Napisal/-a Penny dne 13. okt 2013 00:10
Ja to pišejo smešni viri v Angliji. Fantje Galliani ima podpisano pogodbo s Hondo v žepu in on pride k nam 100% oziroma je v bistvu že naš igralec. Kar se tiče El Shaarawyja... Kako lahko kdo reče za igralca pri 20 letih, da ne more več napredovat, mi ni jasno... On je moderen tip napadalca, ki dela vse! Zabija gole, je hiter, ima tehniko, najbolj pomembno pa je, da se vrača v obrambo. Kaj to pomeni za ekipo, mi verjetno ni treba govorit. Tudi letos je začel spet zabijat v pripravljalnem obdubju, bil je skupno gledano naš najboljši posameznik na obeh tekmah proti PSV. In pol so se žal začele poškodbe.
El Shaarawy je mogoče največji talent na svetu, ki se je že tudi dokazal na najvišji ravni. V vsaki ekipi na svetu bi on igral in bi postavitev njemu prilagajali, samo pri nas ne. On ljubi ta klub in navijači ljubijo njega. Ko sem bil na tekmi proti PSV, curva poje na ogrevanju vsakemu igralcu... Samo pri El Sharaawyju začnejo najprej tutto lo stadio in potem pesem njemu zapojejo trikrat bolj na glas kot kateremukoli drugemu igralcu. Tudi Balotelliju.
Res je, da je on primarno winger, samo fantje, to je nogomet. 4-3-3 ali 4-3-1-2 sploh nista tako drugačni postavitvi, pozicija El Sharaawyja na igrišču pa se mogoče razlikuje za par metrov. Problem je naš Allegri in to tudi Stephan čuti. Bral sem, da je dva dni pred tekmo z Ajaxom začutu bolečino in ko mu je Allegri reku, da ne bo potoval v Amsterdam, je ElSha reku, da ni nič in je treniral naprej... Ker je spet dobil občutek, da ga hoče Allegri odstranit. Potem se je naslednji dan še poslabšalo in je mogu res it na počitek za en mesec.
Skratka tip se bori, na igrišču vsakič res pusti zadnje atome moči. Ko je blo najtežje je pri 19 letih nosu Milan na svojih ramenih, v drugem delu pa padel, kar je pri teh letih razumljivo. Pred sezono se je začel spet pobirat, pa so ga ustavle poškodbe. In eni bi se ga zdej že kar znebili... Jao... Znebit se je treba samo enega v tem Milanu... Ve se koga. Tistega, ki pol igralcev sili igrat izven pozicij, tistega, ki ne zna zmotivirat igralcev in tistega, ki se gre v Amsterdam proti Ajaxu načrtno branit...