The meeting between Galliani and Kakà's agent is over. Kakà is willing to accept €6m per year, acc. to GdS. Milan's initial offer was €5m.
Tadej je napisal/-a:The meeting between Galliani and Kakà's agent is over. Kakà is willing to accept €6m per year, acc. to GdS. Milan's initial offer was €5m.
Želja le ni tako močna.
Gennaro je napisal/-a:Brez zamere sam eni ob spremljanju te sage ne kažete niti kančka spoštovanja do Kakaje oz. o njem pišete kot bi bil nek mulc, ki se mora šele dokazati in da vsaka njegova zahteva pomeni predrznost brez primere. Če ima lahko en smehotresni štoper Mexes čez 4 milione plače, jo ima za moje pojme Kaka lahko 8, ampak vemo kakšna je politika kluba...človek je zmanjšal svoje zahteve za pol in zdej če se tukej o enem miliončku pogajajo zarad tega res ni drame delat...poleg tega pozabljate da je ta igralec v dresu Milana postal najboljši igralec na svetu in je z Milanom osvojil skorajda vse...
Pa še to. Lahko bi šel v ZDA in služil precej več, ali pa kam drugam, ker garantiram da obstajajo klubi ki bi mu bili pripravljeni precej več kot mi, pa vseeno želi v Milan, poleg tega pa mislim da bi ga Real kakšnemu drugemu klubu dal še ceneje kot nam, ker so ga od nas še odkupili in bodo na njem zgubili nenormalno veliko, pa še direktni konkurenti smo in sigurno da obstaja določeno tveganje da Kaka ponovno eksplodira v dresu Milana...
Gennaro je napisal/-a:
Pa še to. Lahko bi šel v ZDA in služil precej več, ali pa kam drugam, ker garantiram da obstajajo klubi ki bi mu bili pripravljeni precej več kot mi, pa vseeno želi v Milan, poleg tega pa mislim da bi ga Real kakšnemu drugemu klubu dal še ceneje kot nam, ker so ga od nas še odkupili in bodo na njem zgubili nenormalno veliko, pa še direktni konkurenti smo in sigurno da obstaja določeno tveganje da Kaka ponovno eksplodira v dresu Milana...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov