Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a capcap dne 12. okt 2013 13:48

Tadej je napisal/-a:
capcap je napisal/-a:Baje je Sommer (Basel) favorit za gol. Non stop pa pišejo o prodaji El Shaarawy-ja... bomo videli.

A res?

Kolikor jaz spremljam novice, ni niti ene govorice o prodaji el shaarawija.

Se pa govori o levem bočnem branilcu Nurenberga Marvinu Plattenhardtu.

Tako nekaj se šušlja o Sommerju. Glede Elshe prihajajo govorice bolj iz ozadja in ne iz medijev. Sej bo vse jasno, če bo igral, ko bo prišel nazaj ali ne...
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 12. okt 2013 16:46

Na žalost se moram tukaj strinjati z postom capcap-a glede El Shaarawiya. Kmalu bo minilo leto od kar je elsha navduševal z goli. Ko je prišel Baloteli in dosedaj nevem mislim da več kot tri gole na uradnih tekmah ni zabil. Če je to dober napadalec...
Je res da v tem sistemu on ne more igrati. Da je šel Allegri spreminjat sistem zaradi prihoda bivše zvezde... to mu zamerim. Elsha je navduševal takrat ko je vztopil iz klopi in z svojimi prodori naredil razliko, sedaj pa tega ni. Ob morebiti prodaji me skrbi kam bi šel spet denar, sam si pa resnično ne želim da bi se ga prodalo, ker takega Milanista med igralci Milan nevem če bo še imel.

Igramo sistem v katerem mora ekipa imeti dve vrhunski špici. Balotelli je eden izmed teh, eno kakovostno bi pa bi potrebovali. Pazzini se vrača po poškodbi, ampak dvomim da bo sposoben še igrati vrhunsko špico. Ostaja še Robinho, ki bi teoretično lahko igral špico in wingerja ampak ni to to. O hlodu Matriju pa ne bom izgubljall besed.

Upam da bo Shaarawiyu odgovarjalo mesto špice poleg Balotellija, ker drugače je bol slabo tole vse skupaj. Po mojem mnenju bi prišel v poštev sistem 4-3-3, kjer bi Kaka morda lahko igral tudi na boku v vezi ampak nam ponovno v napadi zmanjka dober levi winger. Po mojem amaterskem razmišljanju bi rekel da z igralci, katere ima trener na voljo bi nam najbolj ustrezal sistem 4-2-3-1, seveda če začne elsha spet igrati kot se zagre in osatane v klubu.

Balotelli
El Sharawy ---------- Kaka ---------- Poli (?)
De Jong --------- Montolivo

V tem sistemu avtomatsko odpadejo razni emanuelsoni, nocerinoti, muntariji in ostali nepotrebni igralci, ki so kvečjemu samo menjava. Samponara če se ne motim igra na mestu Kakaja, oz alaternativa je tudi zdaj Honda če če če pride. Res da bi se ob morebitnem prihodu Honde naredila gužva za napadalcem, a Kakja malo leta dajejo malo pa poškodbe na Samponaro pa ne gre računati zaenkrat, ker ga še nismo videli igrati pri Milanu. Z Polija nisem ravno prepričan če bi mu šlo tam, amapk če pogledam da tehniko ima kar dobro in neki počasnež tut ni mu pa to mesto nebi smelo povzročati preveč težav. Osebno se mi zdi ta postavitev najboljša, ker imamo dobro špico (Balotelli), igralca kateri naj bi kreiral igro (Kaka), levega ( El Shaarawy, če ostane in začne trgati), na desni (Poli), kakovostnega devenzivnega igralca na sredin (De Jong) in igralca kateri mislim da bi se znal prilagodit tudi v tem sistemu (Montolivo).
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 12. okt 2013 19:02

Se že pojavljajo novice da bo Tottenham speljal Hondo Milanu, verjetno bodo ponudili večjo plačo
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Penny dne 13. okt 2013 00:10

Ja to pišejo smešni viri v Angliji. Fantje Galliani ima podpisano pogodbo s Hondo v žepu in on pride k nam 100% oziroma je v bistvu že naš igralec. Kar se tiče El Shaarawyja... Kako lahko kdo reče za igralca pri 20 letih, da ne more več napredovat, mi ni jasno... On je moderen tip napadalca, ki dela vse! Zabija gole, je hiter, ima tehniko, najbolj pomembno pa je, da se vrača v obrambo. Kaj to pomeni za ekipo, mi verjetno ni treba govorit. Tudi letos je začel spet zabijat v pripravljalnem obdubju, bil je skupno gledano naš najboljši posameznik na obeh tekmah proti PSV. In pol so se žal začele poškodbe.

El Shaarawy je mogoče največji talent na svetu, ki se je že tudi dokazal na najvišji ravni. V vsaki ekipi na svetu bi on igral in bi postavitev njemu prilagajali, samo pri nas ne. On ljubi ta klub in navijači ljubijo njega. Ko sem bil na tekmi proti PSV, curva poje na ogrevanju vsakemu igralcu... Samo pri El Sharaawyju začnejo najprej tutto lo stadio in potem pesem njemu zapojejo trikrat bolj na glas kot kateremukoli drugemu igralcu. Tudi Balotelliju.

Res je, da je on primarno winger, samo fantje, to je nogomet. 4-3-3 ali 4-3-1-2 sploh nista tako drugačni postavitvi, pozicija El Sharaawyja na igrišču pa se mogoče razlikuje za par metrov. Problem je naš Allegri in to tudi Stephan čuti. Bral sem, da je dva dni pred tekmo z Ajaxom začutu bolečino in ko mu je Allegri reku, da ne bo potoval v Amsterdam, je ElSha reku, da ni nič in je treniral naprej... Ker je spet dobil občutek, da ga hoče Allegri odstranit. Potem se je naslednji dan še poslabšalo in je mogu res it na počitek za en mesec.

