Tadej je napisal/-a:SkRjO je napisal/-a:Ti pa tudi z nobenim nisi zadovoljen. Nisi zadovoljen s Kakajem, ker je star 30 let in ne bo pasal v trenutni sistem.. nisi zadovoljen Z Mariom če pride, ker nima vsega porihtano v glavi, kaj še?
Koga pa bi ti pripeljal? Mudingayjia in podobne patrone? Kaka je Kaka.. je bil, je in bo ostal. To je vse kar rečem. Sistem pa se tudi lahko takoj spremeni v 4-3-1-2 al pa 4-2-3-1.. tukaj ni problema.
Sam to potezo definitivno podpiram in upam, da se res uredi kaj s tema dvema prestopoma!
Kaj me zdaj napadaš, če imaš drugačen pogled na nogomet. Jaz spoštujem tvoje mnenje, ti pa bi lahko moje, čeprav se v večini ne strinjava. Mene pač ne prepričajo ta vaša "velika" imena ala lampard, balotelli, sneijder, kaka...ampak bom vesel vsakega, da se razumemo.
In praviš kaka je kaka...shevchenko je tudi bil shevchenko, ko se je vrnil iz chealseja?
Gennaro je napisal/-a:Sorry sam Boban je odkar je nehal igrat fuzbal en obicn negativc ki samo nerga in vedno izpostavlja le motece stvari. Nikol se nism zasledil kake pozitivne izjave z njegove strani...enako je tut glede stanja doma na Hrvaskem kjer je fuzbal skorumpiran do amena on zna pa le na vsake tok casa kaksno pikro dodat, da bi kaj storil na tem pa Bog ne daj....
SkRjO je napisal/-a:Tadej je napisal/-a: Potem pa povej, s kom bi bil ti zadovoljen oz. bi te prepričal?
Liedholm je napisal/-a:Da ne omenjamo, da bi verjetno dobili kakega precej kvalitetnejšega igralca za teh ca. 15mil€, kolikor bomo plačali (milijon gor/dol) s precej manjšo plačo in verjetno z manj debilnim agentom od Bosca Leiteja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov