smoljo je napisal/-a:Capcap, meni je jasno, da je drek vedno bil. Ampak razmerje med drekom in igralci je bilo malce drugačno kot sedaj. Meni je jasno, da Berlusca ne da keša, zato pa toliko bolj ne razumem, zakaj se zdaj ne da šansa mladim. Saj, da se nekaterim, da me ne bo zdaj spet kdo točno za jezik vlekel, ampak vseeno. Razne Mesbahe, Traoreje, Constante bi brez težav lahko nadomestili z igralci iz Primavere. Vsaj moje mnenje je tako in za njim stojim. Pika.
Sigurno je razmerje drugačno, kar tudi mene moti, toda toliko denarja kot daš, toliko muzike je. Vsi bi radi, da damo mladim šanso, toda si se mogoče kdaj vprašal, če so tevi mladi iz Primavere dovolj dobri? Mogoče je to problem. Mesbah je bil napaka, toda v borbi za naslov, je očitno želel pripeljati bolj izkušenega igralca. Traore je odigral dobro prvenstvo v Franciji, zato ga je čelavi kupil. Napaka, se zgodi. Koga ti poznaš s primavere, da je na nivoju in kaj te je prepričal, da je na nivoju? Imaš kakšen fact?
Ti povem negativno posledico: Pride noter mulc, zajebe dve tekmi zapored in pogori. Z njim je konec. To se je dogajalo in to se dogaja (mogoče ne pri nas). Boš sedaj ti bil tisti, ki bo šel do njegovih staršev in jim razjasnil, zakaj se je fant zlomil in zakaj ima "zlomljeno hrbtenico". Ni vse tako enostavno kot nekateri mislite. Faktorjev je miljon in več...
Tadej je napisal/-a:Ne govorim o vecjem vlaganju berlusce, govorim o bolj pametnem kadrovanju gallianija...berlusca za moje pojma vlaga dovolj.
Tadej, mene podobno kot tebe, motijo nekateri igralci, ki jih imamo in ki žal niso vredni dresa Milana. Vsak manager kluba dela velike napake. Poglej si malo naokoli v Anglijo, Španijo, Francijo,... koliko denarja so oni vrgli proč za nakupe. Ma dejansko miljone € v SMETI. Milijoni v školjki za Lavezzija in Pastoreja (ki sta na mercatu), Felaini, Carroll,... Teh igralcev je malo morje in očitno si tej klubi to lahko privoščijo. Galliani pač čaka, da bo prilika se jih znebiti in mogoče zaradi tega nekdo ne gre takoj ven oz. mu ne pokažejo vrat. Milan kar se tiče človeških odnosov je top klub na Svetu. Ne bojo metali igralcev na tribuno in ne bodo jih izsiljevali. To so vrednote, ki jih ima redko kateri klub. Če pa hočeš, da Milan za ceno 6 točk več v prvenstvu postane umazan in brezobziren, prav. Navijač bi moral biti ponosen na to, da klub ravna s svojimi igralci kot z ljudmi in ne kot z govedom. To je razlika med Milanom in ostalimi klubi. Žal zaradi tega trpi kvaliteta v kadru, toda v humanosti sigurno ne. Prav tega je danes v Svetu premalo. Vsepovsod.