Skratka tip se bori, na igrišču vsakič res pusti zadnje atome moči. Ko je blo najtežje je pri 19 letih nosu Milan na svojih ramenih, v drugem delu pa padel, kar je pri teh letih razumljivo. Pred sezono se je začel spet pobirat, pa so ga ustavle poškodbe. In eni bi se ga zdej že kar znebili... Jao... Znebit se je treba samo enega v tem Milanu... Ve se koga. Tistega, ki pol igralcev sili igrat izven pozicij, tistega, ki ne zna zmotivirat igralcev in tistega, ki se gre v Amsterdam proti Ajaxu načrtno branit...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a al3n dne 13. okt 2013 03:31

Penny ce bi ti bil "ona" bi te jaz zenil ze vceraj. Veckrat se oglasi ker je res uzitek brat tvoje poste. In na tekmo z nami cimprej!
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 13. okt 2013 14:10

Penny je napisal/-a:Ja to pišejo smešni viri v Angliji. Fantje Galliani ima podpisano pogodbo s Hondo v žepu in on pride k nam 100% oziroma je v bistvu že naš igralec. Kar se tiče El Shaarawyja... Kako lahko kdo reče za igralca pri 20 letih, da ne more več napredovat, mi ni jasno... On je moderen tip napadalca, ki dela vse! Zabija gole, je hiter, ima tehniko, najbolj pomembno pa je, da se vrača v obrambo. Kaj to pomeni za ekipo, mi verjetno ni treba govorit. Tudi letos je začel spet zabijat v pripravljalnem obdubju, bil je skupno gledano naš najboljši posameznik na obeh tekmah proti PSV. In pol so se žal začele poškodbe.

El Shaarawy je mogoče največji talent na svetu, ki se je že tudi dokazal na najvišji ravni. V vsaki ekipi na svetu bi on igral in bi postavitev njemu prilagajali, samo pri nas ne. On ljubi ta klub in navijači ljubijo njega. Ko sem bil na tekmi proti PSV, curva poje na ogrevanju vsakemu igralcu... Samo pri El Sharaawyju začnejo najprej tutto lo stadio in potem pesem njemu zapojejo trikrat bolj na glas kot kateremukoli drugemu igralcu. Tudi Balotelliju.

Res je, da je on primarno winger, samo fantje, to je nogomet. 4-3-3 ali 4-3-1-2 sploh nista tako drugačni postavitvi, pozicija El Sharaawyja na igrišču pa se mogoče razlikuje za par metrov. Problem je naš Allegri in to tudi Stephan čuti. Bral sem, da je dva dni pred tekmo z Ajaxom začutu bolečino in ko mu je Allegri reku, da ne bo potoval v Amsterdam, je ElSha reku, da ni nič in je treniral naprej... Ker je spet dobil občutek, da ga hoče Allegri odstranit. Potem se je naslednji dan še poslabšalo in je mogu res it na počitek za en mesec.

Skratka tip se bori, na igrišču vsakič res pusti zadnje atome moči. Ko je blo najtežje je pri 19 letih nosu Milan na svojih ramenih, v drugem delu pa padel, kar je pri teh letih razumljivo. Pred sezono se je začel spet pobirat, pa so ga ustavle poškodbe. In eni bi se ga zdej že kar znebili... Jao... Znebit se je treba samo enega v tem Milanu... Ve se koga. Tistega, ki pol igralcev sili igrat izven pozicij, tistega, ki ne zna zmotivirat igralcev in tistega, ki se gre v Amsterdam proti Ajaxu načrtno branit...

Vse lepo in prav, se strinjam. Edino tisto o tem, da ima podpisano predpogodbo in da je naš, to mi nekako ne sede lih. Ker ta praksa se je v preteklosti že večkrat izkazala za larifari. Nazadnje kao podpisana predpogodba z Ljajićem itd.. Čeprav je bila situacija pri Ljajiću malce bolj kompleksna..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 13. okt 2013 15:20

Ja, samo to so pisali mediji. Tukaj pa je Galliani jasno in glasno reku, da Honda pride januarja. Sigurno ne bi tega govoru, če ne bi bilo res, ker bi si svetovno bruko naredu. Pa še Pelegatti, ki je dokaj zanesljiv vir, je pisal, da je pogodba že podpisana...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 13. okt 2013 16:17

Smoljo, kdaj je bilo larifari, ko je igralec postal prost?
Lahko mi podpisujemo predpogodbe, če ima igralec še eno leto pogodbe in se nato jebemo za odškodnino. Tukaj odškodnine ne bo, ker bo Hondi potekla pogodba.
Kot vse kaže in kot so vsi viri pravili (tudi Brad Pitt Dimarzio), bo igralec prišel k MIlanu. V nasprotnem primeru, bo to največja bruka Gallianija.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 13. okt 2013 17:12

Mah DiMarzio je že marsikej povedal tudi da je Ljajić že igralec Milana,tko da njemu ne verjamem več nič :bandiera:
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a JaJeC313 dne 13. okt 2013 17:17

tudi jaz ne. ko bom videl da je URADNO prestop opravljen bom verjel, prej pa ni šans :)
Uporabniški avatar
JaJeC313
Član prve Milanove ekipe

Kraj: Turnišče

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost