drese ko svinja na kupus. 20% naj bi dobil Kaká od prodaje. Pa Kaká bi prišel recimo do 2015, sam vsi vemo kako Galliani in Berlusconi operirata, mu bosta ponudila pogodbo do 40. leta. Verjetno ne s 500k na leto.
Konec koncev bi se nam Jojo bolj splačal. Tako v fazi denarja kot tudi v fazi ekipe. Ipak je 8 let mlajši od Kakája in glih tako izkušen v Italiji
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 21. jan 2013 16:02

Liedholm je napisal/-a:Da ne omenjamo, da bi verjetno dobili kakega precej kvalitetnejšega igralca za teh ca. 15mil€, kolikor bomo plačali (milijon gor/dol) s precej manjšo plačo in verjetno z manj debilnim agentom od Bosca Leiteja

ok eni niste razumel da če Kaka pride, potem pride na posojo, posoje pa so ponavadi zastonj. Teh 15 mil€ je njegova plača v dveh letih in pol.
Jovetič res da je dober, samo fiora zanj zahteva še več kot 30mil€. Plačo bi meu pa tut verjetno kar veliko. Pa dejstvo je da bo zaradi Kakaja večja obiskanost tekem, pa tudi dresov se bo prodalo ogromno tako da bo ta njegova plača hitro povrnjena. Da je pa jovetič boljši od trenutnega Kakaja pa tut dvomim.

Jaz sem absolutno za prihod Kakaja sploh pod takimi pogoji. Za izgubit nimamo praktično nič, pridobimo pa lahko ogromno. Je točno tak igralec kot ga rabimo, idol polovice igralcev, navijači so vsi nori na njega. Edini riziko je kvaliteta, samo kolikor sem jaz spremljal tekme Reala je še vedno igral zelo dobro, ima pa zelo hudo konkurenco in zato ne igra toliko. Je pa to drugače kot pa Sheva ki je bil že pri Chelseaju povsem izven forme in izgubljen...
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 21. jan 2013 16:09

No končno, se popolnoma strinjam! ;)
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a hribowc dne 21. jan 2013 17:14