Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 10. okt 2013 20:53

Penny ok se strinjam glede Silvestreja, glede Pirla, Vergare in Bonere pa ne. Moje mnenje je da Bonera JE TAKO SLAB kot vsi tukaj trobimo. Tudi če se mu zgodi obdobje dobrih iger, to traja maks par tekem, potem pa spet sledi nekaj povsem v njegovem stilu...tak igralec nima kej delat v Milanu ljubezen gor ali dol...jaz tudi obožujem Milan, sem tudi že solze točil zaradi njega in me ni sram priznati, ampak a to pomeni da mi more Galiani dat pogodbo za 2 leti? Antonini tudi ljubi Milan pa se ga je klub na srečo rešil...vsa čast tem fantom na oddanosti, ampak če nisi kvaliteta pač nisi, zakaj bi plačeval Bonero pa magari 5€ na mesec če od njega nimaš NIČ, ampak dejansko nič. Garantiram da če bi igral Vergara da slabše ne more odigrati kot je zadnja leta igral Bonera. Glede Vergare bi pa dodal še to da tudi če bi bil 14 star da slabše od Zaccarda (ki je letos že igral) sigurno ne bi mogel slabše igrati in pač ravno v tem je point...če bi on zajebal mu sam nič ne bi zameril ker je itak mlad in naiven in zato naj se tudi uči, kaj pa imamo na drugi strani od Zaccarda ki je star kot zemlja, dela pa tako ali tako napake? Če imaš obrambo v kurcu potem vsaj daj šanso nekomu tretjemu, ampak za tako potezo pač rabiš cohones, za katere vemo da so Allegriju tuja zadeva. Glede Pirla pa še tko. Kot prvo menim da je tip pač profesionaln nogometaš, kot drugo mislm da če bi ostal v Milanu tistega nikoli ne bi napisal in daleč od tega da ga branim. Tudi meni je drek zaradi tega, ampak ne mislim zdej jokat zaradi teh zadev. Ja že res da je zavrnil nižanje plače, ampak se mora vedet kdaj se je to nižanje njemu ponudilo. V času ko je Ibra služil čez 10, Silva pa okrog 7 mislim da, pa še kdo se je našel ki je imel večjo plačo od njega...ve se da je glavni "krivec" za njegov odhod Allegri, pri pogodbi pa je bil največji problem v dolžini in ne toliko v višini, vsaj tako so mediji poročali. Vem da nikoli več ne bi prikazal to kar danes kaže v Juvetu, ampak vseeno je daleč od igralca za v koš, sploh pa za igralca ki ga ZASTONJ daš največjemu rivalu, ki ti za nameček naslednjo sezono pred nosom prevzame Scudetto-->vemo vsi kako, ampak vemo tudi da če Juve ne bi imel Pirla tisto sezono da bi o Scudettu lahko samo sanjali, druge konkurence pa itak ni bilo tisto sezono. Enako je sedaj pri Juvetu...noče podpisat samo za eno leto in zato že razmišlja da bi šel v Real in v tem je point tega posta: Boneri lahko za 2 leti (kljub politiki da se tistim nad 30 ne podaljša za več kot leto), Pirlo pa se ni moglo...ni se moglo in vemo zakaj in zaradi koga.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 11. okt 2013 12:17

Bonera in Antonini sta podobna situacija kot je bil Oleguer pri Barceloni, če se kdo še spomne:D. Navijači kluba ampak premalo kvalitetni.

Sicer pa dobrodošel Rami, KONČNO konkretna okrepitev v obrambi. Škoda samo, da ga je treba čakati do januarja, do takrat pa vprašanje kakšna bo situacija. So celo spregledali, da nekej ne štima, na žalost prepozno. Kakorkoli, deal je dober za takšnega igralca. Mexes - Rami, sliši se zelo obetavno. Upam, da pride tudi Honda. Pa Allegri bi se lahko poslovil..to bi blo tut še fajn ja..nujno pa bo pripeljati tudi vratarja, ker Abbiati je premalo konstanten, se mi zdi, da se premalo zavedajo, da lahko dober vratar še kako naredi razliko.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 11. okt 2013 12:45

Baje je Sommer (Basel) favorit za gol. Non stop pa pišejo o prodaji El Shaarawy-ja... bomo videli.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a diavolo dne 11. okt 2013 18:59

ravnokar prišel Rami u italjo...

kar se tiče pa El Shaarawy-ja upam da ga nebojo res prodali čepraw se res veliko govori o tem...
diavolo
Milanov junior

Kraj: prvačna

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 11. okt 2013 20:38

Jaz sem itq slutil, da bo El Faraone na tržišču, vprašanje samo, če se ga bo res prodalo. Podobna zgodba, kot Pato, ko je v zimskem prestopnem roku bil vreden 30-35 mil, kasneje vemo za koliko se ga je prodalo. Jaz tudi nisem naklonjen prodaji, ampak vprašanje je, če bo kdaj na tako visokem nivoju, kot je bil v začetku prejšnje sezone. Tip je mlad, še ima prostora za napredek, ampak vprašanje je kaj se bo zgodilo, ko bodo ponudili zanj lepe denarce. Verjetno bi vsak prebolel čez nekaj časa, če bi se ekipa na primeren način okrepila z njegovo prodajo, ampak malo je možnosti, da se bi. Jaz sem proti prodaji, sem pa na vse pripravljen, ker nobena stvar pri nas ni več nemogoča, nažalost..
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a capcap dne 11. okt 2013 21:59

Prodati El Shaarawyja, ki je obetaven in diha za Milan? To navijače ni bodo zlahka požrli...
Naslednji problem: Bodo denarji, ki jih dobilo za Faraona, porabljeni za mercato?

Jaz mam Elshaja rad in mi je izredno všeč, da diha za Milan. Toda če pošteno povem, ne vidim več dosti napredka v njegovi igri. Vem da je mlad, toda kar se tiče preigravanja in utekanja zgleda dokaj limitiran. Sej si želi gol in vse, toda GA NE VOHA, to je problem. Najbolj bo pa prevesilo tehtnico za prodajo, vsaj kar se tiče uprave, to, da tipo ni za 4-3-1-2. Elsha je čisti winger in na drugi poziciji ne bo mogel igrati.

Z ene strani mi je zelo žal, če bi odšel, toda tehnično gledano, ne vem, če je za ta Milan. No sej mogoče pride Pippo poleti in se vse to spremeni.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 11. okt 2013 22:14

Z El Sharrawyem se bo zgodilo, kar je bilo že s Kakajem in potem Patom. Za Kakaja je City ponujal "preko 100 mio €" pa smo ga raje pol sezone kasneje prodali za 68 mio €. Pri Patu pa smo imeli na mizi 30-40, prodali pa za 15.
To, da Faraon ne bo odšel, ker je ljubljenec in bi ponoreli, je bedarija. Kaka je bil še večji ljubljenec in je imel pozicijo v sistemu, pa smo ga vseeno prodali, tako da jaz osebno pričakujem da ga bomo prodali. Na okrepitve za ta denar pa takoj raje pozabite, tudi ko smo prodali Kakaja, ter Ibro in Silvo nismo zapravljali. Kar je prav, ampak da pa si nikoli ne privoščimo igralcev je pa vseeno malce žalostno. Sicer smo kupili takrat Ibro (ki je v prvi vrsti bil odvečen v klubu) in Balotellija, ki pa glede na 20 mio €, ni bil drag nakup.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 11. okt 2013 22:20

Saj pravim, četudi se ga proda ta denar najbrž ne bo šel za mercato. Saj vsak ve, da je tip milanista, ampak prej bi rekel, da se ga bo prodalo, kot pa zadržalo. Sistem ta, ki se fura je se itq prilagodil polomljenemu Kakaju. Tu ni logike, prej se prilagaja njemu, kot pa mlademu talentu, ki ima perspektivo, da postane lider ekipe. Zraven tega še dodajmo, da se tukaj ziher skrivajo ukazi Berlusconija, ki zahteva igro z dvema napadalcema, ker pač v njegovi glavi je pač predstava, da si tako bolj napadalno usmerjen. Pač stari živi v pamtiveku in ne ve, da cela ekipa napada in se brani, ter, da, če imaš dva napadalca ali pa eno špico in dva wingerja, da si lahko enako nevaren za gol, če v ekipi vse klapa in niso igralci preveč statični, kot je trenutno v naši navadi. Ja vem ja, El Faraone je dosegel nek nivo, ampak verjamem, da z menjavo trenerja lahko pride tudi zanj nek svež veter, ter tip napreduje, kot igralec, ter konstantno kaže dobre predstave. Kar se tiče tehnike in nogometnega znanja se vse skupaj konča pri 18ih letih. Kasneje samo lahko taktično in psihično napreduješ in s tem postaneš vedno boljši, to pa so tudi naloge trenerja, da te zna usmerjat, ter, da iz tebe stisne ves maksimum. So pa tudi primeri zabitkov, ko mu lahko celo življenje tupiš eno in isto stvar, pa ne bo razumel. Zato pa vsak ne more bit profesionalni nogometaš ali pa še bolje rečeno človek, ki ve kaj bi rad v življenju.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 12. okt 2013 12:04

js še vedno trdim, da bo prej Allegri šel ko El Sha.:)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 12. okt 2013 13:16

capcap je napisal/-a:Baje je Sommer (Basel) favorit za gol. Non stop pa pišejo o prodaji El Shaarawy-ja... bomo videli.

A res?

Kolikor jaz spremljam novice, ni niti ene govorice o prodaji el shaarawija.

Se pa govori o levem bočnem branilcu Nurenberga Marvinu Plattenhardtu.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost